ya bak o konu tartışılır şimdi tabiki kedilerin lisanı olmaz
ama şimdi sen bir ingliz kedisi aldığında ona gel gel dediğinde geliyormu yoksa come
diyincemi geliyor :))
erkek ismi önerimde var bitane..berkin ..
ipekyol öğretmensin sanırım doğum öncesi iznimiz yanıyor değilmislm kızlar nasılsınız...
Biz bugün dr a gidecez.Birazdan çıkacağız.Çok merak ediyorum boyunu kilosunu falan.Birde sıkıntımız vardı bizim.Kordonu boynuna dolanmıştı kızımın bakalım düzelmiş mi.
Dün belim çok feci ağrıyordu.Temizlik yaptım ondan galiba.Gece yatmadan sütte içtim.Sabah mide ağrısında duramıyordum.Gidince dr la bi konuşalım bakalım ne yapacaz
biz geldik uffff yoruldum esim yemek hazirliyo simdi ev bakmaya gittik birde kucuk alisveris yaptik bende masayi kuriyim yemek yiyelim :) bu gunki yemek cok vitaminli patates balik ve prokoli ve misir yaninda yogurt yicem catlamam insallah :) aksamda fistik bir tanede bira iciyim diyorum bir tanecik biradan bir sye olmaz dimi ?
biz geldik uffff yoruldum esim yemek hazirliyo simdi ev bakmaya gittik birde kucuk alisveris yaptik bende masayi kuriyim yemek yiyelim :) bu gunki yemek cok vitaminli patates balik ve prokoli ve misir yaninda yogurt yicem catlamam insallah :) aksamda fistik bir tanede bira iciyim diyorum bir tanecik biradan bir sye olmaz dimi ?
ayy bune sıcak bu gece de uyku yok galiba
sendemi uyuyamıyossun
yok canım yatağa yatmaya cesaretim yok
hiç esmiyor uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?