2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelinliim olsa şöle bi giyer dolanırdım efde nebiim herkes düğün dernek balayı yapıo kıskandım....:kedi:

ya bak o konu tartışılır şimdi tabiki kedilerin lisanı olmaz
ama şimdi sen bir ingliz kedisi aldığında ona gel gel dediğinde geliyormu yoksa come
diyincemi geliyor :))

hehehehehehe alemsin ya sende ben gibi come da desem gelde desem gelmiyo bunalr cani isterse birde mama kokusu alirsa geliyo baskada beni taktiklari yok gece seviyolar kafamda dolasiyolar gunduz bana hic gerek duymuyolar cok ozgurluk duskunu kardes bunlar sanki onalr efendi ben kole gibi yasiyoruz evde :)

bende buyuk ihtimal eylul koyicam zaten eylul ayinda gelcek
babasida isim arayisinda diye yalan demiyim babasida isim eklicek kendi atalarindan ama adamin daha fikrid egil dusundugu bile yok tamam tamam diyo ne yapsak eylul september mi koysak babasi bulana kadar

ipekyol öğretmensin sanırım doğum öncesi iznimiz yanıyor değilmi

selammm nasılsınız

bugün forum istanbula gittik alışveriş yaptık arkadaşımda geldi benimle. emzik emzik kabı vs. aldık
birde ikea dan kendimize yastık aldık :hulya:
kızımı yıkadım uyuttum rahatım şimdi

biz geldik uffff yoruldum esim yemek hazirliyo simdi ev bakmaya gittik birde kucuk alisveris yaptik bende masayi kuriyim yemek yiyelim :) bu gunki yemek cok vitaminli patates balik ve prokoli ve misir yaninda yogurt yicem catlamam insallah :) aksamda fistik bir tanede bira iciyim diyorum bir tanecik biradan bir sye olmaz dimi ?

içme lmaz:
klava:

sakın haa yazık bebişine acı lmaz:lmaz:

kızlar bende burdayım
yatak beni boğuyor napacağız biz yaaaaaaa uyumayı özledim yarın da bu veletler uyutmayacak yandık biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…