2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sıcak yetmiyormuş gibi bide bu sivri sineklerle uğrasşıyorum deli ediyorlar beni heryerimi ısırıyorlar :jeyyar:

offff akşam 9 gibi uyumuşum eşim işe gitmiş hiç haberim yok...
sabah olmuş gibi uyandım vakit geçmiyo tvde bişiy yok 3 bardak süt içtim.
dedim bakayım kimse yoktur ama...
noluyo kızlar bize yeee uykularımız alt üst oldu...

kızlar bide benim sık sık karnımda top gibi toplanıyor Rüzgar...
benim hoşuma gidiyordu bu durum kıçını başını dayıyor diyodum meğer o kasılmaymış bu gün sağlık ocağı hemşirem söyledi...
e sancı falan yok ki dedim.ağrı vardır ama sen hissetmiyorsundur dedi.
korktum bende
hemşirem 33. haftada doğum yapmış ben burda su içmeyi bile unutuyordum diyor.
aman sen iyi baslen suyunu sütünü unutma diyor.

şimdi takıntı oldu zırt pırt karnımda toplanınca huzursuz oluyorum.
megnezyumumu sallamıştım tekrar sarıldım içmeye.
erken gelmesinler Allahımmm (((

benim gibi evhamlı hatunun yeni takıntısı bu kasılma olayı
artık büyütürümde büyütürüm

lili cim bana da dr magnezyum miğde yanması yapar dedi miğdem yanıyor deyince ara ver dedi
bende içmiyorum
yazayım ama fazla içme dedi bu salak dr yazdı bende almadım ama 8 tane kaldı içinde kutunun benim 2ci kutu bitiyor ama miğdem fazla yanmıyor artık nedense acaba yanmayı o mu yapıyordu sende miğde yanması yapıyormu

allah korusun şuan sakıncalı doğum yapmamız küvez bekletirler birsürü şey beğimize acı çeker aman aman zamanında gelsinler

bende sütü sallıyorum

yok nagişim mide yanması yapmadı bende ama iğrenerek içtiğim için sallıyordum ben.
pis bi tadı var

ayyy erken erken gelmesinler o süreç ne zordur kimbilir karnımızda güvenle dursunlar canım.

sütü bende öyle aklıma gelirse içiyorum yoksa bende sallıyorum...

bu arada gecenin bu saati elimde koca bir keçiboynuzu kemirip duruyorum :))))
inşallah faydalı bişiydir :)

bende baştan içmiyordum ama ağrılarım olunca dr içmemi söyledi vişne suyuyla güzel şimdide karışık meyve suyuyla içiyorum yoksa suyla olacak iş değil

bende gideyim bari uyuyamam sanırım ama yinede deneyelim :)
düşünüyorumda son aylarımızda burası bu saatlerde dolar taşar gündüz vakti gibi :)))
malum uyku problemlerimiz oluyor...

hadi geceyi ben kapıyorum bakalım sabahı kim açacak :)

uyuyamıyorum ben de. nolcak böyle bilmem. şu saatte yeni gidicem yatağa uyumayı deniycem oraya buraya döne döne bi hal oluyorum yaa.. neyse şu anda uyuyan herkese Allah rahatlık versin boshayallersmile

bende de oluyordu. demek kasılmaymıs

bugünde çok sıcak ((((((( dün gece uyuyamadım yine uykusuz gecelere merhaba diyeceğiz galiba:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…