2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 1e geliyordu yattıgımda iyice uykum gelmiş galiba ilk defa 6 ya kadar uyuyabildim

bugün 2ye kadar calısacam izin yazdım eve gidip dinlenecem. guatır hotmonlarım tavan yapmıs arada bas dönmelerim oluyor kendimi yormayacam

günaydın kızlar herkes uykusuz kalmış napıcaz böyle ya bende uyuyamıyorum sabah sanki hiç uyumamış gibi yorgun kalkıyorum ...

günaydın kızlar...bende henüz uyku problemi başlamadıı gece 2-3 kez tuvalete kalkmanın dışında deli gibi uyuyorumm sabahları uyanması zor geliyooo evde olanlar kıymetini bilin dicemm sizde uyuyamıyomuşsunuz bende bir an önce izne girsemde bol bol dinlensemm artık yaa yoruluyorumm vallaa hele şu sıcaklarda çok zor hareket etmek :çok üzgünüm:

evi süpürüp toz almam lazım kızlar sonra girerim öfffff hiç iş yapmak istemıyorum akannehir

bende önümüzdeki haftadan sonra izne çıkacağım bakalım ev hayatı nasıl olacak. alışık değilim sıkılırmıyım acaba ?? çalışsak bi türlü evde kalsak bi türlü offf :)))))

evde bol bol yemek yaparım temizlik yaparım sıkıldıkça deli gibi sempatiksalakcinni

günaydın kızlar

demek bi yere toplanması kasılmaymış bende de oluyor ben hep poposunu dayıyor sanıyordum karnım resmen yamuluyor öyle olunca

benimde 12 gün kaldı iznime.
artık 6.30da uyanmak istemiyorummmmm

ayy sen erkenciymişsin bayaa ben 08: 05 de kalkıyorum ... gecede en geç 00:30 da uyuyorum ama tuvalete kalkmalar uyku kalitemi düşürüyooo tabiii.... öğlen uykusu uyumak istiyorummm:çok üzgünüm: senin az kalmışş ne güzell dinlenirsin bol boll

slm kızlar gece hiççç uyumadık bis hep aşalarda dolandı vurdu bişiler yaptı kızım ve çok canım yandı sabaha kadar hiç uyumadm yorgunum çok fazla ama uyuyamıyorum...

Günaydın kızlar herkes uykusuzluktan dertli galiba bende aynı durumdayım.5-6 kere wc ye kalkıyorum tekrar dalana kadarda birsürü zaman gidiyor.

ben wcden diil kızımın durmamsından şikayetçiyim sıpa öle fena oluyoki dün hiç uyumadım bikini bölgesinde oynadı heppp

kızlar bişey sorucam, çalıştığım yerde öyle hamileden falan anlayan yok, 3 haftada bir kontrole gitmem bile problem oluyor, izne ayrılmama 10 gün kaldı, bu süre zarfında beni işten çıkartırsa ne gibi hakkım olur, yada hamilelik iznindeyken işten çıkarabilir mi?izindeyken sigortamı ödemek zorunda dimi?bilgisi olan varsa haklarımı bileyim

merhaba kızlar..

ben de uykusuzluk çekenlerdenim.. gece soluma yatmaktan sol tarafım kırılıyo resmen dönmek istesem zorlanıyorum. yataktan kalkmak ayrı bi dert.. zırt pırt tuvalet sorunu, yatağa tekrar girdiğimde burnumun tıkanması, uykuya daldığımda beni bekleyen garip rüyalar.. yani artık geceler çok zor geçiyo. ben ki akşam gözümü kapatınca sabah açardım yanımda davul çalsa uyanmazdım ama artık ne olursa uyanıyorum. sonra da gece uyuyamadığım için tüm gün yorgun, bitkin ve unutkan oluyorum..

birde uykusuzluktanmıdır nedir acayip sinirlerim gergin. herşeye aşırı tepki veriyorum çok sinirleniyorum. yere kalem bile düşse masayı komple dağıtmak geliyo içimden. eşim de çok değiştiğimi, kaprisli olduğumu söylüyo. gerçekten de hamile olmasam piskiyatriste giderdim. eski ruh hallerimi özlüyorum..

napıcam bu durumları atlatmak için bilmiyorum. birde bunların üstüne işsiz kalıyorum. işyerim kapanıyo ve geçinebilecekmiyiz endişeleri var.. offff acayip bunalımdayım yani..

kızlar şimdi tv de dr anlatıyor günlük pedler mantar yapıyor diye aman dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…