2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işten çıkartamazlar seni hiç bi şekildehemde

:dilcikar:
canım merak etme işten çıkartamazlar... yemez çünküüü :) çıkartırlarsa sana kıdem ve ihbar tazminatlarını ödemek zorundalar ( kaç yıldır aynı yerde çalıştığını bilmiyorum ama )

ayrıca hamileyken çıkardıkları için maddi tazminat davası falan açabiliyosunn... izne ayrıldığında net aldığın maaş değil sigortada görülen maaş sigorta tarfından ödeniyoo işveren sana ödeme yapmıyoo tabii eğer asgari ücretten görünüyosa kalan maaşını işveren vermek zorunda değil... ayrıca sigortanda devam ediyoo..tabi bunlar benim öğrendiğim bilgiler... bilgili olan arkadaşlar varr okurlarsa daha net cevap alabilirsin...

özlem aynı sorunlar bizde de var. az kaldı diye kendime teselli vermeye calısıyorum ama olmuyor

EKİM 13 TE GİRMİŞtim 9 ay falan oldu herhalde.her şeyde sorun çıkarıyorlar çalıştığım yer küçük bir yer de değil özel bir üniversite, ama sahibinin asistanı olduğum için lavaboya gitmem bile sorun oluyor..2009 girişlilere 2 hafta yıllık izin kullanma hakkı tanıdılar, 2 hafta önce bende kullandım beni göremeyince çıldırmış ne izni diye..yani tam bilgim olsun da bu kadar zaman çalıştığıma üzülürüm

eşim rüyasında kızımızı görmüş 7 yaşındaymış ilkokula gidiyomuş.sabah bana dedi ki okula başlayınca nolcak 3de eve geldiğinde kim karşılayacak?sabahtan beri düşünüyorum.hadi 1 yıl ücretsiz izin aldım sonra nolcak?burda kimsemiz yok.nasıl bakıcaz kızımıza? mafoldumben

akşam 5 e kadar falan olan okullar var etüdlü en kötü ihtimalle onları değerlendirirsiniz şimdiden sıkmayın canınızı

1 yılın dolmamış yani iznini kullanabilmişsin ama...yılını doldurmadan kullandırmıyorlar benim bildiğim... açıkçasıı seni yanıltmak istemem.. heroni arkadaşımız var o bilgili sana yardımcı olur geldiğinde sor ona canım... ama şuan seni kesinlikle çıkartamazlar bunu bil..ve doğum izni süren boyunca da...

bizim rapor alma haklarımız biile var kimse sesini çıkartamaz vallaa :) doğumdan sonrada ücretsiz izin var.. saırım bu süredede çıkartamıyorlarrr bunları iyice konuşş eğer ayrılmak gibi bi durumun varsa tüm haklarını kullan sonra ayrıll..

akşam 5 e kadar falan olan okullar var etüdlü en kötü ihtimalle onları değerlendirirsiniz şimdiden sıkmayın canınızı

haklısın ama insan düşünmeden yapamıyo.bi de üç çocuk diyolar.izne gelince 3 ay.ya sonrası?? sempatiksalakcinni
Allah yardım etsin hepimize

genel sekreterlik tüm çalışanlar için böyle bir karar aldı 2009 girişliler 2 hafta izin kullanabilecek diye,ben de kullandım tabi, ama diyorum ya sorunlu bir yer, bende öyle düşünüyorum haklarımı bileyim de

Bugün herkes cok dertli kızlar,size neler oluyor böyle:)olumlu düşünün biraz.bu arada cocuk doktoru araştıran varmı,2 ay sonra lazım olmaya başlayacak:)

herkese günaydın;
bende işyerimdeyim. canlar geçmişi okudum. inanın hep aynı şeyler oluyor. benim müdür yardımcımn eşi yeni doğum yapmış olmasına rağmen o kadar anlayışsız ki anlatamam.şefim olmasa hergün ağlardım. bu arada arkadaşlar 323 de mi ayrılsam 36 da mı karar veremedim. ben çok ağırlaşmadım ama siz neler yapıcaksınız?

kizlar bir sey sorucam bebek sekeri siparisimi veriyorum bir haftadir bunal ugrasiyorum biliyosunuz kadin bana sekerli gonderemem posta kabul etmiyo dedi simdi lavantali gondericek ama ben ne biliyim lavantalida cokmu sade hanis eker olsun acilip alinabilicek ise yarasin iyorum sekerli alamadigima gore acaba cubuklari istesem bebek sekerlerine ben eklesem iclerine bonibon falan koysam tuhafmi kacar hem lavanta hem seker yoksa yanlarinda kucuk posetlerde ufak cikolatalarmi versem ne yapsam ne dersiniz? su sekerler gelsede bende rahatlasam kargosu sunu bunu dert oldu cidden ..

ben son 3 haftaya kadar çalışıcam.34.haftada yıllık iznimi kullanıcam 2 hafta.sonra gelip tekrar çalışıcam 2 hafta kadar.sonra da doğum iznim başlıcak.

Günaydıın kızlaarr,
uykusuzluktan bahsetmişsiniz gerçekten yaa gece uyuyamıyorum sabahta gözümü açamıyorum eşiminde uykusu ağır olduğu için benim uyandırmam lazım benim yüzümden hep işe geç kalma tahlikesi yaşıyor.

canım ya senin istanbul'da akraban yokmuydu?söylesen de eminönünde falan bebk şekeri için biblolar tüller satılıyomuş.alıp göderirler sana kendin yaparsın gönlünce.içine de istediğini koyarsın.hem daha ekonomik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…