2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yokkızlar az bşi acıomuş çok fazla bişi yokmuş sonuçta vücuda yabancı bi madde giriyo acımadı normal sanki

pembecim bilmem belki bizim mahallemizin sağlık ocağı bukadar ilgili .ablama anlatıyorum şaşırıyor biz gidiyoruz hemen başlarından savacak yer arıyorlar diyor.
benim doktorum hamile hemşirem yeni doğum yapmış ondan galiba hassas ve ilgililer.

bu arada çok yakın bir tanıdığım 3 bebekten sonra spiral taktırdı 4 sene oldu.
o da sağlık ocağında taktırmış gayet streldi canımda yanmadı dedi.
orada takan doktorlara sormuş özelde taktırmayla burada taktırmanın farkı nedir diye.
doktor gülmüş sadece ücret demiş :))))
4 sene sonra geçende kontrole kendi özel doktoruna gitmiş o ablamız.
spiralin gayet güzel herhangi bir kayma falan yok demiş doktoru.

haa bende kesinlikle özel bir klinikte taktırmak isterim tabii...
ben onun kadar şanslı olmayabilirim nolur nolmaz
bu arada doğumdan ne kadar sonra takılacak onu sormayı unuttum ben ???

biz dün doğumuda konuştuk.
bana çatı muayenen olsun eğer normal doğum için bir engelin yoksa epidural anestezi ile normal doğumu öneriyorum dedi.
hatta eşi tıpta anestezi uzmanıymış bir sonraki randevunda bunu dile getir uzmanlar yanına gelecek ve sana forum doldurtacaklar.
doğum anında o form doyanın içinde olacak ve öyle doğum yapacaksın dedi.

ama ben hala kararsızım korkuyorum belden yapılacak iğne zarar verirse diye?

nekadar şanslısın sadet
yok burda öle güzellikler olanlardaçook para

yok bedeva daha dogrusu ben simdiye kadar bebek icin hic bir hastaney hic bir ucret odemedim sezeryanda olsam epiduyralda olsam odemiyorum hamilelik boyunca ve bebegin 6. ayi dolana kadar tum tedavilerim devlet tarafindan karsilaniyor bebekte aynen bu konuda sansliyim galiba evet hemsireler cok hos burda cok guler yuzluller yemekleri bile menu seklinde geliyo sen seciyosun kaidn getiriyo sutun geliyo yatagina falan yanliz ithal doktorlari pek sevmiyorum burdada tum doktorlar ithal zaten..

doğumdan hemensonra istyosanız 35.günmüş kızla uygıun gün

yok şekerim yok ben 35. gün taktıramam bi kırkımız çıksın hele yaralar falan bi kapansın rahatlıyalım anca o zaman.

birde normal doğum yapacak olanlar biliyomusunuz.
40 gün sonra ilk ilişkiye girildiğinde evlenip ilk gecenizi yaşıyor gibi acınız oluyormuş
bir kaç kişi böyle demişti
yandı gülüm keten helva eyvahedigeldismile

lila sen normal doğum mu yapıcaksın?

bu gun kasikalrimda agri hissediyorum tekme gibi dunde sag bacagimdan agridan uyuyamadim gece ucte esim sicak su torbasi hazirladi agri kesici aldim uyudu bebekmi rahatsiz etti acaba esim diyoki bebek belki sag tarafina gelmistir ondan sanci olmustur bilmemki

annem sağlık ocagında taktırmıştı memnun... ama bilmiyorum ben orda taktırırmıyım lila dediğin gibi şans ... 35. gün erkenmiş gerçekten ama hamiş kalmaktan da cok korkuyorum bende norlevo fln da cok içtim pimpirikliğimden

lila acimi oluyormus ben dusundukce tuhaf oluyorum birde aci olursa tam eziyet cidden lila bu arada gobek deligim normal duzeye geldi yakinda disari dogru cikar galiba bakamiyorum dokunamiyorum..

benim kesin olur acım çünkü hamileliğimin ilk 3 ayı hariç tık yok bizde.ee daha 3 ay var.unuttum vallaohaoldumsmileakannehir

lila sen bide araştırma hastanesine gidiyordun dimi doğumu orda mı özelde mi yapıcaksın ne düşünüyosun ?

Kızlar bu spral bazı kişilerde aşırı adet kanamasına yol açıyormuş
Böyle bişi duydunuz mu????
Bu yüzden ben hep korktum bu spralden bizhep geri çekilme yöntemiyle korunduk

lila sen normal doğum mu yapıcaksın?

he canım ben normal doğurmayı çok istiyorum ve hep dua ediyorum inşallah normal olur diye.
ama epidurale sıcak bakmıyorum pek epiduralide sancıyı çektikten sonra yapıyorlarmış zaten.
son dakika ne anladım o işten gene acı çekicem gene acı çekicem CADIARZU
bide omaz olmaz beni bulur korkuyorum şu bel sorunu falan olur diye Allah korusun...
en iyisi sancıyı evde çekip gideyim diyorum bu seferde ilk doğumum tecrübe yok mazallah evde doğuruveririm al sana kepazelik :roflol:

bak kafam ne kadar allak bullak :çok üzgünüm:

ben sürekli korku içindyim cinseliği unuttuk zaten biz acı vs korkusu çok fazla içimdeki zaten sürekli cm acıo korktum yani n ilk gece acısıki benim canm hiç accımamaıştı acıyomuki çok ilk gecede ya acırsa (((

benim kızım dün çok hareketliydi bugün daha az hareket ediyor
acaba öğlen sıcaktan oda mı etkileniyor akşamları daha çok hareket ediyor

biz hiç uyumadık saadet hi durmadı hep aşşada oyandı zilliii

normalde ben cok uyuyorum yani her aksam esim dvd aciyo basini birde sonunu goruyorum o kadar yine aslinda filmin basinda izledim ortasinda uyudum koltukta bir uyandim bacagimda bir agri hemde naisl gece 3e kadar durmadi allaha sukur sonra yine uyudum kurtuldum..

yengem epiduralla doğum yaptı pişman oldu beline ine yaptıklarından dolayı uzun süre bacağının brinde hissizlik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…