canım ya senin istanbul'da akraban yokmuydu?söylesen de eminönünde falan bebk şekeri için biblolar tüller satılıyomuş.alıp göderirler sana kendin yaparsın gönlünce.içine de istediğini koyarsın.hem daha ekonomik olur
canim annem kizkardesim babam var babam anlamaz bu isle ugrascak kiz kardesim havayollarinda hostes zamani yok gecenin yarisi geliyo sabahin koru geri ucuyo annem genc daha 47 yasinda ama belinden rahatsiz iki yol gitse soylene soylene uc gun yatiyo simdi ona gitte istanbulun bir ucundan bebek sekeri malzemesi al bana gonder dersem yazik kadincagiza kizkardesimin zamani olsa bir ihtimal ama oda hem egitimi var hem ucusu var zor yaniboyle edincem artik kusuruna bakmadan ins kirik gelmez :) aslinda ben milyon paket godnerdim turkiyeye simdiye kadar ne zaman godnersem icinede fazladan cikolatalar koyarim kocaman posta hic sorun cikarmiyo yanlizca begenirse aliyo icinden ama aman bu seker bu cikolata gonderemezsin demiyodu buda yeni cikmis galiba lavantada cok siradan olur ne yapsam ustlerine ayrica cubuk taksada sekeri burdami eklesem ayrica ufak keselerde cikolatami dagitsam yanalrinda ?
LILA spiral bencede en iyisi daha once hic cocuk olmadigi icin takilmadim ama bebekten sonra takinicam ben daha once iki ay igne oldum allahim nasil sistim yaklasik 5 kilo aldim iki ay icinde yuzum gozum sisti ilac aldim mide bulantisindan duramadim unutuyorum arada bide en iyisi spiral galiba kullanmadim ama annem yillarca kullandi ..
bende 3 yıl hapla korundum canım bıraktığım an hamile kalabildim.
ama gerçekten iştah açıyor ve kilo aldırıyor.
birde hergün hormon yüklüyorsun vücuduna bunu istemiyorum.
bi keresinde aylık iğne vurulsam dedim doktor dediki vurul ama bir kutu doğum kontrol hapını 1 kerede vücuduna almış olacaksın.
gözüm korktu hapa istemeyerek devam ettim.
prezervatifi ben güvenli bulmuyorum aman yırtıldımı aman delikmiydi reglim 2 gün geciksin kalp atışlarım hızlanmaya başlıyodu...
kaç kere norlevo- preven gibi ertesi gün hapları içtim bu yüzden...
ben bu konuda aşırı panik bi insanım onun için spirale sıcak bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?