he canım ben normal doğurmayı çok istiyorum ve hep dua ediyorum inşallah normal olur diye.
ama epidurale sıcak bakmıyorum pek epiduralide sancıyı çektikten sonra yapıyorlarmış zaten.
son dakika ne anladım o işten gene acı çekicem gene acı çekicem CADIARZU
bide omaz olmaz beni bulur korkuyorum şu bel sorunu falan olur diye Allah korusun...
en iyisi sancıyı evde çekip gideyim diyorum bu seferde ilk doğumum tecrübe yok mazallah evde doğuruveririm al sana kepazelik :roflol:
bak kafam ne kadar allak bullak :çok üzgünüm:
he canım ben normal doğurmayı çok istiyorum ve hep dua ediyorum inşallah normal olur diye.
ama epidurale sıcak bakmıyorum pek epiduralide sancıyı çektikten sonra yapıyorlarmış zaten.
son dakika ne anladım o işten gene acı çekicem gene acı çekicem CADIARZU
bide omaz olmaz beni bulur korkuyorum şu bel sorunu falan olur diye Allah korusun...
en iyisi sancıyı evde çekip gideyim diyorum bu seferde ilk doğumum tecrübe yok mazallah evde doğuruveririm al sana kepazelik :roflol:
bak kafam ne kadar allak bullak :çok üzgünüm:
babası geldiği için olmasn bozocum :)
lila sen bide araştırma hastanesine gidiyordun dimi doğumu orda mı özelde mi yapıcaksın ne düşünüyosun ?
yengem epiduralla doğum yaptı pişman oldu beline ine yaptıklarından dolayı uzun süre bacağının brinde hissizlik oldu
kızlar konuyla alakasız olucak ama bişey sorcam
saçlarını kestiren oldumu?
ben bugün kestricem dayanamıyorum artık çok uzadı uçlarıda acayip kırıldı çok kötü duruyor
aha işte korkum böyle bişiy ...
kesin benide bulur.
kızılcıkım benim bayılma korkum var.ayılamam diye onun için eğer sezeryana karar verilirse o zaman epidural isterim.
ama normal doğumda 4-5 cm açılma olduktan sonra ohooo gerisi gelir gerek yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?