2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaaa kaç haftalıktı
ben de inanmıyorum annem kestirme diyor
ama doğumdan sonra kestirmem imkansız olucak yanlızım burda
bebekle kuaförede gidemem
kafam karıştı şimdi

ooo kızlar korunma yöntemlerine geçmişsiniz benim bi kızm var 12 yaşında ben 12 senedir spralle korundum kızımı doğurdum 40 çıktğı gün spral taktırdım doğmdan çok kormuştm bidaha asla doğurmam diyodum kızm çok zor olmuştu ama zaman geçti acıları unut bebek istedim spralı çıkardım 2 ay hamile kaldım 12 sen hiç bişey olmadı hatta ben doğmdan sonra spral taktırdm dr ilişkiye girebeilirsniz dedi ben yine kortum acıyacak diye eşimi kandırdım dr 1 ay daha ilişkiye girmeyin dedi dedimsırnaşık şey yani doğmdan sonra 3 ay hiç bişey yapmadıken iyi kornma yöntemi spral

kızlar konuyla alakasız olucak ama bişey sorcam
saçlarını kestiren oldumu?
ben bugün kestricem dayanamıyorum artık çok uzadı uçlarıda acayip kırıldı çok kötü duruyor
ben bir hafta önce kestirdim saç rengin benim sarı o yüzden fazla yıpranmıştı kestirdim
ayrıca inanmam öyle hurafelere rabbim bir çocuğun ömrünü annesinin saçlarınamı göre veriyor allahtan herşeyin hayırlısı zaten dinimiz mantık dini benim mantığıma hiç uymuyor kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın vücuda eziyet etmekte günah

yaaa kaç haftalıktı
ben de inanmıyorum annem kestirme diyor
ama doğumdan sonra kestirmem imkansız olucak yanlızım burda
bebekle kuaförede gidemem
kafam karıştı şimdi

Canım saç kestirmenin erken doğumla alakası yok ki.
Derlerki -eğer hamileyken saçını kesersen çocuğunun ömrü kısa olur-
Bu bence düpe düz saçmalık yaa.
Allah benim saçımı kestirp kestirmediğime göremi yarattığı bi canlıya ömür biçecek.
Sizin aklınız alıyor mu böyle bişeyi??

bencede
benim kaynanamda eşime hamileyken kestirmiş saçlarını inanma kızım onlara diyor

ben biraz kısa kestirdim boyalar iyce gitsindiye ama gitmedi özüme dönecem artık bir süre bayanssulusmile

öyle tabi kızılcık
ben inamam zaten bana çok saçma gelir
akşam üstü serin olsun çıkarım sonra babamızla buluşuruz
tansiyonum hep düşük sıcakta yanlız gezmeye korkuyorum

kızlar birde benim göğüs altım karnıma kadar pişti felaket acıyor ve kaşınıyor burası çok sıcak ve nemli ondanmı acaba sizinde öyle olan varmı çok sinir bir durum kantron yağı sürüyorum biraz geçiyor ondan sonra yeniden oluyor ne yapacağımı şaşırdım

tabiki saçmalık kızlar adı üstünde hurafe...
ama hep deriz ya eskiler bişiy diyosa vardır bi bildikleri yada bir örnek olunca karşımızda aha oldu diyoruz.

valla ben 2 ay daha dayanamıycam en azından gidip bi perçem kestirecem.
suratım zaten şiş.
bide kelaynak gibi alnımdakileri tokalıyorum ki bana hiç yakışmıyor.
en güzeli şöyle gidip bi perçem kestirmek.

bozom bu arada doğumuna 1 ay vardı daha kadının.
sen buna takılma bebeğide kendide gayet sağlıklı...

bepanten sür iyi gelir

ya kızlar ben daha özel doktor ve hastane bulmadım doğumu yapacağım, malumunuz.
3 haftada bir falan kafama göreburadaki devlet hastanesi semt polikliğine gidip ultrasona giriyorum, test varsa yapılması gereken yaptırıyorum.
doğum için zeynep kamili düşünüyorum ama çok kalabalık oluyormuş, eşim kesinlikle özel hastane istiyor. ben de tam teşekküllü doğum hastanesi istiyorum ama malum devlet hastanesi ya hani bazı arkadaşlarımızın dediği gibi ya azarlıyorlarsa, itina yoksa ve bir forumda okuduğum gibi bir yatakta 2 kişi kalıyorsa gün gelip?
ne yapacağımı bilemiyorum.

sac kestirmek bebeign omrunumu kisaltiyormus hahahaha:)
hic gulecegim yoktu yasli bir kadin soz soylemis ama gayet basarili bu yillara gelmis sacla basla bebegin omrunu belirliceksem ben masallah pek bir kudretliymisim tanrinin islerine bile sacimla mudahale edebiliyormusum tovbe tovbe ne sacmalik..

kızlar kestirmeyin bence ya ben kestirmiyorum.
yapmadığım şeyi başkasının yapmasını asla istemem.
not : hurafe olduğunu bilsem de

hee bana dediler sağlık ocağında spiral biraz çoğaltırmış sadece adet kanamasını.
benim zaten az gelir ki hiç bi zaman pedden taşmadı çocukluğumdan beri :)
amaan tek yan etkisi bu olsun.
kafamda iyice şekillenmeye başladı sıcak bakar oldum yahuuu =)

ben de özel hastanede yapıcam oğumu
devlet hastanelerini beğenmiyorum
dr ve hemşirelerini de hiç beğenmiyorum çok kötü davranıyorlar hemşireler kendilerini bişey sanıyorlar sevmiyorum o yüzden

bebcede lilacım sıcak bak bu olaya yalnız yumurtalıklarında kisti olanlara takmıyorlar yaktırmadan önca bir muayene ol öyle taktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…