bozom onlar hurafe aslında.
bende inanmıyorum ama içim içimi yiyor bi taraftan.
çünkü geçen aylarda bi ablamız saçlarını kestirdiği gün doğurdu.
bebeğin nabız atışları yavaşlamış daha doğumuna vardı.
tabii buna bağlamak saçma ama gelde benim pimpirikli yüreğime anlat....
kuduruyorum perçem kestirmek için hiç alışık değilim alnı açık gezmeye bide tipsizleştim ki sorma.
depresyona ramak var
yaaa kaç haftalıktı
ben de inanmıyorum annem kestirme diyor
ama doğumdan sonra kestirmem imkansız olucak yanlızım burda
bebekle kuaförede gidemem
kafam karıştı şimdi
ben bir hafta önce kestirdim saç rengin benim sarı o yüzden fazla yıpranmıştı kestirdimkızlar konuyla alakasız olucak ama bişey sorcam
saçlarını kestiren oldumu?
ben bugün kestricem dayanamıyorum artık çok uzadı uçlarıda acayip kırıldı çok kötü duruyor
sicak birde bebek olunca sac zor olur diyorsan kestir rahatla canim ben batil inanclara inanmam ..
yaaa kaç haftalıktı
ben de inanmıyorum annem kestirme diyor
ama doğumdan sonra kestirmem imkansız olucak yanlızım burda
bebekle kuaförede gidemem
kafam karıştı şimdi
ben bir hafta önce kestirdim saç rengin benim sarı o yüzden fazla yıpranmıştı kestirdim
ayrıca inanmam öyle hurafelere rabbim bir çocuğun ömrünü annesinin saçlarınamı göre veriyor allahtan herşeyin hayırlısı zaten dinimiz mantık dini benim mantığıma hiç uymuyor kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın vücuda eziyet etmekte günah
kızlar birde benim göğüs altım karnıma kadar pişti felaket acıyor ve kaşınıyor burası çok sıcak ve nemli ondanmı acaba sizinde öyle olan varmı çok sinir bir durum kantron yağı sürüyorum biraz geçiyor ondan sonra yeniden oluyor ne yapacağımı şaşırdım
ya kızlar ben daha özel doktor ve hastane bulmadım doğumu yapacağım, malumunuz.
3 haftada bir falan kafama göreburadaki devlet hastanesi semt polikliğine gidip ultrasona giriyorum, test varsa yapılması gereken yaptırıyorum.
doğum için zeynep kamili düşünüyorum ama çok kalabalık oluyormuş, eşim kesinlikle özel hastane istiyor. ben de tam teşekküllü doğum hastanesi istiyorum ama malum devlet hastanesi ya hani bazı arkadaşlarımızın dediği gibi ya azarlıyorlarsa, itina yoksa ve bir forumda okuduğum gibi bir yatakta 2 kişi kalıyorsa gün gelip?
ne yapacağımı bilemiyorum.
canım sürüyorum 1 gün sonra yeniden oluyor 2 haftadan beri böyleyim sütyen hiç takamıyorum bu gün penye sütyenler almaya gidecem benim tenim çok hasas gep ondanbepanten sür iyi gelir
bebcede lilacım sıcak bak bu olaya yalnız yumurtalıklarında kisti olanlara takmıyorlar yaktırmadan önca bir muayene ol öyle taktırhee bana dediler sağlık ocağında spiral biraz çoğaltırmış sadece adet kanamasını.
benim zaten az gelir ki hiç bi zaman pedden taşmadı çocukluğumdan beri :)
amaan tek yan etkisi bu olsun.
kafamda iyice şekillenmeye başladı sıcak bakar oldum yahuuu =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?