2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de özel hastanede yapıcam oğumu
devlet hastanelerini beğenmiyorum
dr ve hemşirelerini de hiç beğenmiyorum çok kötü davranıyorlar hemşireler kendilerini bişey sanıyorlar sevmiyorum o yüzden

hayırlısı olsun arkadaşım,
sanırım ben de pendik nene hatun hastanesinin yolunu tutucam haftaya, özel hastane.
bakalım sağlıkla doğsun yavrularımız..

selam kızlar nasılsınız.. uykusuz geçen bir geceden sonra sabah erkenden okula gelmiş ve yoğun bir tempoyla çalışan bu garip mazlum arkadaşınızdan hepinize sevgiler, öpücükler...

pembe artık öyle değil ki eskidenmiş o azarlamalar bağırmalar falan.
şimdiki hastaneler yeniden düzenlendi.
beyni sulanmış yaşlı görevliler emekli edildi.
genelde güleryüzlü genç nesil var artık.

birde eski insanlarımız cahilmiş haklarını bilmiyorlarmış.
azarlandıklarında sessiz kalıyorlarmış.
sen artık başhekime kadar gidip şikayet edebiliyorsun hasta hakları diye bişiy var.
birde biri azarlamaya kalksın bakalım neler oluyor....

birgün ben hastanedeyim yeni bi asistan gelmiş konuşuyor ama arı vızıltısı gibi bende burada beni nelerin beklediğini araştırıp gidiyorum ya hani çok bilmiş oluyoruz bu durumda.
bana artislik yapmaya kalktı ben bi ayaklandım bağırmaya başladım çocuk irkildi bi an bocaladı sağa sola bakınıyor ki hocaların odaları oralarda :))))

diğer asistanlar beni apar topar ultrason odasına aldılar sus payı gibi hemen ultrasona yatırıp bebeğimi gösteriyolar.
sen haklısın tabii sakin ol bebeğinde etkileniyo bak evet hamilesin daha hassas davranmalıydı sana bundan sonra sen direk bize gel danış vs vs diyolar :))))

sonraki hafta gittiğimde ne ilginçtirki yoktu yerinde :) kimbilir nerde...
hiç ezdiremem kendimi babamın oğlu değil sonuçta yıkarım hastaneyi başlarına :)

mihrim hiç yumurtalık kisti yaşamadım ama sağolasın canım söylediğin için önce muayenemi olurum sonra taktırırım.

hem hap kullananların sigara içmesi yasak ben kullanan biriydim kullanacağımda yine.
onun için hapa kullanmam diyorum.

en iyisi spiral :)

lilacım ben bende spiral takılıydı kistim var diye dr çıkarmıştı tedavi olduktan sonra yeniden taktırdım

canim zeynep kamili kotulemek istemem sartlar belkide degismistir bilmem ama benim annem zeynep kamilde dogum yapti sezeryan eve geldi kucuk kardesim annemin surati sapsari diyoki benden kan geliyo kan geliyo normaldir dedik anlamaidk aksama kadin bayildi kaldi hastaneye kaldirdik tam 40 gun 3 ameliyat net bir seyde soylemiyorlar bebek her gun taksiyle emmeye gidiyo annem kendinden umudu kesti artik kan geliyo surekli hemsire anneme demisti sezeryanda damarin tekini dikmeyimi ne unutmuslar 3. ameiliyatta annem iyilesti parada odemeden cikti geldi birde arkasindan 3 ameliyat parasi istemisler utanmazlar hadi onu gectim 3 sene once arkadasimin esi amile 3cuz dedilerki kuvez parasi subu ozelden altindan kalkamazsin 3 bebegin zeynep kamil en iyisi doktorum ozeline gitti dogumdada zeynep kamile dogumda bebegin tyeki vefat etmis hasta bakici bakkal kolisinde arkadasima tutusturmus iki bebekte kuvezde diger ebbeklerle hasta bakici demizki eger bu iki bebegin yasamasini istiyosan kardesim gotur baska hastaneye arkadasim karisini bebeklerini apar topar ozel hastaneye tasidi devlette olsa baska bir hastaneye bak derim ama belki 3 senede degismistir bilemem..

ben de özel hastanede yapıcam oğumu
devlet hastanelerini beğenmiyorum
dr ve hemşirelerini de hiç beğenmiyorum çok kötü davranıyorlar hemşireler kendilerini bişey sanıyorlar sevmiyorum o yüzden

ben hemsireler yonunden sansliyim genelde hepsi yasli kadin tansiyonumu olcerken bile sacimi oksuyo guzel kiz hadi falan diyo kendimi cocuk gibi hissediyorum hepsi guler yuzlu daha asik suratlisina gelmedim burda doktorlar mesefeli ..

kızlar ve bebişleri selam hepinize..
spiral denince kulak misafiri oldum kusura bakmayın :)
ben de geçen hafta son kontrolüme gittim doğum sonrası , gelmişken kaçmıyım diye smear testi de yaptı doktor , tamda kurtuldum şu muayenelerden diyordum :/ yanılmışım.
doğum kontrolü olarak ne düşündüğümü sordu benim hiiçbir fiktim yoktu , bilmiyorum dedim spiral önerdi ısrarla , ben artık vajinal bi işlem istemediğimi söyledim çünkü geriliyorum zorlanıyorum ömrümden ömür gidiyor doktorumda anlayışlı sağolsun istersen bayıltarak bile takabilirim dedi , kayma çıkma falan oluyomuş diye bi söylenti var olurmu böle bişi doğruluğu nedir dedim , bana hiç bu şikayetle gelen olmadı dedi. adetinin 2. günü gel takalım dedi.. bilmiyorum diyerek birazda kaçarak uzaklaştım yanından. gerçi şu an emzirdiğim için olsa gerek adet görmedim hala , sigara da içiyorum içicem de.. spiral konusunda ne düşünmeliyim bilmiyorum?

oyyyy AttaQuem gelmişşşşş sefalar getirmiş :)
canım benim meleğinde sende iyisin demi.
bizlere dua et dostum sağlıkla kavuşalım .
bizde çoğumuz bu durumda karışığız aslında adetin 2. günü takıldığınıda öğrenmiş olduk bu arada.
taktırırsan lütfen bizede bilgi ver canım
öpüyorum seni ve meleğini
adını ne koydunuz bu arada ?
opuyorumnanaktan

bebeğiniz analı babalı büyüsün
alakasız olucak ama doğumun nasıl oldu

lila canım için nerde rahat ediyorsa orda yaparsın doğumu yakın olmasıda en güzeli peki sen orda sürekli aynı doktora mı gidiyorsun dogum olursa nasıl olucak araştırdın mı? ... bakalım ben nerde yapıcam bugun çapada medilife a gidicem doktoru begenırsem belki orda olur

Naber güzeller güzellerii eylül anneleri:)) Neler yspıyorsunuz bana artık arada bıçak gibi batmalar kasılmalar oluyor odamızda geldi ama daha kurulmadı valla daha dursun çok küçüçük

canım 3 aydan 3 aya değişiyor asistanlar.
doğum esnasında başlarında bir hocaları oluyor o yönlendiriyor tabii herhangi bir müdahalede hocaları devreye giriyor.
şu an çok sevdiğim 3 asistan bayan var inşallah ben doğurana kadar değişmezler.
hocalarda gayet iyi...
içim bu bakımdan rahat yani.
odalar güzel hastane çok temiz.
zaten benim orada bi dosyam var ilk günden beri herşey içinde.
takibimden ultrason fotolarına kadar bana hiç bişiy vermiyolar hemen oraya koyuyorlar.
takibim kolay yani...
Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun canım inşallah...

opuyorumnanaktan inan Lilacım yolda hamile görsem dua ediyorum sizler hep aklımdasınız pembeheracım ve senin bebişleri özellikle çok merak ediyorum , sağlıkla sıhhatle annelerini yormadan gelsinler inşallah. kızımın adı Neva , sizler ne koyucaksınız kısmetse isimlerini?
Spiral konusuna gelince , aklımın ucundan geçirmemiştim ama doktoruma çok güveniyorum ve en iyi alternatif spiral gibi gözüküyor muhakkak bilgi veririm canım taktırırsam
Neva ve bende sizi çok öpüyoruz kendinizi sakın yormayın son aylar bol bol dinlenin olur mu.

bebeğiniz analı babalı büyüsün
alakasız olucak ama doğumun nasıl oldu

çok sağol canım aminn ,

canım 42 hafta bekledim nerdeyse normal olsun diye ama gelmedi kızım , son kontrolde gece gelin hastaneye suni sancıyla doğum yapıcaz dedi doktor dumur olduk kaldık epiduralli normal doğum olucaktı , neyse o gece epidurali taktılar ama açtırmadım sancıyı hissetmek için , hafif sancım başladı ama adet sancısını geçmiyodu acısı hemşire artık takalım istersen başladı sancın dedi ama benim canım yanmıyordu açmayın henüz dedim , sancılar hissedildi ama açılmam yoktu bi türlü aşağı inmedi , açılma da olmadı sabaha kadar beklememe rağmen daha sonra doktor geldi açılma olmadığı için sezeryana alındım ertesi gün öğlene doğru epidural sezeryan istedim kızımı doğduğu anda görebilmek için , iyiki de öyle istemişim çok güzeldi eşimde doğuma girdi o ağladı ben ağladım doğum olunca o kadar güzelki , sizde yaşıycaksınız inşallah, kızımın boynunda 2 kat kordon vardı bu yüzden aşağı inmemiş yavrum. sonunda kavuştum kızıma böylelikle , Allah'ım bebeklerimizi korusun..

Doğumdan korkmayın sakın kızlar , vajinal muayeneden korkan ben doğumdan korkmadım ben cesaret edebildiysem siz hayli hayli edersiniz.

sakın olaki çevrenden duyduğun hurafelere göre hareket etme sana bir çok kişi sütün koruduğunu söyler.
bunlara itibar etme dedi.
Slm kızlar... opuyorumnanaktan
Lila haberleri okudum..Siteye geldim
Sizede yazacaktım sen benden önce yazmışsın tesadüf....

Süt hamilelikten ne kadar korur?

Prolaktin hormonu, doğumdan sonra yeni bir gebeliğe yol açacak yumurtlama faaliyetine son verir. Cinsel istek azalır, vajen kuruluğu oluşur. Bu gelişmenin ana amacı büyüyen yeni nesli korumaktır...........

devamı....
Süt gerçekten korur mu? - Genel Sağlık- ntvmsnbc.com

lila canım sen istanbulda değilsin ya, bunun avantajını özellikle hastane konusunda yaşıyorsun inan.
burada sirkülasyon çok olunca sanırım sorunlar da çok oluyor devlet hastanelerinde, tıp fakültelerini bilemiyorum tabi, muhakkak daha iyilerdir.ALLAH korusun bebek karışması falan bile aklıma geliyorkafamçokkarıştı
ayyy ALLAH korusun ya doğum sonrası bebeğimiz karısırsa falan yaa bana bişeyler oluyorkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…