ben de özel hastanede yapıcam oğumu
devlet hastanelerini beğenmiyorum
dr ve hemşirelerini de hiç beğenmiyorum çok kötü davranıyorlar hemşireler kendilerini bişey sanıyorlar sevmiyorum o yüzden
ya kızlar ben daha özel doktor ve hastane bulmadım doğumu yapacağım, malumunuz.
3 haftada bir falan kafama göreburadaki devlet hastanesi semt polikliğine gidip ultrasona giriyorum, test varsa yapılması gereken yaptırıyorum.
doğum için zeynep kamili düşünüyorum ama çok kalabalık oluyormuş, eşim kesinlikle özel hastane istiyor. ben de tam teşekküllü doğum hastanesi istiyorum ama malum devlet hastanesi ya hani bazı arkadaşlarımızın dediği gibi ya azarlıyorlarsa, itina yoksa ve bir forumda okuduğum gibi bir yatakta 2 kişi kalıyorsa gün gelip?
ne yapacağımı bilemiyorum.
ben de özel hastanede yapıcam oğumu
devlet hastanelerini beğenmiyorum
dr ve hemşirelerini de hiç beğenmiyorum çok kötü davranıyorlar hemşireler kendilerini bişey sanıyorlar sevmiyorum o yüzden
kızlar ve bebişleri selam hepinize..
spiral denince kulak misafiri oldum kusura bakmayın :)
ben de geçen hafta son kontrolüme gittim doğum sonrası , gelmişken kaçmıyım diye smear testi de yaptı doktor , tamda kurtuldum şu muayenelerden diyordum :/ yanılmışım.
doğum kontrolü olarak ne düşündüğümü sordu benim hiiçbir fiktim yoktu , bilmiyorum dedim spiral önerdi ısrarla , ben artık vajinal bi işlem istemediğimi söyledim çünkü geriliyorum zorlanıyorum ömrümden ömür gidiyor doktorumda anlayışlı sağolsun istersen bayıltarak bile takabilirim dedi , kayma çıkma falan oluyomuş diye bi söylenti var olurmu böle bişi doğruluğu nedir dedim , bana hiç bu şikayetle gelen olmadı dedi. adetinin 2. günü gel takalım dedi.. bilmiyorum diyerek birazda kaçarak uzaklaştım yanından. gerçi şu an emzirdiğim için olsa gerek adet görmedim hala , sigara da içiyorum içicem de.. spiral konusunda ne düşünmeliyim bilmiyorum?
kızlar ve bebişleri selam hepinize..
spiral denince kulak misafiri oldum kusura bakmayın :)
ben de geçen hafta son kontrolüme gittim doğum sonrası , gelmişken kaçmıyım diye smear testi de yaptı doktor , tamda kurtuldum şu muayenelerden diyordum :/ yanılmışım.
doğum kontrolü olarak ne düşündüğümü sordu benim hiiçbir fiktim yoktu , bilmiyorum dedim spiral önerdi ısrarla , ben artık vajinal bi işlem istemediğimi söyledim çünkü geriliyorum zorlanıyorum ömrümden ömür gidiyor doktorumda anlayışlı sağolsun istersen bayıltarak bile takabilirim dedi , kayma çıkma falan oluyomuş diye bi söylenti var olurmu böle bişi doğruluğu nedir dedim , bana hiç bu şikayetle gelen olmadı dedi. adetinin 2. günü gel takalım dedi.. bilmiyorum diyerek birazda kaçarak uzaklaştım yanından. gerçi şu an emzirdiğim için olsa gerek adet görmedim hala , sigara da içiyorum içicem de.. spiral konusunda ne düşünmeliyim bilmiyorum?
oyyyy AttaQuem gelmişşşşş sefalar getirmiş :)
canım benim meleğinde sende iyisin demi.
bizlere dua et dostum sağlıkla kavuşalım .
bizde çoğumuz bu durumda karışığız aslında adetin 2. günü takıldığınıda öğrenmiş olduk bu arada.
taktırırsan lütfen bizede bilgi ver canım
öpüyorum seni ve meleğini
adını ne koydunuz bu arada ?
opuyorumnanaktan
bebeğiniz analı babalı büyüsün
alakasız olucak ama doğumun nasıl oldu
Slm kızlar... opuyorumnanaktansakın olaki çevrenden duyduğun hurafelere göre hareket etme sana bir çok kişi sütün koruduğunu söyler.
bunlara itibar etme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?