2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm annecikler.Nasılsınız.Biz dün dr a gittik.Bebişim 1.550 gr olmuş.Sanki biraz az gibi ama dr gayet iyi bebiş dedi.Kordon meselesi hala aynı.Takip ederiz dedi dr.NOrmal doğum için sıkıntı olur mu dedim.Dikkat edilmesi lazım doğum esnasında hepsi o kadar dedi ama benim içim hiçde o kadar rahat değil.Allah korusun boğulma tehlikesi olabilir.Çünkü ben öyle doğmuşum ve zor kurtarmışlar.Ne bileyimbilmiyorumkismile bu konuda kafam karışık.
Bir dahaki kontrolümüz 10 gün sonra.Doğum izninden dolayı.Hayırlısı bakalım...

AttaQue'm sağlıkla büyüt bebeğini darısı bizlerin başına valla kızlar ben korunmayacağım zaten tedav,iyle 3 sene sonra yavruma kavuştum Allah Önce Olmayanlara Nasip etsin Dualarım hep onlarla ..

anaaam :1shok:
Allah korusun karışma falan olurmuki.
o yüzden kesinlikle ayık olmalıyız şekerim.
ama doğar doğmaz bebeğin koluna isimlik takıyorlar ki benim bildiğim .
tecrübeli analar bi rahatlatın bizi yahu isimlikleri oluyo demi kollarında kafamçokkarıştı

sezeryanda epidural güzel bebeği hemen görüyorsun bayılıp ayılma derdi yok
ama ben ya heycanlanırsam fenalaşırsam diye düşünüyorum

lila merak etme karisma olmaz benim babannem bir gece yanlis bebek almis gelmis anneme emzirmek icin bebek annemin sutunu icmemis annem diyoki baktim anne ya bu benim bebegim degil gotur bunu demis annem cok komik ya ben esmerim kizkardesim sarisin diyorumki kesin babannem yine karistirdi bunu heheheheh:)

Attaque bebegin hayirli olsun canim ne guzel imrendim sana sen bitirmissin tum sorunlari bebegini almissin kucagina ben dogumdan en cok korkanlardan olarak insallah vefat falan etmezsem dogumda anlaticam herkese allahim ya ins cabucak atlatirim..

:roflol::roflol::roflol:
Allahta seni güldürsün saadetim emi...

babannemde hakli dusunsene odada kac tane bebek tum bebekler birbirine benzer kadinda almis gelmis allahtan bebek annemin memesini tutmamista annem gece gece bakmis bu benim degil demis son anda babannem yine karistirdiysa kizkardesim gelmis olabilir :):)

attaQe hoşgeldin canım bu arada, ALLAH bağışlasın sağlıkla büyüsün Neva...

çok sağol tatlım hergeçen gün dahada büyüyor çok çabuk büyüyor derlerdi çok doğruymuş , sağlıkla kucağına al bebeğini darısı başına.

AttaQue'm sağlıkla büyüt bebeğini darısı bizlerin başına valla kızlar ben korunmayacağım zaten tedav,iyle 3 sene sonra yavruma kavuştum Allah Önce Olmayanlara Nasip etsin Dualarım hep onlarla ..

Ceylancım seni uzun süredir görüyordum özellikle gebelik bölümünde , ne zaman güzel haberle geleceğini çok merak ediyordum , çok çok mutlu oldum şimdi seni burda görünce , Allah nazardan saklasın canım , hayırlı doğumlar nasip etsin.

sezeryanda epidural güzel bebeği hemen görüyorsun bayılıp ayılma derdi yok
ama ben ya heycanlanırsam fenalaşırsam diye düşünüyorum

bende aynı tereddütlerle girdim doğumhaneye ama oradaki çalışanlar o kadar yakındırlar ki bana sanki kırk yıllık kardeşimmiş hepsi de uzun süredir görmüyomuşum gibi hissettim , kimisi elimi tutuyo , kimisi saçımı okşuyo , o kadar rahatladım ki doğumda hep onlar sayesinde.. bu biraz da doğum yapacağın yerle alakalı olur. fenalaşmadan öte çok yoğun duygular yaşıyorsun.. birde o ağlama sesini bir duy , önündeki perdenin üstünden sana buruşuk , yağlı pis ama bi o kadar tatlı bebişi göstersin doktorun o zaman hayat neymiş bu zamana kadar diyorsun :Saruboceq:

Attaque bebegin hayirli olsun canim ne guzel imrendim sana sen bitirmissin tum sorunlari bebegini almissin kucagina ben dogumdan en cok korkanlardan olarak insallah vefat falan etmezsem dogumda anlaticam herkese allahim ya ins cabucak atlatirim..

ağzından yel alsın canım yaa o nasıl söz , bir nefeste gelip geçicek inşallah böyle kötü şeyler düşünme sakın.
bu arada bitirmişsin tüm sorunları dedin yaa , bende hamileyken doğuranlar için aynı şeyi düşünürdüm de hepsi bana bunlar en iyi günlerin derdi hiç anlamazdım nedenini , şimdi anlıyorum ama boshayallersmile
hamilelik - doğum işin en güzel en rahat kısmıymış
esas mesele minik yaramaz eve girip artık bende burdayım diyince başlıyor :)

ben geldim pembe akıntımız var ağrımızd var birz daha durup dra gitcez drumuz geçmezse gel dedi bu cadı beni fena yapıo kıslar ya

canim ben su an bebegin eve gelmesinden cok naisl cikicagini dusunuyorum ben ates olcme makinesinde hemsirenin elini tutan bir tipim dusun yani dun aksam agladimz aten olicem bebegime kedilerime bak dedim esime sacmalama diyo adam agliyorum sonra iki dakka sonra guluyorum iyice kafayi yedim korkudan hastane bize cok yakin bes dakka bide bembeyaz diyorumki bana mezari hatirlatiyo ins sapasaglam cikarim sezeryan olani okuyorum sezeryan diyo normal olan normal diyo kafamda karisti allah bize yardimci olsun ne diyim

bebek dahami zor cidden eve gelince ?

Kızlar şu doğum kontrol meselesinde bende önceden biraz araştırmıştım.Benim için önemli olduğundan dolayı sizleride bilgilendirmek istedim.Sipral meselesine dinen caiz değil deniyor.Çünkü yumurta döllenip yerleşmesi olmuyormuş.Ablam ebe olduğunda konuştuğumuzda oda evet öyle dedi.Yani sonuçta cenin oluşuyor.Ama yerleşemiyor.Ben kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum.Bilginiz olsun istedim.
Bir de saç kesme meselesine takılmayın kızlar.Bebeğin ömrünü kısaltıyor diyorlar.Allah bebeklerin ömrünü bizim saçımıza göremi tayin ediyor sanki.Bende mart gibi kestirmiştim.Doğuma yakın tekrar kestirmeyi düşünüyorum....

Öncelikle kızınıza Allah hayırlı, annesi ve babasıyla mutlu, sağlıklı bir yaşam nasip etsin diyorum.
42 haftayı okuyunca şaşırdım. Çünkü kızlar daha erken gelir derler, Neva bunun tam tersini ispatlamış :)
ben erkek bekliyorum ve herhalde 37-38.haftada gelir diye düşünüyorum. ama demek ki 42 hafta bile dolabiliyor. Şaşırdım çünkü doktorların 40.haftadan sonra pek bırakmadığını duymuştum. Allah korusun bebek pisliğini yer ve zehirlenir diye birşeyler duymuştum. bu nedenle 40.hafta dolunca doktorlar duruma müdahale ediyorlarmış. Demek ki sizin ki bunun da istinasnası olmuş.
Uzun mutlu bir ömür dilerim yavrunuzla beraber. ağlama anını çok güzel anlatmışsınız, çok özel bir an olduğunu bir kez daha anlamış oldum. Unutulamayacak kadar duygusal bir an demek ki.

artık 30'lu haftalara başladık. yolun önemli kısmını geride bıraktık :)

Son düzenleme:

Maşallah Allaha emanetler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…