opuyorumnanaktan inan Lilacım yolda hamile görsem dua ediyorum sizler hep aklımdasınız pembeheracım ve senin bebişleri özellikle çok merak ediyorum , sağlıkla sıhhatle annelerini yormadan gelsinler inşallah. kızımın adı Neva , sizler ne koyucaksınız kısmetse isimlerini?
Spiral konusuna gelince , aklımın ucundan geçirmemiştim ama doktoruma çok güveniyorum ve en iyi alternatif spiral gibi gözüküyor muhakkak bilgi veririm canım taktırırsam
Neva ve bende sizi çok öpüyoruz kendinizi sakın yormayın son aylar bol bol dinlenin olur mu.
oyy adıyla büyüsün Neva'mız harika bir isim gerçekten :)
maşallah kızımıza
Allah nasip ederse bizim adımızda Rüzgar olacak canım bekliyoruz sabırla :)
bu arada doğumunda çok güzel geçmiş canım varsın geç gelsin ama sağlıkla gelsin.
son anda bi irkildim nasıl bir mutluluktur o eşinle seni gözyaşlarına boğan :Saruboceq:
eğer sezeryana karar verilirse bende epidural istiyorum.
dediğin gibi o anı görmek istiyorum.
tabii birde bayılıp ayılamama fobimden dolayı :)
öpüyorum canım seni ve Neva'mızı...a.s.
Slm kızlar... opuyorumnanaktan
Lila haberleri okudum..Siteye geldim
Sizede yazacaktım sen benden önce yazmışsın tesadüf....
kalbimiz bir anacım kalbimiiiz opuyorumnanaktan
Süt hamilelikten ne kadar korur?
Prolaktin hormonu, doğumdan sonra yeni bir gebeliğe yol açacak yumurtlama faaliyetine son verir. Cinsel istek azalır, vajen kuruluğu oluşur. Bu gelişmenin ana amacı büyüyen yeni nesli korumaktır...........
devamı....
Süt gerçekten korur mu? - Genel Sağlık- ntvmsnbc.com
lila canım sen istanbulda değilsin ya, bunun avantajını özellikle hastane konusunda yaşıyorsun inan.
burada sirkülasyon çok olunca sanırım sorunlar da çok oluyor devlet hastanelerinde, tıp fakültelerini bilemiyorum tabi, muhakkak daha iyilerdir.ALLAH korusun bebek karışması falan bile aklıma geliyorkafamçokkarıştı
ayyy ALLAH korusun ya doğum sonrası bebeğimiz karısırsa falan yaa bana bişeyler oluyorkafamçokkarıştı
opuyorumnanaktan inan Lilacım yolda hamile görsem dua ediyorum sizler hep aklımdasınız pembeheracım ve senin bebişleri özellikle çok merak ediyorum , sağlıkla sıhhatle annelerini yormadan gelsinler inşallah. kızımın adı Neva , sizler ne koyucaksınız kısmetse isimlerini?
Spiral konusuna gelince , aklımın ucundan geçirmemiştim ama doktoruma çok güveniyorum ve en iyi alternatif spiral gibi gözüküyor muhakkak bilgi veririm canım taktırırsam
Neva ve bende sizi çok öpüyoruz kendinizi sakın yormayın son aylar bol bol dinlenin olur mu.
çok sağol canım aminn ,
canım 42 hafta bekledim nerdeyse normal olsun diye ama gelmedi kızım , son kontrolde gece gelin hastaneye suni sancıyla doğum yapıcaz dedi doktor dumur olduk kaldık epiduralli normal doğum olucaktı , neyse o gece epidurali taktılar ama açtırmadım sancıyı hissetmek için , hafif sancım başladı ama adet sancısını geçmiyodu acısı hemşire artık takalım istersen başladı sancın dedi ama benim canım yanmıyordu açmayın henüz dedim , sancılar hissedildi ama açılmam yoktu bi türlü aşağı inmedi , açılma da olmadı sabaha kadar beklememe rağmen daha sonra doktor geldi açılma olmadığı için sezeryana alındım ertesi gün öğlene doğru epidural sezeryan istedim kızımı doğduğu anda görebilmek için , iyiki de öyle istemişim çok güzeldi eşimde doğuma girdi o ağladı ben ağladım doğum olunca o kadar güzelki , sizde yaşıycaksınız inşallah, kızımın boynunda 2 kat kordon vardı bu yüzden aşağı inmemiş yavrum. sonunda kavuştum kızıma böylelikle , Allah'ım bebeklerimizi korusun..
Doğumdan korkmayın sakın kızlar , vajinal muayeneden korkan ben doğumdan korkmadım ben cesaret edebildiysem siz hayli hayli edersiniz.
lila merak etme karisma olmaz benim babannem bir gece yanlis bebek almis gelmis anneme emzirmek icin bebek annemin sutunu icmemis annem diyoki baktim anne ya bu benim bebegim degil gotur bunu demis annem cok komik ya ben esmerim kizkardesim sarisin diyorumki kesin babannem yine karistirdi bunu heheheheh:)
attaQe hoşgeldin canım bu arada, ALLAH bağışlasın sağlıkla büyüsün Neva...
AttaQue'm sağlıkla büyüt bebeğinidarısı bizlerin başına valla kızlar ben korunmayacağım zaten tedav,iyle 3 sene sonra yavruma kavuştum Allah Önce Olmayanlara Nasip etsin Dualarım hep onlarla ..
sezeryanda epidural güzel bebeği hemen görüyorsun bayılıp ayılma derdi yok
ama ben ya heycanlanırsam fenalaşırsam diye düşünüyorum
Attaque bebegin hayirli olsun canim ne guzel imrendim sana sen bitirmissin tum sorunlari bebegini almissin kucagina ben dogumdan en cok korkanlardan olarak insallah vefat falan etmezsem dogumda anlaticam herkese allahim ya ins cabucak atlatirim..
ben geldim pembe akıntımız var ağrımızd var birz daha durup dra gitcez drumuz geçmezse gel dedi bu cadı beni fena yapıo kıslar ya
ağzından yel alsın canım yaa o nasıl söz , bir nefeste gelip geçicek inşallah böyle kötü şeyler düşünme sakın.
bu arada bitirmişsin tüm sorunları dedin yaa , bende hamileyken doğuranlar için aynı şeyi düşünürdüm de hepsi bana bunlar en iyi günlerin derdi hiç anlamazdım nedenini , şimdi anlıyorum ama boshayallersmile
hamilelik - doğum işin en güzel en rahat kısmıymış
esas mesele minik yaramaz eve girip artık bende burdayım diyince başlıyor :)
slm annecikler.Nasılsınız.Biz dün dr a gittik.Bebişim 1.550 gr olmuş.Sanki biraz az gibi ama dr gayet iyi bebiş dedi.Kordon meselesi hala aynı.Takip ederiz dedi dr.NOrmal doğum için sıkıntı olur mu dedim.Dikkat edilmesi lazım doğum esnasında hepsi o kadar dedi ama benim içim hiçde o kadar rahat değil.Allah korusun boğulma tehlikesi olabilir.Çünkü ben öyle doğmuşum ve zor kurtarmışlar.Ne bileyimbilmiyorumkismile bu konuda kafam karışık.
Bir dahaki kontrolümüz 10 gün sonra.Doğum izninden dolayı.Hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?