Kızlar şu doğum kontrol meselesinde bende önceden biraz araştırmıştım.Benim için önemli olduğundan dolayı sizleride bilgilendirmek istedim.Sipral meselesine dinen caiz değil deniyor.Çünkü yumurta döllenip yerleşmesi olmuyormuş.Ablam ebe olduğunda konuştuğumuzda oda evet öyle dedi.Yani sonuçta cenin oluşuyor.Ama yerleşemiyor.Ben kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum.Bilginiz olsun istedim.
Bir de saç kesme meselesine takılmayın kızlar.Bebeğin ömrünü kısaltıyor diyorlar.Allah bebeklerin ömrünü bizim saçımıza göremi tayin ediyor sanki.Bende mart gibi kestirmiştim.Doğuma yakın tekrar kestirmeyi düşünüyorum....
en iyisi esin korunmasi tabi kazaya kurban gitmedigimiz surece :)ben de düşünmüyorum spiral felan
4 yıllık evli olucam hiç ilaç felan da kullanmadım şimdiye kadar eşim korundu yine eşim korunur
en iyisi esin korunmasi tabi kazaya kurban gitmedigimiz surece :)
slmmm nasılsınız
sabahtan beri yeni oturdum,
mutfak dolaplarını camları gardolobu ve kitaplığı boşaltıp sildim düzenledim balkonları yıkadım anca oturdum
kizlar fistik zararlimi ben kac gundur elimde fistik paketi tuzlu hosuma gidiyo yiyorumda yiyorum ama yarar yoksa zarari varsa sakliyim gozum gormesin..
fıstık zararlı olur mu canım çok faydalı bebeğin zekası için ben de hergün yiyorum
selam kızlar...nasılsınız bence anca geldim..
eşim işe gidince yine uyudum 11 de kalktım..temizlikçi kadın gelecekti güya bugün aradı meğer kızı doğum yapıyormuşşşşşdelikafadulden
ay ben bile nasıl heycanlandım..sezryana giriyormuş bebek 4kg muş.kilolu diye..ama artık çıkmıştır yani.1 de gircekti...oh negüzel oldu bitti kurtuldu diyorum içimden.....
darısı başımıza....
sonra iş başa düştü evi viledayla sikdim balkonu yıkadım bende...
saadetcim o nasıl fasulye mübarek sırığıylamı toplamışlakaydirigubbakcemile3
kart değildir inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?