2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de düşünmüyorum spiral felan
4 yıllık evli olucam hiç ilaç felan da kullanmadım şimdiye kadar eşim korundu yine eşim korunur

bende hap kullanirken kilo aldim bunyeden bunyeye degisiyo demekki :)

ben spiral kullanmadim hap kullandim kilo aldim igne kullandim sonra oda agir geldi hamile kaldim simdi dinimizde spiral kullanma diye bir cumle yoktur herhalde olsa olsa hani dine uygun yanlari yokturda dinimiz yuzyillar once gelmis o zaman insanlarin 9 cocuguda olsa yasam sartlari varmis tek hurmaya sukrediyormus cocuklar simdi 9 cocukla insanlar ac kalir cocugun tekib ir tarafa teki bir tarafa dagilir birazda caga gore dusunmek lazim bence ben bir bucuk yil kuran kursunda yatili kaldim simdide esim yabanci farkli bir dine mensup dini biraz mantikla dusunuyorum tabi u goruse katilmiyanda olabilir bize kursta orkid kullanmyain erkek eli degiyor diye bez baglatiyorlardi mantiga bak elektrik supurgesi gevur icadi kullanmayin diyorlar hocamiz araba kullaniyodu ne yani o icat degilmi yuzyillar oncesi cag sartlari ve su anki cag sartlari aynimi her seyi kili kilina yapamayizki yapabilecegimiz sadece dikatli olmak su devirde hak yememek dedikodu etmemek ve mantikla dini birlestirmek ben kendi adima konusuyorum tabiki bu benim gorusum yoksa bu cagda tam tamina ufacik seyelri caiz bu caiz degil diye dusnursek tek hurmayla 9 cocuk yasar gideriz sonra o cocuklar o bunu giyiyor ben giyemiyorum der her birini bir yerden toplariz bu dahami iyi :)

slmmm nasılsınız

sabahtan beri yeni oturdum,
mutfak dolaplarını camları gardolobu ve kitaplığı boşaltıp sildim düzenledim balkonları yıkadım anca oturdum

bende yemeğimi yaptım yedim geldim birazdan çarşıya çıkacam eksiklerim var onları tammamlayacam birde bebek arabasına bakacam ama dışarda çok bunaltıcı bir hava var nasıl yaparım bilmem

ben burda bir senedir yesil fasulye yemegi yapmiyor yemiyordum dun buldum yesil fasulye yaklasik 20 cm ufak ufak dilimlicem denicem duduklu tencerede yapardim ama bunu normal yapicamki arada bakiyim pismismi pismemismi tadida aynimi olur bilmem aman ya sebze meyvede turkiyeyi tek gecerim ne alsan kiloyla her sey var burda her sey ithal fasulye bile ispanyadan ithal her sey ithal 20 cm fasulye ya iki karis :):)

kizlar fistik zararlimi ben kac gundur elimde fistik paketi tuzlu hosuma gidiyo yiyorumda yiyorum ama yarar yoksa zarari varsa sakliyim gozum gormesin..

kizlar fistik zararlimi ben kac gundur elimde fistik paketi tuzlu hosuma gidiyo yiyorumda yiyorum ama yarar yoksa zarari varsa sakliyim gozum gormesin..

fıstık zararlı olur mu canım çok faydalı bebeğin zekası için ben de hergün yiyorum

fıstık zararlı olur mu canım çok faydalı bebeğin zekası için ben de hergün yiyorum

bozo surekli yiyorum ya dunde eism yemek hazirladi birlikte hazirladik aslinda sonra deidmki ben ickiyide hic sevmem aslinda bir bira iciyim yemekten sonra ayda bir bir tane yani canim cekti sonra uyumusum icmedim yine uyandim aldim elime fistik paketini yewdimde yedim yine :)

selam kızlar...nasılsınız bence anca geldim..
eşim işe gidince yine uyudum 11 de kalktım..temizlikçi kadın gelecekti güya bugün aradı meğer kızı doğum yapıyormuşşşşşdelikafadulden
ay ben bile nasıl heycanlandım..sezryana giriyormuş bebek 4kg muş.kilolu diye..ama artık çıkmıştır yani.1 de gircekti...oh negüzel oldu bitti kurtuldu diyorum içimden.....
darısı başımıza....
sonra iş başa düştü evi viledayla sikdim balkonu yıkadım bende...

saadetcim o nasıl fasulye mübarek sırığıylamı toplamışlakaydirigubbakcemile3
kart değildir inşallahhhh

Ev işi yaparken kendinize çok dikkat edin, sonra benim gibi 2 hafta boyunca topallarsınız, ciddi ağrı çekersiniz.

Son düzenleme:
maşallahhhh :) ama ben 2 seferdir temizlikçi tutuyorum. belimi ev işi yaparken incittiğimden, topallayarak yürüdüğümden beri. kendime çok kızdım. temizlikçinin yaptığı %100 içime sinmiyor fakat bebeğim evin temizliğinden çok daha önemli.

hoşgeldin mopsycim.Ne güzel hayırlısyla bebeğini kucağına almıştır inşallah.Benimde bir arkadaşımın yakındı günleri.Hiç sesi soluğu çıkmıyor.Bi arayayım bakalım.En son görüştüğümüzde çok ağırlaştım demişti.Bizde o günleri görecekmiyizeyvahedigeldismile

bu havada en guzel menu yesil fasulye cokta severim bir seneyia skindirda yemiyorum yapiyim deniyim dedim mopsy insallah kart degildir cidden emeklerim bosa gitmez :)

slm kızlarrrr napıonusss bız ıyıyıs sabhh 5den berı uyanıgızz tbı gerı uyudum 8de bu bebısler sımdıden uykudan kaldrıo dogunca napcaz bılmıom sabahın 5ınde tepın tepın uyutmadı bıde mıdem yandıı nedensee...
bnde bugun guzel bı ygurtlu mucver yapıyım dıorum serın serın yanınada karpuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…