2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende geçen aydan beri güzellik salonuna gidiyorum ..
oda en yakın arkadaşım olduğu için nazım geçiyor..kilodumu çıkarmadan yaptırıyorum kızı uğraştırıyorum...
bu hafta yine giderim...
geçen gittiğimdede sordum .sezeryandansonra ağdaya kaç gün sonra geliyorlar dedim...10 gün sonrada gelen var 20 gün sonrada var dedi...ama kesi yeri daha hassassa orayı almıyorum dedi...öyle yaniii

benim eşimde göbeğime dokunamıyor okşuyor sonra aman diyor sende fazla dokunma diyor adam hassas ama başka şeye gelince canavar :1ninca:

ne guzel arkadasinmis nazin gecer utanmazsin en azindan ben burda acicam allahin zenci kadinina falan al diyemiyorum ya tuhaf geliyo alisan insanalr icin guzel bide benim canim kiymetli agliyorum falan koltuk altimda orda direkt masayi yikarim :)

canim esinle bebeignle nice mutlu huzurlu yillara insallah cok mutlu olursun sen zaten guzelsin ayrica ozenmene gerek yokki :)

saaadet çok fenaaaa acıoooo dün ağlana ağlana yaptırdım kız bile şaşırdı böle olmamıştın daha önce die uffff çok fena acıdı
abartma anacım okadarda dayanılmayacak bi acı değil.lazer epilasyon çok daha fazla acıyor meselaaa...onun yanında ağda bal gibi:lepi:
buarada canım kuvez olayı hakkında hiç bi bilgimyok.....
esela kimide 7 aylık bebek yaşar 8 aylık yaşamaz diyor.bu nasıl oluyor hiç mantığım almıyor grçekten....
8 aylık bebek yaşamamışta 7aylık olsa yaşarmış..ne alakaaa..gerçekmi acaba b ukafamçokkarıştı
kizlar meshur fasulyelerimi dogradim simdi bunalri tenceredemi yoksa borcamda firindami yapsam hangisi lezzetli olur sizce?

tencerede yap bence...ben boramda fırında hiç denemedim ama daha uzun sürebilir pişmesi gereksiz yere...bide borcamın üstü açık olursa kurur...
1 tane kesme şeker atmayı unutma tenceenin içine ..daha güzel oluyor zeytinyağlılarda

Aşkolsun saadet :mymeka:
ben varken haddinemi düşmüş delikafadulden

haha 2 olduk hadi cok ozeniyorum soyle pogacalar kekler kurabiyeler yapan bayanlara annemde cok beceriklidir zaten oyuzden ben ogrenemedim annem hep derdiki ne zaman mutfaga gorsem aman tirnagin uzun eldiven takarim aman malzemeler bosa gitcek aman mutfak pislencek send ersine bak falan diye boyle yapti beni benim kizim olsa sokucam mutfaga valla :)

anladım canım inşallah uzamaz izin işin. hayırlısı artık ne diyelim. vallahi işin aslı böyle olduğuna birazda seviniyorum çok yaa bu hallerde işe gidip gelmek yetti gari diyom :roflol:

alemsiniz valla ne diyeyim:roflol::roflol:

kızlar nst işlemi iki yuvarlak aparat bi makineye bağlı birine jel dürüp karnınıza bağlıolar diğerini normal şekilde bağlıolar baya bağlıolar sonra güp güp dinliosunuz ufaklıınızı

canım benim teşekkür ederim bilgilendirin beni. bende alttan felan muayene zannediyordum tırsıyordum biraz açıkçası.eyvahedigeldismile

canım mutluluklar dilerim bir ömür boyu eşinle bebeğinle :asigim:a.s.

sagol canim skser koyicam :)

7 aylik yasar 8 aylik yasamaz diye bir sacmalik var evet bence sacmalik ben 6 aylik yasayan bile duydum kadin gazetede loto kazanmis 6 aylik dogmus tamamen sans ve hastane ile ilgili bence ne alaka cidden ben inanmiyorum buna..

ne guzel arkadasinmis nazin gecer utanmazsin en azindan ben burda acicam allahin zenci kadinina falan al diyemiyorum ya tuhaf geliyo alisan insanalr icin guzel bide benim canim kiymetli agliyorum falan koltuk altimda orda direkt masayi yikarim :)

bende zar zor alıştım ağdaya..baktım kaçış yolu yok jilet alerji yapıyır.kermlerde öyle...bide 2 günde çıkıyor...orman gibi..bu ne ya dedim...bu böyle gitmezzzohaoldumsmile
sonra ilk başta kenarları alıyordum ..her alışımda ilerledim altlara kadar aldım..
bide eczaneden uyuşturucu krem alıp sürüyordum emla diye bi krem var bunu sürüp 20 dk sonra alıyordum pek acımıyordu yaniii...
eczanede böyle alternatifler var...kremi sürüp ağdacıya git istersen.ama tabi bebeğe zarar olurmu diyede sor kremin

tamam tencerede basliyorum bir sogan yetermi kac tane domates biber koyiyimmi?
yarim kilo yapicam iki kisilik ?

Saadet lazer yaptırmayı neden düşünmedin?
1 kere yaptır kurtul
Ben bebekten 3 ay sonra düşünüyorum bakalım kısmetse...Hem kışın fiyatlarda uygun olur(belki )

Benim ağda makinam bezim herbi şeyim var
Bidahaki sefere kızla konuşup evime almayı düşünüyorum..
Bakim anlaşabilirsem
Hem daha temiz..daha uygun olur..

en iyisi krem tamamda iki gunde geliyo jilet feci agda en iyisi soriyim bulabilirmiyim burda bu kremi bulmazsam kardesim alsin gondersin bana turkiyeden burda eczaneden recetesiz dogum kontrol hapi bile alamiyosun gidiyosun doktor yaziyo receteye veriyolar yoksa yok bunu bulabilirmiyim bilmem :)

mopsycim vallaçok fena oldu kızda sen yakında doğurcan bak gör dedi ndn korkutma beni dedim son zamanlarında bukadar acıo fln dedi

Sevsevil nice senelere canım huzurla mutlulukla eşinle çocuklarınla birlikte inşallah:)))) bizimde bu yıl 3. senemiz bitti 10 haziranda:))) karnımızda bebişimizle kutladık seneye de kucağımızda kutlarız inşallah:)

canim esinle bebeignle nice mutlu huzurlu yillara insallah cok mutlu olursun sen zaten guzelsin ayrica ozenmene gerek yokki :)

canım benim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan bende aynı şeyleri sizin için diliyorum.

ağda olayına gelince bende ağdacıya gidiyorum, ergenlikten beri gittiğim bi bayan var ona yaptırıyorum sohbet muhabbet bitiyor işte. ama artık çok çabuk ve sert çıkıyor son yaptırdığım ağdanın hiç bereketini göremedim haftasına çıktı şimdi yine yaptırmam lazım tatile gidiceğimiz tarihin kesinleşmesini bekliyorum. asıl doğumdan sonra bebeği nereye bırakıp gidicem bilmem. hastaneye gittiğimde yeni doğum yapmış, bebeklerini getirmiş kadınları görüyorum, çok bakımsız, mutsuz ve yorgun görünüyorlar ama yanlarındaki kocaları aynen sağlam duruyorlar onlar hiç etkilenmiyor olan hep kadına oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…