dr randevuna gittiğinde konuşmadınız mı? sanırım son 1 ay yasak...ama olması iyiymiş yanii normal doğum için diyolar...gerçi sen normal düşünmüyosun..ben haftaya gidicemm dr a konuşuruz bu konuyuda...
evet canım birazda mecburiyetten böyle oldu. benim niyetim son 3 hafta kalasıya kadar dı ama işlerimiz çok kötü belkide geri dönmeyeceğim. 2-3 aydır maaş bile alamıyoruz daha fazla kalmak istemiyorum burda sinirlerim iyice oynadı zaten. hiç değilse doğum raporumu ne kadar erken açtırısam okadar iyi olur 3-5 neyse devletten alırım ne yapayım.
canım biz en son doktora gittiğimizde sormuştuk. 8. aya kadar çok sert olmamak kaydıyla olabilir ama 8. aydan sonra önermiyorum demişti. :kedi: tabii sizin bileceğiniz iş. :roflol: benim eşim şimdiden başladı araları uzatmaya korkuyo garibim hehehhe
benımkide korkuyor.yapıyor yapıyor snra bana kızıyor bebeğin üzerine çıkartıyosun beni, rahatsız ediyorsun diyo)))sanki ben kendi kendime yapıyorum))hahahhahaha:roflol:
ilk bana sulanan kendisi.suç bana kalıyo sonra
amannn yapmayalım ozaman artık ...doktorlarda önermiyorsa yani
o cinsellik benim hayatım kesinlikle devam canım hiç bişey olmaz yeterki istekli olun
hem bazı dr lar doğumu kolaylaştırdığını söylüyor bebek geciktiğinde ilişki öneriyorlar
nette ki dr baksana canım:asigim:
benımkide korkuyor.yapıyor yapıyor snra bana kızıyor bebeğin üzerine çıkartıyosun beni, rahatsız ediyorsun diyo)))sanki ben kendi kendime yapıyorum))hahahhahaha:roflol:
banada yaz konuşursan canım.biz geçen hafta dr.a gittik ama sormadık..
ben karnima cok korkuyorum zaten ustume falan asla zaten korkumdan ayda bir oluyo oda dikkat;li dikkatli aman zarar gelmesin bana bebegede allah korusun hepimizi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?