2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

banada yaz konuşursan canım.biz geçen hafta dr.a gittik ama sormadık..

kızlar cahilliğimi bağışlayın:kedi: bu NTS işlemi nasıl oluyor merak ediyorum. :)))

anladım suraycım, hayırlısı olsun senin için. maaş alamıyorsanız çalışmanın, bu halinle yorulmanın manası yok tabi.
izne ayrılanları biraz kıskanıyorum :) bende ağustos başı gibi ayrılmayı düşünüyorum ama diğer arkadaş doğum izninde, o 20 ağustosta dönecek muhtemelen ama ben o zamana kadar dayanamam sanırım. yeni bir eleman aldık, o 2-3 hafta idare eder diye umut ediyorum. bakalım nasıl olacak.

benımkide korkuyor.yapıyor yapıyor snra bana kızıyor bebeğin üzerine çıkartıyosun beni, rahatsız ediyorsun diyo)))sanki ben kendi kendime yapıyorum))hahahhahaha:roflol:
ilk bana sulanan kendisi.suç bana kalıyo sonra

amannn yapmayalım ozaman artık ...doktorlarda önermiyorsa yani

aynen benim kocada öyle kedi geliyor yanaşıyor beyfendinin keyfi iyi olunca kızımı üzüyorsun sen nasıl ana sın diyor anam sanki ben ısrar ediyom
erkek milleti işte canım naparsın alsanaalsanasmile

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hızlı hatunnnn seniiii:jeyyar:

ben karnima cok korkuyorum zaten ustume falan asla zaten korkumdan ayda bir oluyo oda dikkat;li dikkatli aman zarar gelmesin bana bebegede allah korusun hepimizi ..

kızlar nst işlemi iki yuvarlak aparat bi makineye bağlı birine jel dürüp karnınıza bağlıolar diğerini normal şekilde bağlıolar baya bağlıolar sonra güp güp dinliosunuz ufaklıınızı

kizlar gobeginize dokunabiliyormusunz ben dokunamiyorum gobek deligimde dumduz oldu dun elledim hafif icim gitti tuylerim kabardi resmen..

ben karnima cok korkuyorum zaten ustume falan asla zaten korkumdan ayda bir oluyo oda dikkat;li dikkatli aman zarar gelmesin bana bebegede allah korusun hepimizi ..

allah korusun...bende üşeniyorum hareket edemiyorum öyle yatıyorum işte ..zaten göbekten öpüşemiyo bile insan.
hayat bazen çok zorrr gerçekten:roflol:

kizlar agda isini ne yapcaz hepiniz agdami yapiyosunuz canim aciyo yapamiyorum
gobegimden goremiyorum zaten ayna bile ise yaramiyo ufff ya ne yapsam hani bacaklara krem veya makine koltuk alti makine ama o malum yer cok aciyo dayanamam zaten goremiyorum kuaforede acamiyorum kiz kardesim burda olsa ona bile acamam tuhafim ben biraz ne yapsam ?

benim göbişle aram ii sewiom sürekli fırlamada sewcem onu die dayıyo kendini derken kasılma oluyomuş onu öğrendikkk

saaadet çok fenaaaa acıoooo dün ağlana ağlana yaptırdım kız bile şaşırdı böle olmamıştın daha önce die uffff çok fena acıdı

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Siz adamı öldürürsünüz

güzel anneler herkese selamlar a.s

cinsellikten bahsetmişsiniz valla bizde devam. ilk başlarda eşim çok korktu ama soğumasın diye ben sert tepki verdim bilininçli olarak. her seferinde bebeğime bişey oldu mu diyordu bende hayır tabi ki, benden fazla mı düşünüyorsun zararlı olsa ben izin verir miyim falan dedim.ona netten bişeyler okudum ikna oldu. aksi halde ayda bire falan gereksiz yere katlanmak istemem.

bu arada bugün evlilik yıldönümümüz, 3. yılımız bitiyor. güzel bir yemek yicez belki sürprizlerde olur bebişimizle kutluycaz 3. evlilik yıldönümümüzü. bugün çok güzel olmam lazım şaşırtıyım kocamı biraz vavvvv olsun :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…