geldik drdan kızlar aceleci dawranıo kızım açılma yok ama sancı varmış nstde drum yat kalkma hiç fln dedi risk altındaymışızzz
erken mi çıkıyorsun izne suray? yani 32.hafta ayrılıyor musun ?
Temizlikçi memlekete gitmiş iş başa düştü :hulya: yapmayınca içim rahat etmiyor neticede evde 1 çocuğum var temiz olmak zorunda a.s
ne fasülyeymiş))heheheh)
bende biraz önce taze fasulye yedim.afiyet olsun herkeze....
kızlar bişey soracağım...eşim birlerine sor diyip duruyor.kime sorayım size sorayım:)
bu cinsellik nasıl olmalı..biz 2-3 günde 1 yapıyoruz...yapmakmı daha iyi yapmamakmı..nekadar arayla yapacağız .8. ayımıza girdik artık.bu konulara önem vermeliyiz
kızlar bide benim sık sık karnımda top gibi toplanıyor Rüzgar...
benim hoşuma gidiyordu bu durum kıçını başını dayıyor diyodum meğer o kasılmaymış bu gün sağlık ocağı hemşirem söyledi...
e sancı falan yok ki dedim.ağrı vardır ama sen hissetmiyorsundur dedi.
korktum bende
hemşirem 33. haftada doğum yapmış ben burda su içmeyi bile unutuyordum diyor.
aman sen iyi baslen suyunu sütünü unutma diyor.
şimdi takıntı oldu zırt pırt karnımda toplanınca huzursuz oluyorum.
megnezyumumu sallamıştım tekrar sarıldım içmeye.
erken gelmesinler Allahımmm(((
benim gibi evhamlı hatunun yeni takıntısı bu kasılma olayı
artık büyütürümde büyütürüm
ne fasülyeymiş))heheheh)
kızlar bişey soracağım...eşim birlerine sor diyip duruyor.kime sorayım size sorayım:)
bu cinsellik nasıl olmalı..biz 2-3 günde 1 yapıyoruz...yapmakmı daha iyi yapmamakmı..nekadar arayla yapacağız .8. ayımıza girdik artık.bu konulara önem vermeliyiz
inşalah mihricim inşallah cnm ya korkuttu sıpa beni şimdi durduk yerde eyvahedigeldismile
ne fasülyeymiş))heheheh)
Yaw mihri sen valiliğe yakın değilmisinbende yemeğimi yaptım yedim geldim birazdan çarşıya çıkacam eksiklerim var onları tammamlayacam birde bebek arabasına bakacam ama dışarda çok bunaltıcı bir hava var nasıl yaparım bilmem
geldik drdan kızlar aceleci dawranıo kızım açılma yok ama sancı varmış nstde drum yat kalkma hiç fln dedi risk altındaymışızzz
bu kadar erken mi? inşallah zamanında gelir şeker pembe.
bu arada NST'ye ilk defa mı girdin? ben 30.haftadayım da, 32.hafta rapor için gideceğim ama o zaman NST demedi bana, ağustosta başlayacak gibi söyledi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?