2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erken mi çıkıyorsun izne suray? yani 32.hafta ayrılıyor musun ?

evet canım birazda mecburiyetten böyle oldu. benim niyetim son 3 hafta kalasıya kadar dı ama işlerimiz çok kötü belkide geri dönmeyeceğim. 2-3 aydır maaş bile alamıyoruz daha fazla kalmak istemiyorum burda sinirlerim iyice oynadı zaten. hiç değilse doğum raporumu ne kadar erken açtırısam okadar iyi olur 3-5 neyse devletten alırım ne yapayım.

Temizlikçi memlekete gitmiş iş başa düştü :hulya: yapmayınca içim rahat etmiyor neticede evde 1 çocuğum var temiz olmak zorunda a.s

Çikolata seni yakalamışken sorayım
Çatlak ilk bebektemi olur sadece ? eyvahedigeldismile mafoldumben
yoksa her bebekte yeni çatlaklar oluşurmu?
Yani ilk bebişte çatladığımız kadar çatlar sonrada tehlikeyi atlatırmıyız? fisfisfis

dr randevuna gittiğinde konuşmadınız mı? sanırım son 1 ay yasak...ama olması iyiymiş yanii normal doğum için diyolar...gerçi sen normal düşünmüyosun..ben haftaya gidicemm dr a konuşuruz bu konuyuda...

selam kızlar öncelikle....lilacım benimki de top gibi oluo bazen ve benim ki 5.aydan beri kafası aşağıda duruo dolayısıyla karnımda aşağıda duruo herkes karnın düşmüş diyerek sinirlerimi bozmaya çalışıo...ama doktora sormuştum aşağıda falan deil karnın gayet normal dedi..o yüzden doktorundan başka kimsenin sözüne aldırma,,bebkler genelde anneleri yorgun olunca kasılırlarmış..bazen benimki çıkıcak zannediorum karnımdan,,Allah hayırlı zamanlarda kucağımıza almayı nasip etsin...

canım biz en son doktora gittiğimizde sormuştuk. 8. aya kadar çok sert olmamak kaydıyla olabilir ama 8. aydan sonra önermiyorum demişti. :kedi: tabii sizin bileceğiniz iş. :roflol: benim eşim şimdiden başladı araları uzatmaya korkuyo garibim hehehhe

kızlar nasılsınız

ben sıcaktan ölüyom
soğuk suyun altından çıktım şimdi
napacağız kızlar bizya daha 2 ayımız var nasıl dayanacağız

yuse ben cocuk yapmadim ama formlarda okudugum kadariyla ilk bebektede catlayan var ikinci bebektede catlayan var ikisinde catlayip haritaya donende varmis hatta bir arkadas arkadaslar usenmeyin yaglanin her dakka hic catlamadim diyen dogumdan sonra karin inice catlaklari farkeden bile var su formda gecirdigim zamanlari yeniden unoversiteye baslasam 3.bitmisti simdi ben daha catlamadim ama korkuyorum kizind ediginden karin inice irtaya cikmaz insallah benim yanlarimda iki tane vardi onalr kiloo alinca daha belirginlesti ama gunde en az 3 kere kremleniyorum bebek yagini cildimi islatmadan asla surmuyorum kuru cilde pekte yarari yokmus islak ciltte suyu hapsedip esneklik veriyormus ayrica e vitamini kako yagi suruyorum birde roc catlak engelleyici yag suruyorum dahada catlarsak yapcak bir sey yok valla..

haha dun dolabimda en sevdigim mini etegimi giydim tek bacagim popomun yarisi giriyo icine esimde bebekten sonra azim olur etege baktikca spor yaparsin giyersin diyo yine :)

o cinsellik benim hayatım kesinlikle devam canım hiç bişey olmaz yeterki istekli olun
hem bazı dr lar doğumu kolaylaştırdığını söylüyor bebek geciktiğinde ilişki öneriyorlar
nette ki dr baksana canım:asigim:

bende yemeğimi yaptım yedim geldim birazdan çarşıya çıkacam eksiklerim var onları tammamlayacam birde bebek arabasına bakacam ama dışarda çok bunaltıcı bir hava var nasıl yaparım bilmem
Yaw mihri sen valiliğe yakın değilmisin
hava süper esinti var güneş yok.. hatta yağmur yağacak gibi
tam gezmelik... Adana havası gibi değil yani... Güneş yok diyemi bunaltıcı diyosun

geldik drdan kızlar aceleci dawranıo kızım açılma yok ama sancı varmış nstde drum yat kalkma hiç fln dedi risk altındaymışızzz

bu kadar erken mi? inşallah zamanında gelir şeker pembe.
bu arada NST'ye ilk defa mı girdin? ben 30.haftadayım da, 32.hafta rapor için gideceğim ama o zaman NST demedi bana, ağustosta başlayacak gibi söyledi dr.

bu kadar erken mi? inşallah zamanında gelir şeker pembe.
bu arada NST'ye ilk defa mı girdin? ben 30.haftadayım da, 32.hafta rapor için gideceğim ama o zaman NST demedi bana, ağustosta başlayacak gibi söyledi dr.

2.girişim ama ikisindede ağrı yüzünden girdim

tabiii çevremden de duyduğum ne kadar doğru bilemem normal doğum yapacaklar için söylüyorum son aya kadar tam gaz devam deniliyor doğumu kolaylaştırıyormuş :)))) ama bence kişiye göre değişir durum en güzelini en doğrusunu sizin durumuza göre doktor söylecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…