alttan bakıldı veee çoook fena acıdı bugün cnm
tamam tencerede basliyorum bir sogan yetermi kac tane domates biber koyiyimmi?
yarim kilo yapicam iki kisilik ?
biber koyma...ama varsa 1 tane yeter...domatez 2-3 tane koy....2 diş sarımsak koy
1 soğanı rendele.kavrulunca üzerine domatez fasulyeyi dök.1 kesme şekerve tuz koy...kapağı kapat...fasulyeler suyunu salınca tencereye 1 subardağı su koy ..ateşi iyice kıs 1 ssaate yakın pişsin.okdar
en iyisi krem tamamda iki gunde geliyo jilet feci agda en iyisi soriyim bulabilirmiyim burda bu kremi bulmazsam kardesim alsin gondersin bana turkiyeden burda eczaneden recetesiz dogum kontrol hapi bile alamiyosun gidiyosun doktor yaziyo receteye veriyolar yoksa yok bunu bulabilirmiyim bilmem :)
ya ki ben metanetliyimdir çığlık attım aaa çk canım acıo ahmet bey die ki adam jel fln sürdüden eline öle baktı :kedi:yinede acıdı
canim ben su an bebegin eve gelmesinden cok naisl cikicagini dusunuyorum ben ates olcme makinesinde hemsirenin elini tutan bir tipim dusun yani dun aksam agladimz aten olicem bebegime kedilerime bak dedim esime sacmalama diyo adam agliyorum sonra iki dakka sonra guluyorum iyice kafayi yedim korkudan hastane bize cok yakin bes dakka bide bembeyaz diyorumki bana mezari hatirlatiyo ins sapasaglam cikarim sezeryan olani okuyorum sezeryan diyo normal olan normal diyo kafamda karisti allah bize yardimci olsun ne diyim
bebek dahami zor cidden eve gelince ?
Kızlar şu doğum kontrol meselesinde bende önceden biraz araştırmıştım.Benim için önemli olduğundan dolayı sizleride bilgilendirmek istedim.Sipral meselesine dinen caiz değil deniyor.Çünkü yumurta döllenip yerleşmesi olmuyormuş.Ablam ebe olduğunda konuştuğumuzda oda evet öyle dedi.Yani sonuçta cenin oluşuyor.Ama yerleşemiyor.Ben kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum.Bilginiz olsun istedim.
Bir de saç kesme meselesine takılmayın kızlar.Bebeğin ömrünü kısaltıyor diyorlar.Allah bebeklerin ömrünü bizim saçımıza göremi tayin ediyor sanki.Bende mart gibi kestirmiştim.Doğuma yakın tekrar kestirmeyi düşünüyorum....
Öncelikle kızınıza Allah hayırlı, annesi ve babasıyla mutlu, sağlıklı bir yaşam nasip etsin diyorum.
42 haftayı okuyunca şaşırdım. Çünkü kızlar daha erken gelir derler, Neva bunun tam tersini ispatlamış :)
ben erkek bekliyorum ve herhalde 37-38.haftada gelir diye düşünüyorum. ama demek ki 42 hafta bile dolabiliyor. Şaşırdım çünkü doktorların 40.haftadan sonra pek bırakmadığını duymuştum. Allah korusun bebek pisliğini yer ve zehirlenir diye birşeyler duymuştum. bu nedenle 40.hafta dolunca doktorlar duruma müdahale ediyorlarmış. Demek ki sizin ki bunun da istinasnası olmuş.
Uzun mutlu bir ömür dilerim yavrunuzla beraber. ağlama anını çok güzel anlatmışsınız, çok özel bir an olduğunu bir kez daha anlamış oldum. Unutulamayacak kadar duygusal bir an demek ki.
mopsycim vallaçok fena oldu kızda sen yakında doğurcan bak gör dedi ndn korkutma beni dedim son zamanlarında bukadar acıo fln dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?