2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam tencerede basliyorum bir sogan yetermi kac tane domates biber koyiyimmi?
yarim kilo yapicam iki kisilik ?

biber koyma...ama varsa 1 tane yeter...domatez 2-3 tane koy....2 diş sarımsak koy
1 soğanı rendele.kavrulunca üzerine domatez fasulyeyi dök.1 kesme şekerve tuz koy...kapağı kapat...fasulyeler suyunu salınca tencereye 1 subardağı su koy ..ateşi iyice kıs 1 ssaate yakın pişsin.okdar

kizlar gecen formlarda sac uzatan bir formul okudum iste zeytinyagi e vitamini kapsulu birde bir baharat adini simdi unuttum yagi ve cayi var neyse esimle gititk eczaneye esime anlattim simdi anlatiyo eczaciya sac uzatan susame yagi isityorum aslinda bu bir cay sacla alakasi yok e vitamini istiyorum esim sacina surcek kadinda cins recetesiz hic bir sey vermiyo bunalr kadinin akli karisti sac ne alaka diyo esimde sanki sac icin milyon yildir uretilmis bakimdan bahsediyo gibi anlatiyo diyorumki sacla alakasi yok ben denicem sadece kadinda kafasi karisti vermedi esime bir tekme attim ya niye karistiyriyosun kafandan seneryo yaziyosun aptal aptal sac bas sen e vitamini iste adini soyle baharati al sanane tabi alamadik cok kizdim...

ya ki ben metanetliyimdir çığlık attım aaa çk canım acıo ahmet bey die ki adam jel fln sürdüden eline öle baktı :kedi:yinede acıdı

tamam basliyorum simdi tesekkurler canim ..

bi sor bulursan iyi olur...
epilasyon önceside bu krem uygulanıyor..yada lokal anestezi öncesi bu keremi sürüp bekletip sonra iğne yapıyorlarmış falan reçetesini okumuştum....
belki başka bu tip kremlerde vardır.illa emla diye bakma...kesin vardır yani..epilasyon öncesi uyuşturmak için diye sor

ay kızlar akşam dışarda eşimle buluşacağız gideyimde çıkmadan makyaj yapayım biraz iyice saldım kendimi yaaa (((((

olan kadina oluyo tabi catlayan kadin yorulan kadin tasiyan kadin doguran yine kadin esime diyorumki havadan babalik unvani aliyosun diyoki niye oyle diyosun senin bebegim icin tum gun calisiyorum sanki biz olasak calismicak hih
son ay ona versemde o dogursa degerini anlar valla imkanim olsa hicte dogurmam ona veririm o dogursun ben bakiyim ama ne yapcam biraz bir kac aylik olsun vericem annesiylemi bakar kendimi turkiyeye tatile gelcem baksin anlasin neler cekiyorum bedava baba olmak kolay degil armut pis agzima dus..

2.kez oldu ilkinde acımamıştı ama bu defa sancı olduundan heralde acıdı çook parmakla muayne edio üstelik eline jel döküooo az acısın die le yaptı benimki ama acıdı

aynı ben hastaneye girmekten ödü çatlayan insanken neler yaşadım neler şaşırdım kendime :2:

eve gelince daha zorlandım ben canım , bebeğe alışmak ,kendi vücuduna alışmak , emzirmeye alışmak , bebişin sana alışması , geceyi - gündüzü ayırması kolay değilmiş , annemi şimdi daha iyi anlıyorum.. bi de lohusalık var tabi 40 gün o daha zor..

cenin olşuyo ama tutunamıyomu aaaa kötü bu yaa :sinifsinif:

Çok teşekkür ederim sabaacım, darısı başına inşallah canım.
Bende öyle düşünüyordum o yüzden 35. haftamda işyerimden izne ayrıldım halbuki 37. haftaya kadar bekleyebilirmişim ama son günler çok zor geçiyo bebekte kilolu olunca zorlamıştı beni , hiç çatlağım yoktu taaki son aya kadar.. sonra resmen fay hattı gibi çatladı göbeğim ne yazık ki..
Doktoruma çok güveniyorum kendisi normal istediğim için maksimum süreye kadar kontrollü olarak bekledi , tabiki son günlerde riskler çok fazla oluyor Allah korusun kontrol altında olmakta fayda var..Kısmet işte normal bekleken sezeryan oldum kızım 3750 gr doğdu bu arada , normal doğum için kilolu bir bebekti.. Aslında eskiler 5 kilo bebek bile doğurabiliyormuş biz biraz çürüğüz gaiba doğuramıyoruz bi türlü..
O an anlatmakla bitmez yaşaması zaten tarifsiz , bu yüzden diyorum ya çok şanslısınız.
Hepinizi Allah nazardan korusun canlarım , doya doya yaşayın bu anları.

mopsycim vallaçok fena oldu kızda sen yakında doğurcan bak gör dedi ndn korkutma beni dedim son zamanlarında bukadar acıo fln dedi

geçmiş olsun şeker , ben senin yerinde olsam hiç kalkmam yataktan..

Son düzenleme:
arkadaşlar kaçışı yok göreceğiz b şeyleri çatıymış doğummuş herşey bizim için çekeceğiz ama sonu güzel olacak inşallah minikleri eliize alınca

mopsy
bozo
siz sezeryan düşünüyorsanız bu çatı muayanesini görmiyeceksiniz

kızlar şimdi makyaj yaparken aklıma geldi konumuzla alakalı değil ama bilgisi olan arkadaşlarımız vardır aramızda diye sormak istedim.

suda bile çıkmayan göz kalemi ve rimel ne marka öneriyorsunuz??? doğuma makyajlı gitmek istiyorum bayanssulusmile:))) resimlerde horlak gibi çıkmamak için kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…