hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
İnşallah Lil@'m güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize Kızkardeşlerimde ilk defa görecekler çok heyecanlılar en son bebeğimin kafası aşağıdaydı inşallah pozisyonu düzelmişti 3 hafta daha kalmalı demişti :sinifsinif:Vakitlerinde bir gelselerdi sağlıklı ..
kızlar ben gideyim eşimin yanına yatayım azıcık uykum geldi.
bu hafta gece vardiyasındayız yine
geceleri yalnızım ...
hazır uyku gelmişken gidip yatayım biraz...
hayırlı haberlerle okurum burayı inşallah...
öpüldünüüüz.....
ceylaaaaaaaan geçen haftasonu outletlerdemiydin?
fACE cevap attım kuzum evet ordaydım sendemi ordaydın neden gelmedın yanıma aşkolsun..
anacım senmisin değilmisin bilemedimki,sen beni gördünmü?golf bi arabaya bindin demi?
Evet golf arabaya bindim siyah inan görmedim nerdeydin ki genellikle hamilelerin yüzüne bakıyorum senle karşılaşırım diye opuyorumnanaktan
evet evet görmüşüm seni,sen bana baktın ama sende tanıyamamışsındır ben pembe kareli bi gömlek giymiştim ilk tansaşdan çıkarken gördüm sizi
tüh yaaa İnan farketsem kesin gelirdim yanına birdaha sen gel yanıma..
kızlar biz geldik doktordan. paşamı gördüm. doktor çok iyi olduğunu söyledi. 1700 gr olmuşmaşallah tosunuma...
kızlar biz geldik doktordan. paşamı gördüm. doktor çok iyi olduğunu söyledi. 1700 gr olmuşmaşallah tosunuma...
maş canım nazar değmesin ,nş. tüm doktora giden arkadaşlar güzel haberlerle gelir :Saruboceq:bende yarın inş. görücem canım kızımı
maşallah şişkoya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?