2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz çıkıyoruz kızlar. eve gidelim. biraz pazar gezelim sebze meyve falan alalım. sonra görüşürüz..

kızlar bişey sorcam

ben sebzeyi sevmeme rağmen pek çeşit öi bilmediğimden yada neden bilmem
çok az tüketiyorum

siz hangi sebzeleri alıyorsunuz ve nasıl pişiriyorsunuz

YARDIM EDıN KIZLAR yavrum doğru düzgün hiç sebze alamıyor ve kendimi çok suçlu hissediyorum mafoldumben

Zelcancığım zebze meyve çok önemli hem senin hem yavrun için. üstelik şimdi yaz bir sür sebze var pişirmelik. Taze fasülye-Bakla-Semizotu-Patlıcan-Kabak-Biber-Bamya- Bezelye aklıma gelenler. Patlıcan - Biber - Kabak bunları kızartıp yoğurtla yada dolma yap etli - etsiz isteğine bağlı olarak. diğer sebzelerden yine zeytinyağlı yada normal sıcak yemek yapabilirsin tatlım. sakın ihmal etme. bak netten biraz tariflere sormak isteğin tarif varsa bilenlerimiz yardımcı olur. ama sakın yememezlik etmeeeeeeeeeeklava:

ben de taze fasülye semiz otu kabak patlıcan felan yiyorum
özellikle semizotunu yiyin kızlar balık yiyemiyorsanız omega3 varmış

ben sebze yemeklerini etten daha çok severim. bende et yeme özürlüyüm ((((( köfte - tavuk göğsü yada balık oda her balık değil yani ancak bunları biraz biraz yiyom:)))) ay ne yapim idare ediyorum işte..

semizotunu her hafta olmasada sık sık yaparım. çokta severim ekşi ekşi :)))) ay yaz gibisi yok kızlar öyle çok çeşit varki yapmak ve yemek için hehehe ay yine iştaha geldim ben yaaa :))))kilo almak derdimiz olmasa sürekli yerim ben :))))

zaten onun için kızıyorum ya kendime
tek yediğim dolmalık biber, arada taze fasulye
kabak eşim yemiyor diye almıyorum eşim daha doğrusu hiç sebze sevmiyor
hep ayıklıyor
sıcak yemek dediğim yağ salça kavurup sebze sonra su ve baharat mı canım????????
eee evlenmeden önce mutfağa girmeyince ve annen de uzakta olunca
kalıyorsun işte elindeki 2-3 tarifle
benim hiç aklıma gelmiyor tarifler netten de bakıyorum ama öyle güzel tarifde yok ki
ama 10 gün sonra gelcek anam çok fazla kalamicak ama bi 10 gün filan en az kalır yine
artık ozaman bolca yerim inşallah

canım biz semizotunu sade salatada kullanırız yada yoğurtlı cacık gibi yani
yemeği nasıl oluyor ???

ben de tavuktan nefret ettim az bile olsa yemeye çalışıyorum ama lokma ağzımda büyüyor resmen

ayy bende semiotunu severim ama hiç yemeğini denemedimm lezzetli olur aslında bi deneyeyimm yaaa...üstüne sarımsaklı yoğurtta dökülürr dimiii ? ayy canım istedi vallaa :)

2-3 haftadır pazara da gidemiyorum
ayaklarım şişyor fazla yürüyünce ama bu hafta gitmek şart oldu
market çok etrafta ama herşey yok
ctesi yağmur yağmazsa havada sağnak yağmurlu olacak diyor havadurumu offf yaa

bizimde pazar yarın alıcam ben de semizotu her hafta yemiyordum ama artık her hafta alıcam tv deki dr dinledim çok önemliymiş balık kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…