2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben balik yagi kullanmadim hic bilgimde yoktu ama dusnuyorumda gercek saf balik gibisi varmi vitamini ayridir yerini tutmaz gibi geliyo bana ..

ithal var tabi balık yağı, ocean marka yazmıştı bana dr.
norveçteki balıkların omurgasından elde ediliyormuşş...

bende istedim yazmadı zibidi.ithal varolduğunu bilmiyo demekki.neyse zaten ben herhafta mutlaka yiyorum.

bide kızlar bana dr coraspin yazdı.içinde son 3 ayda hamilelkte kullanılmaz yazıyor..herkese veriyoz kullan bebek gelişsin dedi.içinizde içen var mı:uhm:

eşime dedim balık hapı varmış ondan alalım dedim bana bilmişlik tasladı balığın kendisi ladar etkili değil dedi aldırmadı balık ye diyor bana çok çekiyom ben bu adamdan bulup bulup birşeyler getiriyor yemem için yemeyince kızıyor

ben kan hapından megnezyumdan başka birşey kullanmadım dr bana hiç birşey vermedi vitaminde kullanmadım
şmdi miğde yanmasına şurup verdi ben şurubu aldım miğde yanmam kesildi allahım yarabbim anlamadım gitti nasıl yanıyordu canım yanıyordu şimdi olmuyor ne hekmetse

coraspin mideye dokunmayan bildiğin aspirin değil mi? midesi hassas olanlara verilen.. ağrı kesici değil de kan sulandırıcı olan...
valla ben hiç kullanmadım, elevit ve ferrum fort kullanıyorum pek çok hamile gibi. elevit hamileler için multivitamin, ferrum fort da demir ilacı.
kan pıhtılaşması şüphesi vs var mıydı sende? yoksa neye verdi durup dururken dr anlayamadım:bbo:

hale kayırana gidicem haftaya, muayene ücreti ne kadar canım? sormayı unuttum..

ben ilk ona gitmiştim beğenmedim sonra neslihan alan var 4 aydan sonra ona gittim iyi geldi ama buay değiştirdim sezeryan öncelikli diye
muayene ücreti 25 tl ama karttan geçmiyorlar sadece 12 milyon geçiyorlar karttan eğer sigortan varsa sigortasızlar 50 galiba

bende megadyn ferro kan ilacı magnezyum calsium içiyorum.coraspin kanı sulandırıyomuş evet. benim bebeğim küçük,kilosu az haftasına göre ondan verdi sanırım

ben artık neyapacağımı şaşırdım hangi dr gideceğimi pendik bölge hastanesine gittim bu hafta eşim beğenmdi ser diyor benim sorduğum sorulara cevap vermiyor diyor
ben içerdeyken hazırlanıken eşim bazı sorular sordu cevap vermemiş birdaha götürmiyeceğim diyor belkide nenehatuan geri döönecem
eşim pendik şifaya gidelim diyor banada orası pahalı geliyor bundan sonra sık gitmemeiz lazım herşeyi pahalı oranın

nagihan esin dogru soylemis canim hic bir medical ilac gercegi kadar vitaminli olamaz bende katiliyorum yani balik ye imkanin varsa yiyebiliyorsan benim esim donmus aliyo ona bile soyleniyorum taze al yemem ben donmus diyorum ilac ne olursa olsun ayni yeri tutmaz ama hani yiyemezsin tiksinirsin mecbursun o baska burda hamsi gormedim ben hic okyanus ulkesi hep buyuk buyuk baliklar var esim aliyo ismini bile sormuyorum yiyorum sadece ama cok sevmem haftada bir iste..

selam kızlar nasıl keyifler..bi arkadaş sormuş mothercarede her yaın 15 de indirim var bazı ürünlerde..bu arada şeker pembe ye noldu doğurmamıştır falan demişssiniz..

nenehatun hastaneside pendiktemi ben pedikte pazarin yaninda bir hastaney gitmistim adini hatirlamiyorum ilk bebegimi orda alirmistim keske aldirmasaydim psiman oldum sonra..

kızlar selammolumunekankayizsmile
göbekler bölümüne bi bakarmısınız..ama sakın gülmeyin..saten gecelikleri aldım..hele terliklerime biteceksiniz.....kuş gibi oldum)))hahahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…