ithal var tabi balık yağı, ocean marka yazmıştı bana dr.
norveçteki balıkların omurgasından elde ediliyormuşş...
evet mevsimi değil mevsimi olmadığı için insanın yiyesi gelmiyor ama faydalı
lazlar neden çok zeki zannediyorsunuz hamsi yediklerinden ahahah
bende istedim yazmadı zibidi.ithal varolduğunu bilmiyo demekki.neyse zaten ben herhafta mutlaka yiyorum.
bide kızlar bana dr coraspin yazdı.içinde son 3 ayda hamilelkte kullanılmaz yazıyor..herkese veriyoz kullan bebek gelişsin dedi.içinizde içen var mı:uhm:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kız koparttın beni yaa
bende istedim yazmadı zibidi.ithal varolduğunu bilmiyo demekki.neyse zaten ben herhafta mutlaka yiyorum.
bide kızlar bana dr coraspin yazdı.içinde son 3 ayda hamilelkte kullanılmaz yazıyor..herkese veriyoz kullan bebek gelişsin dedi.içinizde içen var mı:uhm:
ama öyle lazlar akıllı değilmi
pembehera sen nenehatuna başlıyacaksın artık hangi dr düşünüyorsun
bilmem ki canım hiç laz tanıdığımız yok ki, ben yunanistan göçmeniyim eşim de arnavut..
akıllılardır tabi yurdum insanı akıllı olmaz mı
hale kayırana gidicem haftaya, muayene ücreti ne kadar canım? sormayı unuttum..
coraspin mideye dokunmayan bildiğin aspirin değil mi? midesi hassas olanlara verilen.. ağrı kesici değil de kan sulandırıcı olan...
valla ben hiç kullanmadım, elevit ve ferrum fort kullanıyorum pek çok hamile gibi. elevit hamileler için multivitamin, ferrum fort da demir ilacı.
kan pıhtılaşması şüphesi vs var mıydı sende? yoksa neye verdi durup dururken dr anlayamadım:bbo:
ben artık neyapacağımı şaşırdım hangi dr gideceğimi pendik bölge hastanesine gittim bu hafta eşim beğenmdi ser diyor benim sorduğum sorulara cevap vermiyor diyor
ben içerdeyken hazırlanıken eşim bazı sorular sordu cevap vermemiş birdaha götürmiyeceğim diyor belkide nenehatuan geri döönecem
eşim pendik şifaya gidelim diyor banada orası pahalı geliyor bundan sonra sık gitmemeiz lazım herşeyi pahalı oranın
nenehatun hastaneside pendiktemi ben pedikte pazarin yaninda bir hastaney gitmistim adini hatirlamiyorum ilk bebegimi orda alirmistim keske aldirmasaydim psiman oldum sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?