2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende kaçtım şeker pembem iyi haberler bekliyoruz senden..dulalarım seniinle canım benim..lütfen moralini yüksek tut öpüyorum..

yurt dışında öyle
burda dr çoğu sezeryan diyor hemen

off bende dedim epidurlin çok riski var falan...
kardeşimde diyor abla riskleri konuşacak olursak genel anestezinin daha çok riskleri var dedi.saymaya kalakarsam korkarsın falan dedi(
epidural ol dedi..zaten sende bi telaşlanma olursa genele dönersişn hemen diyor..yaiyide belimde o iğneyi yaptırınca neden döneyem sıkarım dişşimi artık
demek sizin ordadad genel kullanılmıyor

şeker pembecim bizi habersiz bırakma..sen yat yerinden hiç kalakma...inş.bebeğin durur canım...

doktor genel kullanilmiyor dedi ya uyumak istiyorum deyince seryandada uyumicaksinki yanlizca hissetmiceksin oerde olcak gormuceksind edi epidural yani dedim aynen dedi ya normal dogum diye bastiriyo dogali bu sorun olmadikca dedi ben cok korkuyorum simdi kalp doktorumun raporunu bekliyo sorun yoktur diye gelince hele kesin normal dicek korkuyorum sankis ezeryan uyuyup uyaninca daha kolaydi simdi catlicam dogurcam diye ne seviniyodum burda 3 kadinla tanistim 3de sezeryan olmustu sevinmistim demkki bende olabilirim diye simdi kadere kaldi benim dogum isim hayirlisi kizlar :)

mopshy genelinde cok zarari varmis yani epidural anestezi doktorun iyiyse hissetmiyormussun bile cok zor uyusan biri degilsen bir kerede uyusuyormussun benim gorumcem 4 kere olmus ama kadin diyorki dis doktorunda bile bir kac morfinden sorna uyusuyormus ben hemen uyusurum sorun yok epiduraldende tabi korkuyorum geneldende ama doktora bagliymis kesinlikle ins hepimize iyi doktorlar gelir ugrastirmaz cahil bir sey gelmese bari

şeker pembe gelmiş.
inşallah bebek biraz daha durur.
onun için en güvenli yer anne karnı.
bizde yarın gideceğiz doktora offf....mestim bebişini ne güzel beslemişsin canım 1.700 harika bir kilo.
bende korkuyorum ya bebeğim kilo almamışsa diye.
çünkü bu aralar hamur işine kızartmalara fena dadandım.
hiç ona fayda edecek şeyler yiyemedim...
besleyememiş olmaktan korkuyorum

Selam kızlar geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım çok yorgunum çooookkk.

Bugün doktora gittik,yavrum çok iyiymiş 1090 gr mış bana biraz az gibi geldi ama normal dedi dr.
Sonra nihayet bende ayrıntılı usg ye girdim bugün ve herşey normal çıktı çok mutlu oldum gerçekten.:lepi: Yalnız suyum azalmış biraz bol bol sıvı tüket ve dinlenmene dikkat et dedi.
Karnımın neden sertleştiğini sordum -doğuma hazırlık kasılmaları başlamış eğer sıklaşırsa mutlaka haberim olsun-dedi.
Biz de korktuk açıkcası ve hastane çıkışımızı aldık nihayet annannemiz ikna oldu bu konuda birde bez aldık.Allah korusun ne olur ne olmaz dedik.

İşte böyle kızlar bizden haberler.

Canım çok geçmiş olsun,inşallah sabreder kızın azıcık daha sıkar dişini.
Allah yardımcın olsun canım.

Canım benim büyük geçmiş olsun bebişine söyle dursun birazcık daha ... kafana takma bişeyi eşin yanında ya o yeter opuyorumnanaktan

kızılcık kilosu normal canım benimde 28. haftada 1.100 çıkmıştı.
detaylı usg 20. haftalarda girdik biz sen o zaman girmemişmiydin canım ?
maşallah miniğe geyet güzel herşey inşallah böyle devam eder sağlıkla kavuşursun...

gözün aydın kızılcık maşallah bebişine

Sağol canım teşekkür ederim.

Sağol canım yaa içimi rahatlattın gerçekten.İyi dileklerin içinde teşekkür ederim.
Evet ben ayrıntılı usg için geç kaldım biliyorum.Doktor arayışı yüzünden biraz ihmal ettim o konuyu,pekte önemsemiyordum zaten.Bu gün doktor kendisi önerdi bende kabul ettim.
Ama bu haftalarda kesin sonuç alınamıyormuş heralde biraz boşu boşuna oldu ama ne biliyim işte ben yinede mutlu oldum.İnşallah bi sorun yaşamadan kavuşuruz yavrularımıza.

Bu arada sende yarın gidiyormuşsun dr ye inşallah güzel haberlerle dönersin canım.

canım maşallah doktorun normal dediyse kendini üzme boş yere ... ben ayrıntılı ulturasonada girmedim ne güzel ayrıntılı ayrıntılı görmüşsün zemuszemus ... kıyafetlerini aldık ama henüz yıkamadım havalar düzelsin öyle yıkıycam salı gününe kadar yağışlı gözüküyor bakalım ...

Kızılcık uzulme sorun olsa doktorun soylerdı merak etme ben ıkı hafta once gıtmıstım 1.250 gr dı sımdı 30 haftayı bıtırdım yanı bılmıyorum su an ne kıloda senden buyuk bebegı olanda olabılır senden ufak olanda doktor sorun olsa zaten soylerdı kafana takma hıc endıselenme canım :)

Bu gun sarılma ayıcıgı battanıyesı almıstım esım dedıkı bır tane daha alalım mother carede gecen hafta gormustum 20 euroydu ben bu gun 3 euroya aldım hemde daha sırın daha guzel duruyo gıttık bır tane daha aldık pıslendıgınde bebek uyurken onunla uyusun dıye aynısından ıkı ettı :)

Ben ayrıntılı usg ye gırmedım gırsem ne yapıcam allah korusun sorun olsa zaten hıc bır sey yapmam aylarca kendımı yerım ayrıca bır sorun varsa anne karnında yapılacak bır sey dogunca yapılacak yanı bosu bosuna kendımı uzmıyım dedım ayrıntılıya gırmedım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…