mopshy bu gun doktora sordum ben cok korkuyorum sezeryan olsammi daha kolayd edim doktorun bana cevabi net eger bebek ve senin saglik acisindan son anda bir sorun gormezsek normal dogurmak zorundasin keyfi sezeryan yapamiyoruz dedi ya naisl dogurcam korkuyorum uyumak istiyorum dedim sezeryanda olsa epidural olursun genel anestezi hastanelerde kalkti epidural dedi bunalr mecbur olmadikca demkki sezeryan olmiyo cidden bende normladen cok korkuyorum o cesaret yok bende haftaya yine gidicem ben sezeryan olmak istiyorum diye bastircam bakalim ne dicek epidural felc yapiyomus genel dedim yok oyle bir sey yillardir kullaniyoruz ilks enmisin dedi bana
hastaneden geldik kızlarrr iğne yaptılar ciğer geliştirici drum yat dedi 11de çaardı bekleyelim dedi bakalım inşallah vaz geçer aceleci kızım kime ektiyse en zoruda ne biliomusunuz annemi aradım anlattım tatilde ama ist 3 saatlik yerde tekirdağda daha 1 kere bile aramadı beni şu saat oldu moralim çok bozuk kaynanam yine öle ama onun telaşesi var dünürler geldi bu gün şehir dışından pazar kaynım evlenio ama annem çok kırıldım....
hastaneden geldik kızlarrr iğne yaptılar ciğer geliştirici drum yat dedi 11de çaardı bekleyelim dedi bakalım inşallah vaz geçer aceleci kızım kime ektiyse en zoruda ne biliomusunuz annemi aradım anlattım tatilde ama ist 3 saatlik yerde tekirdağda daha 1 kere bile aramadı beni şu saat oldu moralim çok bozuk kaynanam yine öle ama onun telaşesi var dünürler geldi bu gün şehir dışından pazar kaynım evlenio ama annem çok kırıldım....
selam kızlar nasıl keyifler..bi arkadaş sormuş mothercarede her yaın 15 de indirim var bazı ürünlerde..bu arada şeker pembe ye noldu doğurmamıştır falan demişssiniz..
gözün aydın kızılcık maşallah bebişine
kızılcık kilosu normal canım benimde 28. haftada 1.100 çıkmıştı.
detaylı usg 20. haftalarda girdik biz sen o zaman girmemişmiydin canım ?
maşallah miniğe geyet güzel herşey inşallah böyle devam eder sağlıkla kavuşursun...
Selam kızlar geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım çok yorgunum çooookkk.
Bugün doktora gittik,yavrum çok iyiymiş 1090 gr mışbana biraz az gibi geldi ama normal dedi dr.
Sonra nihayet bende ayrıntılı usg ye girdim bugün ve herşey normal çıktı çok mutlu oldum gerçekten.:lepi: Yalnız suyum azalmış biraz bol bol sıvı tüket ve dinlenmene dikkat et dedi.
Karnımın neden sertleştiğini sordum -doğuma hazırlık kasılmaları başlamış eğer sıklaşırsa mutlaka haberim olsun-dedi.
Biz de korktuk açıkcası ve hastane çıkışımızı aldık nihayet annannemiz ikna oldu bu konuda birde bez aldık.Allah korusun ne olur ne olmaz dedik.
İşte böyle kızlar bizden haberler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?