canım başlamış zaten
gerçi ne indirim ne indirim bi takım beğendim 80 lr yuh dedim eşime hadi çıkalım
giyeceği 2-3 kere en fazla bana pahalı geldi
burda surekli belirli urunelrde indirimleri var bu gun bir elbise gordum facik pembe 4 euro ya cok seker kizlar burdan bir sey bulursaniz falan size alip gonderebilirim bilginiz olsun..
kızlar balığı çok seviyorum ama bu ton balıklarını hiç sevmiyorum eşimde alıp geiyor zorla yediriyor miğdem bulanıyor
dolapta duruyor 1 haftadır adam gelip gidip soruyor yedinmi balığı diye gaza geldim buakşam yiyeyim bari gene eşim yok akşam yemeğinde zorla yiyeyim
aaa hiç duymamıştım fıstığım bebeğin zekası için iyi olduğunu aman hemen alaıp yiyeyim yada anneme onuda söylerim babamın bakkalı var gtirsin çeşit çeşit:roflol:
babaya cekerse birde bu fistik yememle zekali dogma sansini yukselticem hehehehe:)
aynen canım ben kendimi akıllı buluyorum ama okul hayatında hiç başarılı değildim halada matamatiğe kafam çalışmaz sevmemde zaten
ama kızım babasına çekmesini çok istiyorum kocam diye demiyorum herkonuda süper zekası var bilgili benim gibi cahil değil hahahahhhaha
ona çekmesini çok istiyorum
ton baligi haftada bir kereden fazla onermiyorlar mis doktorlar kim soyledi hatirlamiyorum ama formdan bir arkadas soylemisti taze balik yememiz lazimmis bende sevmiyorum haftada bir yemeye calisiyorum ..
ton baligi haftada bir kereden fazla onermiyorlar mis doktorlar kim soyledi hatirlamiyorum ama formdan bir arkadas soylemisti taze balik yememiz lazimmis bende sevmiyorum haftada bir yemeye calisiyorum ..
ooo baban artık fıstıkları size taşır :) kıymetli torunu için dükkanda ne kadar fıstık varsa getirir dedesi :)
kızlar balığı çok seviyorum ama bu ton balıklarını hiç sevmiyorum eşimde alıp geiyor zorla yediriyor miğdem bulanıyor
dolapta duruyor 1 haftadır adam gelip gidip soruyor yedinmi balığı diye gaza geldim buakşam yiyeyim bari gene eşim yok akşam yemeğinde zorla yiyeyim
kızlar ton balığı zararlı diye dıydum çok yememekte fayda var.bi de somon ben çok severim.omega3 deposu fakat onda da civa fazlaymış ve bebeğin beyin gelişimine olumsuz etkisi varmış.bilginize.felaket tellalcisi gibi hissettim kendimi de şunu da söliyim dr.um dedi.ben balık yağı istedim.türkiyedekiler balığın karaciğerinden yapılıyo ithal bulursan al dedi.içenler dikkat etsin.en faydalısı gerçeğini yemek.bebeğiniz için katlanın ve yiyin bence.balık yiyemiyosanızda günde 3 ceviz aynı işi görürmüş.ya da semiz otu.ben yoğurtlayıp yoğurtlayıp yiyorum vallaha.:lepi:
kızlar ton balığı zararlı diye dıydum çok yememekte fayda var.bi de somon ben çok severim.omega3 deposu fakat onda da civa fazlaymış ve bebeğin beyin gelişimine olumsuz etkisi varmış.bilginize.felaket tellalcisi gibi hissettim kendimi de şunu da söliyim dr.um dedi.ben balık yağı istedim.türkiyedekiler balığın karaciğerinden yapılıyo ithal bulursan al dedi.içenler dikkat etsin.en faydalısı gerçeğini yemek.bebeğiniz için katlanın ve yiyin bence.balık yiyemiyosanızda günde 3 ceviz aynı işi görürmüş.ya da semiz otu.ben yoğurtlayıp yoğurtlayıp yiyorum vallaha.:lepi:
şimdi balık mevsimi değil ya hiç balık yok, ancak karaköy balıkpazarında falan vardır belki. oraya da kim gidecek pendiktenboshayallersmile
balık yağını sorun doktorunuza kızlar, ben kullanıyoum 3 günde 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?