2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım başlamış zaten
gerçi ne indirim ne indirim bi takım beğendim 80 lr yuh dedim eşime hadi çıkalım
giyeceği 2-3 kere en fazla bana pahalı geldi

bencede bu kadar para vermeye degmez nebu bir kac kere giyicek hemen buyucek ben aldim gecen takim mother care 15 euro uc takim bir arada bu ne ya 80 milyon verilirmi hani ozle gunde falan giycegi bir sey olur tamam anlarim gayet haklisin hemen buyuyorlar cunku..

burda surekli belirli urunelrde indirimleri var bu gun bir elbise gordum facik pembe 4 euro ya cok seker kizlar burdan bir sey bulursaniz falan size alip gonderebilirim bilginiz olsun..

saol canım benim... olursa söylerim sana alsaydın elbiseyi kızına cokta ucuzmuş ben burda bulamıyorum güzel ve ucuz şeyler...

ben omega 3 ü balık yağı kapsülünden alıyorum,
yemeklerin de kapsülü çıksa keşke, ben hiç sevmem de yapmasını.. benden başka yapacak kimse de yok maalesefboshayallersmile

benim okulda notlarim hep iyiydi ama oyle super zekali degildim sinifta hep notlarim beni kurtarirdi iyiydi ama babasi hep birinciymis sinifta ailecek bunalr esim annesi bulmaca cozer her gun ben sikilirim ins bizim cocuk babaya ceker daha basariliymis sinifta trinity college mimarlik mezunu ona ceksin ben halkla iliskileri anca bitirdim :)

kızlar balığı çok seviyorum ama bu ton balıklarını hiç sevmiyorum eşimde alıp geiyor zorla yediriyor miğdem bulanıyor
dolapta duruyor 1 haftadır adam gelip gidip soruyor yedinmi balığı diye gaza geldim buakşam yiyeyim bari gene eşim yok akşam yemeğinde zorla yiyeyim

fındık ceviz fıstık kızlar siz hiç kilo almıyomusunuz ben sadece ceviz yiyorum.her hafta balık mutlaka.kırmızı et ve tavukta.sebzeleride eşim sevmiyor diye pişirmiyordum.şimdi tavada yapıyorum.kabak havuç patlıcan biber patates soğan domates yağda öldürüyorum.en son ceviz maydonoz dere ve semiz otu atıyorum içine.parmaklarımızı yiyoruz.bi akşamda bitiyor.eskiden aynı sebzelerle türlü yapar ve dökerdim yenmezdi.sebze yiyemeyenler böyle denesin.ayy çok acıktım kocam gelsede yesekcokacimcoook

ton baligi haftada bir kereden fazla onermiyorlar mis doktorlar kim soyledi hatirlamiyorum ama formdan bir arkadas soylemisti taze balik yememiz lazimmis bende sevmiyorum haftada bir yemeye calisiyorum ..

aaa hiç duymamıştım fıstığım bebeğin zekası için iyi olduğunu aman hemen alaıp yiyeyim yada anneme onuda söylerim babamın bakkalı var gtirsin çeşit çeşit:roflol:

ooo baban artık fıstıkları size taşır :) kıymetli torunu için dükkanda ne kadar fıstık varsa getirir dedesi :)

babaya cekerse birde bu fistik yememle zekali dogma sansini yukselticem hehehehe:)

aynen canım ben kendimi akıllı buluyorum ama okul hayatında hiç başarılı değildim halada matamatiğe kafam çalışmaz sevmemde zaten

ama kızım babasına çekmesini çok istiyorum kocam diye demiyorum herkonuda süper zekası var bilgili benim gibi cahil değil hahahahhhaha
ona çekmesini çok istiyorum

esim anlatiyo hep birinciymis bitirdigi unoversitede burda cidden baya isimli bende diyorumki benim anlaticak cok seyim yok hep orta derece gittim ne yan battim ne suya ciktim hic kalmadim derslerimde ama sinif birincisede hic olmadim babaya ceksin bana cekerse matamatik fende bende kotuydum zaten o yuzden sosyal okul sectim :)

ton baligi haftada bir kereden fazla onermiyorlar mis doktorlar kim soyledi hatirlamiyorum ama formdan bir arkadas soylemisti taze balik yememiz lazimmis bende sevmiyorum haftada bir yemeye calisiyorum ..

evet haklısın ton balığını sık yemeyin diyorlar. bende nette okumuştum hatta şaşırmıştım. hem balık yiyin diyorlar, hem ton balığı neden önerilmiyor diye. ama sebebi vardı, şimdi net hatırlamıyorum.
bu arada ton balığını salataya ekliyorum ben, mısırda ekliyorum, hatta beyaz peynirde. çok doyurucu bir salata oluyor. haftada 1 salata yemeye çalışıyorum. bazen ton balıklı bazen sade salata.
son 2 aydır bu şekilde toplam 2 kilo aldım. onun öncesinde ayda 2,2 kilo alıyordum. gerçi bu ay biraz kaçırdım :) çünkü hareketsizleştim.

ben hamsiden bide ıstarvuttan başka balık sevmem oyüzden şimdide o balıklar yok

ooo baban artık fıstıkları size taşır :) kıymetli torunu için dükkanda ne kadar fıstık varsa getirir dedesi :)

evet canım anna annesi dedesinin biricik torunları ilk daha benim bebeğim
ben diyorum gelince kızımı dükkana sokacağım öğrenin kızım diyom abim dalga geçiyor sokmayız anasına çekerse çıkaramayız diyor
ben kendimi bildim bileli bakkalımız var ceressiz duramıyom

ben lise 10. sınıfta okul 3. sü olmuştum ama matematikten kopya çekerekkaydirigubbakcemile2
sözelim hep iyiydi, üniversitede de başarılıydımsempatiksalakcinni

kızlar ton balığı zararlı diye dıydum çok yememekte fayda var.bi de somon ben çok severim.omega3 deposu fakat onda da civa fazlaymış ve bebeğin beyin gelişimine olumsuz etkisi varmış.bilginize.felaket tellalcisi gibi hissettim kendimi de şunu da söliyim dr.um dedi.ben balık yağı istedim.türkiyedekiler balığın karaciğerinden yapılıyo ithal bulursan al dedi.içenler dikkat etsin.en faydalısı gerçeğini yemek.bebeğiniz için katlanın ve yiyin bence.balık yiyemiyosanızda günde 3 ceviz aynı işi görürmüş.ya da semiz otu.ben yoğurtlayıp yoğurtlayıp yiyorum vallaha.:lepi:

şimdi balık mevsimi değil ya hiç balık yok, ancak karaköy balıkpazarında falan vardır belki. oraya da kim gidecek pendiktenboshayallersmile
balık yağını sorun doktorunuza kızlar, ben kullanıyoum 3 günde 1

aha balık yemeğe kalkıyordum yemiyorum vazgeçtim zaten zorla yiyecektim yemiyommmmmmmmm:umursamaz:

ithal var tabi balık yağı, ocean marka yazmıştı bana dr.
norveçteki balıkların omurgasından elde ediliyormuşş...

balik valla beykozda sahilde beykoz balikcisinda yenir ufff ya yaninda salata roka canim cekti geliyim turkiyeye ilk isim oraya gelmek olcak liste yaptim manticiya gitcem kuru fasulyeci beykoz balikcisi haha mideme ne duskunmusum ya :)

evet mevsimi değil mevsimi olmadığı için insanın yiyesi gelmiyor ama faydalı
lazlar neden çok zeki zannediyorsunuz hamsi yediklerinden ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…