2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadiya bebek mi aldırmıştın sen üzüldüm

yok canım bu kaynarcada hastane

aldirmistim ama ben istedim sorumluluk alamam ben bebek bakamam dedim alsinda bunuda istemedim kizmayin hatta esime doktor buldurdum burda yasal degil burda muayene oluyosun kuzey irlandaya gidip aldiriyosun muayene gittim baktim esim agliyo ben 8 senedir bebek istiyorum hayatimda diye baktim uzuldum hadi donelim kalsin o zaman dedim yani sebebpte yok ne bliyim bakamam edemem beni hayatimda engeller bag olur gibi dusundum ama esimin gozyasina dayanamadim..

kızlar selammolumunekankayizsmile
göbekler bölümüne bi bakarmısınız..ama sakın gülmeyin..saten gecelikleri aldım..hele terliklerime biteceksiniz.....kuş gibi oldum)))hahahahahahaha

mopshy gobekelr bolumu nerde bana linkini atsana ben hic girmiyorum burdan baska sayfaya :)

bu gun aldigim sarilma ayisina bakiyorum bebegimin cok sirin ya yumusacik sarilcak kendini guvende hissedip uyucak bebegim hehehehe :)

ferhan sensoy pardon filmini izliyorum ya cok komik yerlere yattim bu cidden gercektir olsa olsada bizim ulkemizde yasanir hahahaha:)

pkklimisin hayir ankaraliyim hangi orguttensin beni alicak orgute ben girmem orgut bana kaldiysa biboka yaramiyordur diyo ya catladim cok komik adam ya bu filme bayiliyorum :)

genel anesteziylemi aldırdın .bebek aldırırken korkmadınmı???
ben bikere aldırdım genel yapışlardı bişey anlamadım....acaba diyorum genel sezeryan doğumdadad öyle bişeymi.....
kardeşim dişhekimi ..bugün bana illa olcaksan epidural ol genelin daha çok riskleri var diyor yine kafam karaştı...komple uyusammı yoksa uyumasammı...uyumayınca nasıl vakit geçecek öyle yarım saatttdelikafadulden

ben de kararsızım epidural mi olsam yoksa bayılsam hiçbişeyden haberim olmasa mı?
epidural olursam bebeğimi hemen emzirebillirim diye düşünüyorum

ben normal istiyorum(inşallah)ama olurda bi sağlık gerekçesiyle sezeryan olursam mutlaka genel isterim,epidurale hiç güvenmiyorum çok fazla riskleri var gibi geliyor bana..bi çok negatif şey okudum hakkında..

yemeklerim hazir yemek yaptim bu gun esimi bekliyorum bu aksamda alice harikalar diyarinda dvd izlicem esim disari cikcak galiba aksam sinemada kacirmistim dvd izliyim bari :)

hastaneden geldik kızlarrr iğne yaptılar ciğer geliştirici drum yat dedi 11de çaardı bekleyelim dedi bakalım inşallah vaz geçer aceleci kızım kime ektiyse en zoruda ne biliomusunuz annemi aradım anlattım tatilde ama ist 3 saatlik yerde tekirdağda daha 1 kere bile aramadı beni şu saat oldu moralim çok bozuk kaynanam yine öle ama onun telaşesi var dünürler geldi bu gün şehir dışından pazar kaynım evlenio ama annem çok kırıldım....

canim genel anestezi uygulandi uyudum uyandim hic bir sey anlamadim hatta hastanede bile kalmadim doktor kalsin demis ben iyiyim dedim uyanir uyanmaz eve dondum aksamada bir manti yemistim allah tum gun ac kaldigimin acisi cikmistim ama gece kanamam basladi doktoru aradim bana cok kizmisti sana hastanede yatd emeidnmi niye ciktin dedi antibiyotik falan aldim yani hissetmedim korkmadimda keske dogumda boyle olsa :)

ay canım benim çok dikkat et kendine ee iğneyi yaptı şimdi doğmasınımı bekliyelim dedi anlamadım..lütfen hiçbişeye takma kafanı şuana eminim çok zor bir durum ama olsun eşin yanında ya en büyük desteklerimiz onlar öyle düşün..

mopshy bu gun doktora sordum ben cok korkuyorum sezeryan olsammi daha kolayd edim doktorun bana cevabi net eger bebek ve senin saglik acisindan son anda bir sorun gormezsek normal dogurmak zorundasin keyfi sezeryan yapamiyoruz dedi ya naisl dogurcam korkuyorum uyumak istiyorum dedim sezeryanda olsa epidural olursun genel anestezi hastanelerde kalkti epidural dedi bunalr mecbur olmadikca demkki sezeryan olmiyo cidden bende normladen cok korkuyorum o cesaret yok bende haftaya yine gidicem ben sezeryan olmak istiyorum diye bastircam bakalim ne dicek epidural felc yapiyomus genel dedim yok oyle bir sey yillardir kullaniyoruz ilks enmisin dedi bana

canım çok geçmiş olsun
aceleci kızın biraz daha dursun içerde çok acele etmesin
moralini bozma yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…