hadiya bebek mi aldırmıştın sen üzüldüm
yok canım bu kaynarcada hastane
kızlar selammolumunekankayizsmile
göbekler bölümüne bi bakarmısınız..ama sakın gülmeyin..saten gecelikleri aldım..hele terliklerime biteceksiniz.....kuş gibi oldum)))hahahahahahaha
mopsy cim facebook sayfasıyla kim ilgileniyor?
aldirmistim ama ben istedim sorumluluk alamam ben bebek bakamam dedim alsinda bunuda istemedim kizmayin hatta esime doktor buldurdum burda yasal degil burda muayene oluyosun kuzey irlandaya gidip aldiriyosun muayene gittim baktim esim agliyo ben 8 senedir bebek istiyorum hayatimda diye baktim uzuldum hadi donelim kalsin o zaman dedim yani sebebpte yok ne bliyim bakamam edemem beni hayatimda engeller bag olur gibi dusundum ama esimin gozyasina dayanamadim..
genel anesteziylemi aldırdın .bebek aldırırken korkmadınmı???
ben bikere aldırdım genel yapışlardı bişey anlamadım....acaba diyorum genel sezeryan doğumdadad öyle bişeymi.....
kardeşim dişhekimi ..bugün bana illa olcaksan epidural ol genelin daha çok riskleri var diyor yine kafam karaştı...komple uyusammı yoksa uyumasammı...uyumayınca nasıl vakit geçecek öyle yarım saatttdelikafadulden
ben bikere aldırdım genel yapışlardı bişey anlamadım....acaba diyorum genel sezeryan doğumdadad öyle bişeymi.....
kardeşim dişhekimi ..bugün bana illa olcaksan epidural ol genelin daha çok riskleri var diyor yine kafam karaştı...komple uyusammı yoksa uyumasammı...uyumayınca nasıl vakit geçecek öyle yarım saatttdelikafadulden
hastaneden geldik kızlarrr iğne yaptılar ciğer geliştirici drum yat dedi 11de çaardı bekleyelim dedi bakalım inşallah vaz geçer aceleci kızım kime ektiyse en zoruda ne biliomusunuz annemi aradım anlattım tatilde ama ist 3 saatlik yerde tekirdağda daha 1 kere bile aramadı beni şu dışından pazar kaynım evlenio ama annem çok kırıldım....
hastaneden geldik kızlarrr iğne yaptılar ciğer geliştirici drum yat dedi 11de çaardı bekleyelim dedi bakalım inşallah vaz geçer aceleci kızım kime ektiyse en zoruda ne biliomusunuz annemi aradım anlattım tatilde ama ist 3 saatlik yerde tekirdağda daha 1 kere bile aramadı beni şu saat oldu moralim çok bozuk kaynanam yine öle ama onun telaşesi var dünürler geldi bu gün şehir dışından pazar kaynım evlenio ama annem çok kırıldım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?