2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hurma sütü arttırımıki, doğumu kolaylaştırıyor onu biliyorum, sütüde arttırıyorsa bende hurma yerim son hafta bol bol :)

acıktım meyvemi yedim birde öğlen yemeklerinden biraz atıştırdım :) sonlara geldikçe daha sık acıkıyorum bakalım bu ay kaç kilo almışım, geçen ay gittiğimde toplam 6 kilo almıştım

hurma sütü arttırımıki, doğumu kolaylaştırıyor onu biliyorum, sütüde arttırıyorsa bende hurma yerim son hafta bol bol :)

evet canım süt yapıyo doğumuda kolaylaştırıyo hemde bebeğe hamilelik esnasında kilo yapıyormmuş ama ben fazla yemee korkuyorum erken doğum olmasın diye günde 1-2 tane falan

acıktım meyvemi yedim birde öğlen yemeklerinden biraz atıştırdım :) sonlara geldikçe daha sık acıkıyorum bakalım bu ay kaç kilo almışım, geçen ay gittiğimde toplam 6 kilo almıştım

ay ben evde tek kalsam acımdan ölürüm galiba öle atıştırıyorum kendime düzgün bi yemek hazırlamaya üşeniyorum neyseki eşim aradı sana yemek yollayayım dedi
lokantacı olmanın faydaları :)))

bankanın ekranları resim yükleme sitelerine girişi engelliyor ama akşam bakıcam canım, tanırım face tende bakarım iyice :)

Son düzenleme:
evet canım süt yapıyo doğumuda kolaylaştırıyo hemde bebeğe hamilelik esnasında kilo yapıyormmuş ama ben fazla yemee korkuyorum erken doğum olmasın diye günde 1-2 tane falan

kilodamı yapıyormuş, neyse ramazana az kaldı o zamana kadar son ayıma da girmiş oluyorum rahat rahat yerim :lepi:

bankanın ekranları resim yükleme sitelerine girişi engelliyor ama akşam bakıcam canım, tanırım face tende bakarım iyice :)

canım eşim çok kızıyor resim eklememe alntıyı silersen sevinirim :)))
facedede hiç resmim yok zaten akşam gelirsem eklerim

yemeğimde geldi ben gidip yiyeyim kızım aç kalmasın

kilodamı yapıyormuş, neyse ramazana az kaldı o zamana kadar son ayıma da girmiş oluyorum rahat rahat yerim :lepi:

evet ramazanda bol hurma olcak zaten yersin güzelce ben doğum çantamada koyuca zemzem ve hurma bebişim ilk doğduğunda anne sütü emmeden damağına sürücez

yazdıklarınızı okudumda demişsiniz ki ben normal yapıcam ben sezeyan ben epidural felan.hiç dr.unuzla konuştunuzmu.doğuma biz karar veremiyomuşuz.benimki de özel hastane ama kadın günün gelsin bakıcaz illede sezeryan diye bişi yok diyo.ben de epidural sezeryan istiyorum.istediğimi yaptırabilirmiyim.dr mu değiştirsem acababilmiyorumkismile

sezaryanı sen kendi isteğinlemi istiyorsun yoksa bir sağlık sorununmu var, bence bi sağlık sorunun yoksa normal yapsan daha iyi ,

idare ediyoruz çikolatacım çok zor bi hafta sonundan sonra şuanda daha iiis biara çok korkuttu bu sıpa bizi ama şükür ilaçlar işe yarıyor açıklık 2cmde kaldı taiii hep yatmak koşuluyla ewe yolladılar

geçmiş olsun.zamanında gelir inş.yavrun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…