idare ediyoruz çikolatacım çok zor bi hafta sonundan sonra şuanda daha iiis biara çok korkuttu bu sıpa bizi ama şükür ilaçlar işe yarıyor açıklık 2cmde kaldı taiii hep yatmak koşuluyla ewe yolladılar
canım sezaryan normale göre daha iyi değilki hatta daha kötü malesef. yaklaşık 1 hafta sende bakıma muhtaç olacaksın.
öyleymiş.ama o myomun alınması lazım sezeryanla.hayırlısı ya.normal şartsa doğururum.bazen karnıma bakıp bu çocuk burdan nasıl çıkacak diyorum.gözümde büyüyor doğum.ama bi şekilde çıkacak.Allah sağlık ve sabır versin yeterki.
klmasm komşumdada myom vardı normal doğum yaptı snr gerekirse alıncakmış
idare ediyoruz çikolatacım çok zor bi hafta sonundan sonra şuanda daha iiis biara çok korkuttu bu sıpa bizi ama şükür ilaçlar işe yarıyor açıklık 2cmde kaldı taiii hep yatmak koşuluyla ewe yolladılar
yazdıklarınızı okudumda demişsiniz ki ben normal yapıcam ben sezeyan ben epidural felan.hiç dr.unuzla konuştunuzmu.doğuma biz karar veremiyomuşuz.benimki de özel hastane ama kadın günün gelsin bakıcaz illede sezeryan diye bişi yok diyo.ben de epidural sezeryan istiyorum.istediğimi yaptırabilirmiyim.dr mu değiştirsem acababilmiyorumkismile
kızlar ya açılma olmazsa normal doğumda ozamanda kesiyolar dimi ve kesilen yeri dikiyolar ha bide 40 haftayı geçermi normal doğum bide beklersin normal yapacağım diye son anda sezeryan olursa vaktini doldurdumu kendi isteğimle mormal doğurabilirmiyim ne çok sorudum kızlar
kızlar ya açılma olmazsa normal doğumda ozamanda kesiyolar dimi ve kesilen yeri dikiyolar ha bide 40 haftayı geçermi normal doğum bide beklersin normal yapacağım diye son anda sezeryan olursa vaktini doldurdumu kendi isteğimle mormal doğurabilirmiyim ne çok sorudum kızlar
kizlar bilen yokmu nadsil ismimin altina resmimi koyarim bebek resmi falan koyicam ama yapamiyorum
Genelde istediğini yapmıyorlar... Sezeryan zorunlu olmadıkça yapılmıyor....
Ama benimoğlum zaten baştan beri hep ters hep ters.. 20si gibi muayeeye gidicem.. Eğer dönmemiş olursa bu saatten sonra dönmezmiş... Mecburen sezeryan olcak zaten....
Ve daha dönmedi kafası tam kaburgamda ayaklarıyla da tekmelerini alttan alttan vuruyor...
Sezeryan olursa zaten epidural yada genel anestezi buna sen kendin karar veriyorsun... Epidural normal istiyorsan da doktoruna söyleyebilirsin, ama her doktor kabul etmiyor epidural normal doğumu sanırım.. Çünkü doğum sürecini .çok uzatıyor, acı fazla hisstmediğin için zamanında ıkınamıyormuşsun, falan filan...
Ben de internetten okuduklarım çevremden duyduklarımla söylüyorum tatlım...
En doğru bilgiyi gene doktorlarımız verecek....
Açılma olsa da olmasa da ilk doğumlarda kesi yapıyorlar ki bebein kafası çıkarken kontrolsüz yırtılma olmasın diye..Kontrolsüz olursa yırtılma, dikişi zor oluyormuş, ve toparlanması zor oluyormuş.. Bu yüzden cinsel hayatı biten (çok gevşediği için artık zevk almayan) birsürü kadın varmış....
O yüzden genelde kontrollü olsun diye kesi yapıyorlarmış.... Ama 3 kilodan azsa bebek kesi yapmaya gerek kalmayabiliyormuş....
40 haftayı geçmesi pek rastlanan br durum değil aslında ama bu yıl çok duydum sağdan soldan... 40 haftayı doldurduğu halde herhangi bir normal doğum belirtisi göstermiyorsan bebek oksijensiz kalmasın diye bir de 40 haftayı doldurduktan sonra bebeğin dışkısı anneyi zehirliyormuş bu olmasın diye sezeryanla alıyorlar....
şeker pembe geçmiş olsun tekrar,sen beylikdüzü medilife hast.ne mi gidiyorsun.bende oraya gidiyorumda doktorumda sanem hanım.senin doktorun kim memnun musun.bide ben daha doğumu görüşmedim,yani senin doğumuna kendi doktorun mu girecek,fiatlarla ilgili bir bilgin var mı,ben ssk lıyımda farkını ödemeyi düşünüyorum.sanırım kendi doktorunu istersen fiyat epey pahalı oluyor diye duydum ama bir bilgim yok bu konuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?