2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dinlen canım daha da iyi olacaksınız inşallah. 1 ay daha sabretsin sonra gelsede birşey olmaz zaten

cnm şimdide gelse bişi olmaz benim bi arkadaşımda 32 de doğurdu ama 1 ay daha sabretse kilosu falan normal olur bakımı kolay olur ondan diyorum

kızlar ya açılma olmazsa normal doğumda ozamanda kesiyolar dimi ve kesilen yeri dikiyolar ha bide 40 haftayı geçermi normal doğum bide beklersin normal yapacağım diye son anda sezeryan olursa vaktini doldurdumu kendi isteğimle mormal doğurabilirmiyim ne çok sorudum kızlar

Genelde istediğini yapmıyorlar... Sezeryan zorunlu olmadıkça yapılmıyor....
Ama benimoğlum zaten baştan beri hep ters hep ters.. 20si gibi muayeeye gidicem.. Eğer dönmemiş olursa bu saatten sonra dönmezmiş... Mecburen sezeryan olcak zaten....
Ve daha dönmedi kafası tam kaburgamda ayaklarıyla da tekmelerini alttan alttan vuruyor...
Sezeryan olursa zaten epidural yada genel anestezi buna sen kendin karar veriyorsun... Epidural normal istiyorsan da doktoruna söyleyebilirsin, ama her doktor kabul etmiyor epidural normal doğumu sanırım.. Çünkü doğum sürecini .çok uzatıyor, acı fazla hisstmediğin için zamanında ıkınamıyormuşsun, falan filan...
Ben de internetten okuduklarım çevremden duyduklarımla söylüyorum tatlım...
En doğru bilgiyi gene doktorlarımız verecek....

bildiğim kadarıyla 40 haftayı geçsede normal doğum oluyor.açılmazsa kesiyolar tabiki.bebek çok iri ise ve açılmada olmamışsa sezeryana alıyorlar.
bende açılma nasıl oluyor biz hissediyomuyuz nasıl anlıcaz onu merak ediyorum.

Açılma olsa da olmasa da ilk doğumlarda kesi yapıyorlar ki bebein kafası çıkarken kontrolsüz yırtılma olmasın diye..Kontrolsüz olursa yırtılma, dikişi zor oluyormuş, ve toparlanması zor oluyormuş.. Bu yüzden cinsel hayatı biten (çok gevşediği için artık zevk almayan) birsürü kadın varmış....
O yüzden genelde kontrollü olsun diye kesi yapıyorlarmış.... Ama 3 kilodan azsa bebek kesi yapmaya gerek kalmayabiliyormuş....

40 haftayı geçmesi pek rastlanan br durum değil aslında ama bu yıl çok duydum sağdan soldan... 40 haftayı doldurduğu halde herhangi bir normal doğum belirtisi göstermiyorsan bebek oksijensiz kalmasın diye bir de 40 haftayı doldurduktan sonra bebeğin dışkısı anneyi zehirliyormuş bu olmasın diye sezeryanla alıyorlar....

kizlar bilen yokmu nadsil ismimin altina resmimi koyarim bebek resmi falan koyicam ama yapamiyorum

canım kullanıcı paneline gir sağ köşede kontrol paneli varya onun altında avatarını değiştir yazıyor tıkla ona ordan yaparsın
inşllh anlatabilmişmdir

benim de iltihabım var dr normal doğumda bebeğe geçer dedi
zaten ödüm kopuyor normal doğumdan ben reglide bile komalara girerdim doğumu hiç düşünemiyorum

benim de muayenem 20sinde benim kızımda dönmedi henüz ama daha dönebilir dedi dr.son haftalarda da dönebilirmiş.sana bundan sonra dönmezmi dedi.

ay ben kararsızım hayırlısı artık bi 38 hftaya gelesek sezeryan yda normal doğum ne zaman anlaşılır arkadaşlar

şeker pembe geçmiş olsun tekrar,sen beylikdüzü medilife hast.ne mi gidiyorsun.bende oraya gidiyorumda doktorumda sanem hanım.senin doktorun kim memnun musun.bide ben daha doğumu görüşmedim,yani senin doğumuna kendi doktorun mu girecek,fiatlarla ilgili bir bilgin var mı,ben ssk lıyımda farkını ödemeyi düşünüyorum.sanırım kendi doktorunu istersen fiyat epey pahalı oluyor diye duydum ama bir bilgim yok bu konuda...

normal 150 sezeryan 550 diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…