senin ilk geneldi nasıldı uyanması felan
uyandığında sancın oldu mu?
ne kadar sürede kalktın?
bişi hatırlamıyosun konuştururken uyuttular bi uyandım odamdayım beni yatağa koyuyorlardı, saat 18 de doğurdum 19 da uyandım gece 3 te ilk defa kaldırıp yürüttüler canım. ama kendi kendine yataktan kalkman toparlanman 1 hafta sürüyor
bu c.tesi 09:30 da gidicem gelcenmi :))
ayy bu kaburgam ne fena acıyor ya ağlıycam
öyle olduğunda sırtının sol tarafını birisine ovalattır canım benim yanımda kimse yok şuan yanlızımaynen ayşe sol kaburgam
öyle olduğunda sırtının sol tarafını birisine ovalattır canım benim yanımda kimse yok şuan yanlızım
peki bebeğe mama mı verdiler senin uyanmanı mı beklediler?
çekiceğimiz 1 hafta demek herkes öyle yazmış okuduklarımda
o kısmını hatırlamıyorum canım ama normalde sezaryan olanların sütü bi kaç saat gelmiyormuş ben suni sancı çekerken şakır şakır sütler akmaya başlamıştı o yüzden ben uyandığımda hemşire kızımı göğsüme tutmuş emziriyodu :)
bacım bende haftaya cuma cumartesi falan gidicem doktorum seninki gibi erken erken çağırmıyo :))
bi haftada geç saate al hayatım sabahın köründe nereye gidiyon :))))
canım benimkinide annem tutmuş emzirtiyodu daha ayılmamıştım doğru düzgün bile :)
bende suni sancı çektim ondanmı hemen geldi sütüm
bu haftada gitmezsem 1 ay 1 haftadır gitmiyor olucam :) benim erken doğum riskim olduğu için kontroller 3 haftada bir sanırım. geç saatte çok kalabalık oluyo, erken olunca dr daha güzel ilgileniyor, kendiside diyor erken gel diye :))) ama aynı zamana denk geldiğinde senin için geç alıcam randevuyu
sanırım o yüzden gelmiştir, bugün bi yazı okudumda orda da diyordu normal doğurunca hormonlar direk çalışmaya başlıyormuş sezaryanda bebek eme eme getiriyormuş sütü :) neyseki maşallah bende bol bol süt oluyodu, inş bunda da beklemeden sütümüz gelir
s=hikayedetay&hikayeno=123&tip=0]Dogum | Epidural[/url]
iste size epidural dogum hikayesi arkadaslar sakat kalma falan diyoruz milyonda bir olan bir olay tamamen doktora bagli dogumda basimiza baska bir sey gelmicegi garantimi ? belkide doktor baska bir sey yapicak allah korusun tamamen doktora bagli durumalr bunalr milyonda bir olan seyler belkide doktor hata yapicaksa baska bir hata yapicak annemin damarini kesip dikmeyi unuttular zeynep kamilde yani basimiza gelicek baska seyelrde olabilir bunun epiduralle falan ilgisi yok dotkorla alakali bizimle alakali allah korusun ..
canım okudum sağol. aynı benim seyrettiğim epiduralli doğuma benziyor.
insanın içine su serpiyor bunlar valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?