2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin ilk geneldi nasıldı uyanması felan
uyandığında sancın oldu mu?
ne kadar sürede kalktın?

bişi hatırlamıyosun konuştururken uyuttular bi uyandım odamdayım beni yatağa koyuyorlardı, saat 18 de doğurdum 19 da uyandım gece 3 te ilk defa kaldırıp yürüttüler canım. ama kendi kendine yataktan kalkman toparlanman 1 hafta sürüyor

peki bebeğe mama mı verdiler senin uyanmanı mı beklediler?
çekiceğimiz 1 hafta demek herkes öyle yazmış okuduklarımda

Dogum | Epidural

iste size epidural dogum hikayesi arkadaslar sakat kalma falan diyoruz milyonda bir olan bir olay tamamen doktora bagli dogumda basimiza baska bir sey gelmicegi garantimi ? belkide doktor baska bir sey yapicak allah korusun tamamen doktora bagli durumalr bunalr milyonda bir olan seyler belkide doktor hata yapicaksa baska bir hata yapicak annemin damarini kesip dikmeyi unuttular zeynep kamilde yani basimiza gelicek baska seyelrde olabilir bunun epiduralle falan ilgisi yok dotkorla alakali bizimle alakali allah korusun ..

peki bebeğe mama mı verdiler senin uyanmanı mı beklediler?
çekiceğimiz 1 hafta demek herkes öyle yazmış okuduklarımda

o kısmını hatırlamıyorum canım ama normalde sezaryan olanların sütü bi kaç saat gelmiyormuş ben suni sancı çekerken şakır şakır sütler akmaya başlamıştı o yüzden ben uyandığımda hemşire kızımı göğsüme tutmuş emziriyodu :)

canım benimkinide annem tutmuş emzirtiyodu daha ayılmamıştım doğru düzgün bile :)
bende suni sancı çektim ondanmı hemen geldi sütüm

bacım bende haftaya cuma cumartesi falan gidicem doktorum seninki gibi erken erken çağırmıyo :))

bi haftada geç saate al hayatım sabahın köründe nereye gidiyon :))))

bu haftada gitmezsem 1 ay 1 haftadır gitmiyor olucam :) benim erken doğum riskim olduğu için kontroller 3 haftada bir sanırım. geç saatte çok kalabalık oluyo, erken olunca dr daha güzel ilgileniyor, kendiside diyor erken gel diye :))) ama aynı zamana denk geldiğinde senin için geç alıcam randevuyu

canım benimkinide annem tutmuş emzirtiyodu daha ayılmamıştım doğru düzgün bile :)
bende suni sancı çektim ondanmı hemen geldi sütüm

sanırım o yüzden gelmiştir, bugün bi yazı okudumda orda da diyordu normal doğurunca hormonlar direk çalışmaya başlıyormuş sezaryanda bebek eme eme getiriyormuş sütü :) neyseki maşallah bende bol bol süt oluyodu, inş bunda da beklemeden sütümüz gelir

canım bu hafta git sen zaten bende haftaya gidicem
sonraki randevumuzu denk getiririz inşallah olmadı bende erken alırım azcık doktor daha çok ilgileniyosa eğer

e şimdikinde sancı falan çekmicez direk ameliyata gircez acaba geç gelirmiki süütümüz
benimkide diğerinde boldu ama bu sefer nasıl olcak bilmiyorum bolca hurma yicem doğuma yakın annem mekkeden getirdi şifa olsun bebişime

canım okudum sağol. aynı benim seyrettiğim epiduralli doğuma benziyor.
insanın içine su serpiyor bunlar valla :)

canım okudum sağol. aynı benim seyrettiğim epiduralli doğuma benziyor.
insanın içine su serpiyor bunlar valla :)

yani arkadaslar basimiza allah korusun kotu bir sey gelicekse yok epidural yok o yok bu bos gelen gelicekse gelir benim annem epidural olmadi sezeryan dogumdan sonra 4 kere ameliyat oldu doktor hatasindan turkiyede doktor hatasinin pesine dussende sorun yillarca sonucta alamiyorsun mahkemelere gidip gelmke disinda allah korusun hepimizi ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…