2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esim geldi sagolsun merak etmis beni yataga yatirdi internetimi tasidi sicak su torbami yapti belime koydu cayimida yapti elime evrdi yeniden ise gitti :)

Doktorlarınız tellerini verdiler mi size acil bişey olursa falan diye. Benmki vermedi de çok sinir oluyoruummm.değiştiricem zaten

ben bu hafta son kez gittim kendimkine. memnun değilsen değiştir şekerim. bıktım ya hep bir acelesi var beyefendinin.

devlet hastanesi sanki mübarek. teli meli de yok zaten. ancak hastaneden ulaşılıyor.

umarım sen de iyi bir doktor bulursun canım

mopshy sen bana benziyorsun gecen kadin kulagima ates olcer soktu gozlerim buyudu elini tuttum yanlizca atesini olctum fiyor ben hastane makinelerinden cok korkuyorum hastane kokusu yeter dedim ..

evt hastahane kokusuda midemi bulandırıyor gerçekten...
doğum yapacağım hastahaneyi sırf o yüzden gittim gördüm hiç koku yoktu....doktor 2 tane tavsiye etti öteki hastahane kokuyordu zaten kapıdan girerken titremeye başladım midem kasıldı falan...
sonraki gittiğimi çok beğendim otel gibi odaları bembeyaz yataklar mor koltuklar falan hoştu .koku falan yoktu yani hemen ısındım

canım bende ondan korkuyodum ilk doğumumda annem 4 doğum yapmış biri olarak dediki
o sancıyı çektikten ve doğumu yaptıktan sonra dkesikmiş dikişmiş anlamıyosun hiç dedi
hem iğneyle uyuşturuyolar kesik yapacakları bölgeyi korkma

sen dr gittinmi nenehatuna
gitmediysen pendik şifada burçak hanımı öneriyorlar eşimde tutturdu seni ona götürecem diye sanada söylim dedim

daha gitmedim, 2 hafta sonra falan gideceğim. doğum fiyatlarını falan soracağım hem.
burçak hanım ikili testimi yapmıştı, genç bir doktor. iyi mi kötü mü bilemiyorum bir kere gittim..

icine sinmesi cok guzel en azindan daha rahat olursun :)

çok sinir bozucu bir olay ama tel vermemeleri, ya acil bişey olsa o zaman sürekli aynı kişiye gitmemizin ne anlamı kalır, başka doktora danışacaksak..hastaneden ulaşmaya kalktığımda 4 saatte anca ulaşıyorum.hamilelik izni için de raporu ordan alıyım komple hastaneyi değiştiricem

Hangi hastanede doğuracaksın mopsy?

aynen benim gittiğim hastanede öyle hasta odaları bembeyaz yataklar falan geniş kocaman camları var ferah doktoru beklediğim yerdede renkli koltuklar var hiç hastane havası yok anlayacağın

bu c.tesi 09:30 da gidicem gelcenmi :))

daha gitmedim, 2 hafta sonra falan gideceğim. doğum fiyatlarını falan soracağım hem.
burçak hanım ikili testimi yapmıştı, genç bir doktor. iyi mi kötü mü bilemiyorum bir kere gittim..

bende tahlil sonucumu göstermiştim okadar eşimin arkadaşlarınının eşleri hep onda doğum yapmışar eşim tuturdu ona gideceğiz diye bende bilmiyorum artık ne yapacağımı
nenehatunda sezeryan tek kişilik oda 800 tl tutmuştu arkadaşımın normali bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…