Doktorlarınız tellerini verdiler mi size acil bişey olursa falan diye. Benmki vermedi de çok sinir oluyoruummm.değiştiricem zaten
mopshy sen bana benziyorsun gecen kadin kulagima ates olcer soktu gozlerim buyudu elini tuttum yanlizca atesini olctum fiyor ben hastane makinelerinden cok korkuyorum hastane kokusu yeter dedim ..
ben de normal istiyorum ama sezeryan olurum gibime geliyor..
ben sancıdan değil de vajinaya yapılacak müdahalelerden çok ama çok korkuyorum. kesi, dikiş gibi.
sadece sancı olacağını bilsem gözümü kırpmadan normal olsun derim...
sen dr gittinmi nenehatuna
gitmediysen pendik şifada burçak hanımı öneriyorlar eşimde tutturdu seni ona götürecem diye sanada söylim dedim
evt hastahane kokusuda midemi bulandırıyor gerçekten...
doğum yapacağım hastahaneyi sırf o yüzden gittim gördüm hiç koku yoktu....doktor 2 tane tavsiye etti öteki hastahane kokuyordu zaten kapıdan girerken titremeye başladım midem kasıldı falan...
sonraki gittiğimi çok beğendim otel gibi odaları bembeyaz yataklar mor koltuklar falan hoştu .koku falan yoktu yani hemen ısındım
saadet çok sıcak su koyma
bebek baskı yapıyor
belimle kalcam arasina koydum kalcamda cok aciyo sakat gibiyim resmen havada soguk yine actim isiticilari sicak su zararlimiki acaba?
kızlar düdüklüde yeşil fasulye kaç dak. pişer ne kadaar su konur ?
doğum yapacağım hastahaneyi sırf o yüzden gittim gördüm hiç koku yoktu....doktor 2 tane tavsiye etti öteki hastahane kokuyordu zaten kapıdan girerken titremeye başladım midem kasıldı falan...
sonraki gittiğimi çok beğendim otel gibi odaları bembeyaz yataklar mor koltuklar falan hoştu .koku falan yoktu yani hemen ısındım
sıcak fazla iyi değil çok koyma bence
bilmiyorum ben cesaret edicem gibi yaa dooktorum ameliyathanede personelimiz çok iyi karşılıcak seni dedi ne olup bittiğini anlamıcaksın dedi makinanı ver resmini falan çeksinler dedi benimde aklıma yattı cesaret kısmında değilimde ben olayın sakat kalma kısmındayım öle bişey yokmuş aslında halkdilinde uydurmayımış ama bilmiyorum yinnede
çikolatam ne zaman gidiccen doktora
daha gitmedim, 2 hafta sonra falan gideceğim. doğum fiyatlarını falan soracağım hem.
burçak hanım ikili testimi yapmıştı, genç bir doktor. iyi mi kötü mü bilemiyorum bir kere gittim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?