evet yusecim ağlasa direk emziriyordum 10 dk önce bile emmiş olsa emziriyodum cahillik işte :))))))
yeni anket yok sitede
Ayşe annem dar giymemeklava:
Eşimde açık giymeme kızıyoklava:
Hadi eşimi anladımda annem niye dar giyme diyo?
Utanacak bişimi var? dapdar bende giymiyorum tabiki ama...yok illaaaaa hiiiiiiç belli olmamalıymış
Hımmm bide annem: açık giyinme günah diyo (hamileyken)
Diğer kızlara bişi demiyo ben hamileyim diye diyo ..
Neden özellikle hamileyken bukadar dikkat ettiriyolar.
günahsa hep günah -tatlicadiarzu-
2 dr ve ebeler ishalin doğumun yaklaştığını vs tarzda bişileri gösteriomuş hatta dr doğumu tetiklio dedi açıkçası dün o sancıda akşamda okadar sncının yorgunluğuda hiç aklıma gelmedi sormak ama yinede dikkat edin nolur noolmaz aak cnm ben tedawiyle hamiş kaldım daha doğrusu tedawi görüyordum ara verdiğim yumurta küçü gelişmemiş dedikleri ay hamiş kaldım ve hep zor geçiodu 5.aya kadar kustum serumlarla durdum ayakta yemek vs hiç bişi yiyyemeden geçti hep 5.5 aydan sonra rahatlamaya başladım 26.haftamda illkkez sancılandım ve dewamı gelio sıpam çok meraklı buarada 11.hafatadada ufak bi kanama geçirdim yattım 2 3 hafta bakalım kısmet tii olcak kızım inşallahhh
Benim 1aydan fazladır göbeğimde var kasılma..selamlar..bugün dr. gittim..bebeşim 2400 gr. mış yaklaşık. sata göre olması gerekenden 10 gün ilerde bir de..
bu arada sizde kasılmalar falan başladı mı? ben de hiç yok..internette bu haftalarda kasılmanız olabilir bu iyi bir şeydir sizi doğuma hazırlar falan diyordu..
selamlar..bugün dr. gittim..bebeşim 2400 gr. mış yaklaşık. sata göre olması gerekenden 10 gün ilerde bir de..
bu arada sizde kasılmalar falan başladı mı? ben de hiç yok..internette bu haftalarda kasılmanız olabilir bu iyi bir şeydir sizi doğuma hazırlar falan diyordu..
2 dr ve ebeler ishalin doğumun yaklaştığını vs tarzda bişileri gösteriomuş hatta dr doğumu tetiklio dedi açıkçası dün o sancıda akşamda okadar sncının yorgunluğuda hiç aklıma gelmedi sormak ama yinede dikkat edin nolur noolmaz aak cnm ben tedawiyle hamiş kaldım daha doğrusu tedawi görüyordum ara verdiğim yumurta küçü gelişmemiş dedikleri ay hamiş kaldım ve hep zor geçiodu 5.aya kadar kustum serumlarla durdum ayakta yemek vs hiç bişi yiyyemeden geçti hep 5.5 aydan sonra rahatlamaya başladım 26.haftamda illkkez sancılandım ve dewamı gelio sıpam çok meraklı buarada 11.hafatadada ufak bi kanama geçirdim yattım 2 3 hafta bakalım kısmet tii olcak kızım inşallahhh
meraba canım benimkide 33.haftada 2 kg 135 gr çıktı boyda 45merhabalar bugün doktora gittim yavrum 2 kilo 150 gr olmuş boyuda 45 cm.sizin bebişlerin kilosu kaç
2.100 olmuşuz bisde
off bu batmaa benıöldurcekkkkk napıcam artıkk dayanamıorumm yaaa tam kaburgammm orasıı nasıl btıoo oturmak nedır unnttuumm 5dkk oturuyum baslıo sızlamaya gerı yatt zaman gecsın artıkkk((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?