2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet yusecim ağlasa direk emziriyordum 10 dk önce bile emmiş olsa emziriyodum cahillik işte :))))))

Hımm anladımmm....bebek idrak edemiyo demek doyduğunu.. ne versen emiyo
Hani bazıları "emmiyo artık doymuş" diyolar ya... anlar sanıyodum

Yani bebiş ...ben tokum anne yaw.. verme artık diye reddedemiyo öylemi sempatiksalakcinni :1hug:

selamlar..bugün dr. gittim..bebeşim 2400 gr. mış yaklaşık. sata göre olması gerekenden 10 gün ilerde bir de..
bu arada sizde kasılmalar falan başladı mı? ben de hiç yok..internette bu haftalarda kasılmanız olabilir bu iyi bir şeydir sizi doğuma hazırlar falan diyordu..

canım tabiki günah olan herzaman günahtır ama yani bizim inandığımız bişey var
hamile bir kadının karnını ne kadar az kişi görürse o kadar edepli olurmuş çocuk...

açık giymene bişiy diyemicem o kişisel bişiy ama dar giyip karrnı ortaya çıkarmak banada ters geeliyo hem nazardan hemde görünmemesi gerektiğinden dolayı

2 dr ve ebeler ishalin doğumun yaklaştığını vs tarzda bişileri gösteriomuş hatta dr doğumu tetiklio dedi açıkçası dün o sancıda akşamda okadar sncının yorgunluğuda hiç aklıma gelmedi sormak ama yinede dikkat edin nolur noolmaz aak cnm ben tedawiyle hamiş kaldım daha doğrusu tedawi görüyordum ara verdiğim yumurta küçü gelişmemiş dedikleri ay hamiş kaldım ve hep zor geçiodu 5.aya kadar kustum serumlarla durdum ayakta yemek vs hiç bişi yiyyemeden geçti hep 5.5 aydan sonra rahatlamaya başladım 26.haftamda illkkez sancılandım ve dewamı gelio sıpam çok meraklı buarada 11.hafatadada ufak bi kanama geçirdim yattım 2 3 hafta bakalım kısmet tii olcak kızım inşallahhh

inşallah

Benim 1aydan fazladır göbeğimde var kasılma..
Hele denize girince dayanılmaz oluyordu
Magneyum içmezsem rahatlamıyorum

maaşallah demeyi unutmuşum kuzuna peny.. :1hug:

Nazlı kızın sağ salim gelsede tüm eylül anaları rahat etsek... :dilcikar: En yaramaz senin kız çıktı.. anneyemi çekmiş yoksa şeker -tatlicadiarzu-

Bende wc de aşırı kendimi kasınca...yada yatakta gerinince acaba bişi olurmu diye korkuyorum...zararı varmıdır kasıklara bu kadar yüklenmenin?
Bu arada benimde sabah bulantılarım oluyor 3 gündr... :a015:

off bu batmaa benıöldurcekkkkk napıcam artıkk dayanamıorumm yaaa tam kaburgammm orasıı nasıl btıoo oturmak nedır unnttuumm 5dkk oturuyum baslıo sızlamaya gerı yatt zaman gecsın artıkkk ((((

off bu batmaa benıöldurcekkkkk napıcam artıkk dayanamıorumm yaaa tam kaburgammm orasıı nasıl btıoo oturmak nedır unnttuumm 5dkk oturuyum baslıo sızlamaya gerı yatt zaman gecsın artıkkk ((((

sol mememin hemen altı her gece batma gibi sızım sızım sızlıyor. ne varsa orda anlamadım gitti..
geçer inşaallah hepimizin bu şikayetleri

Selam kızlar 2 gündür bebişin odasıyla uğraşıyorum boya yapılırken tavanın yarısından fazlasının sıvası ve saten alçısı pat diye aşağıya indi kartonpiyerler filanda hep döküldü şimdi başka usta çağırdık diğer yarısınıda kırdılar tekrar alçı çektiler kuruduktan sonra zımpara fln yapılıcak cok işim var cok toz cıktı ve cıkıcakta .... ama vardır bundada bir hayır diyorum ya bebeğim beşiğinde uyurken düşseydi o zaman ne yapardım allah korusun

aynen orası ısteee oraya poposunu dayamıs benmkıı baskı yapıo kaburgama sankı kaburgam kırılıooo oderecee agrıooo yaaa oturamıorumm batmasındannnnnnnn allhım bıran önce gecsın bu sıkayetlerımızzz((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…