2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar geçmişi okudumda herkezin bebeği 2 kiloyu geçmiş maşşallah..
bizimkisi daha 1900...boyu 47 cm...ince ve sırık bi tipi var sanki.değnek gibimi olacak benım yavrum

ne güzel işte manken gibi olcak kızın:)))) bizim oğlan da 1900 gr ama boyu 43 cm

kızlar geçmişi okudumda herkezin bebeği 2 kiloyu geçmiş maşşallah..
bizimkisi daha 1900...boyu 47 cm...ince ve sırık bi tipi var sanki.değnek gibimi olacak benım yavrum

canım her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı pekmez ye
bak ben 20 gündür yedim baya fark etti
geçen 18 günde 404 gram almıştı
bu sefer 20 günde 780 gram almış
bak kızlar yazmış muzda kilo yapıyormuş
bide onu deniycem bakalım işe yarıycak mı

merhaba kizlar nasilsiniz umarim iyisnizdir,

mospy canim merhaba ,,masallah de bebise annesi, mospy hic demeya benim denizcan da oynamiyor korkuyorum sonradanda depikleri eksilmyior,ama NORMAL YERI AZALDIKCA HAREKETLERI AZALIYOR!!

kizlar hafif karin agrilarim var hastaneye gitmek istemiyorum ya valalhi biktirdi su doktorlar beni:=)

kizlar benden tavsiye size KILO ALMAYIN!! HATA EDERSINIZ ZAYIF COCUK SAGLIKLI COCUKTUR UNUTMAYIN!!
ben hamilelim suresince sadece 5kilo almisim!!!almamaya ozen gosteriyorum ustelikte 1aydir surekli yataktayim,,tavsiye ederim siz bilirsiniz,

bozo canim merhaba evet muz baya kilo aldiriyor migde dosttu eksimeyi engelliyor :=))pekmez kanda iyi kiloda aldiriyor ama benden uzak olsun ikiside:=)9 kilo almak istemiyorummm

ne güzel işte manken gibi olcak kızın:)))) bizim oğlan da 1900 gr ama boyu 43 cm
canım ilk kez senin bebiş benimkisi gibi 1900 demek.içim rahatladı :)

bende alıcam muz bu hafta:ecrin_bebek:

hoşgeldin kıızmetcim nerelerdesinolumunekankayizsmile
demek hareketler azalıyor bu haftalarda...
canım muz pekmez bebeğemi kilo yapıyor bizemi?
geçmişolsun canım neyin var buarada??

:=))) kizlar unutmadan muz anne ve bebekte kabizlik yapiyor onuda demeden gecmeyim:=))) ben yaklasik 5aydir kestim muzu sadece ayda bir belki oda,,aman kabiz olmayin ozellikde erken dogum tehlikesi olanlar zorlamasin kendini:=))

Geçmiş olsun...Allah korumuş

mospy canim tesekkur ederim, ben anarahim stressten iyice kisaldi ve hemen hemen dogum yapmak uzereyim hastanede baya kaldim,simdik evdeyim,cok sukur,
mospy canim bak simdiye akdar kiloyu bebegin almissa bunlari yediginde yine bebek alir,eger sende almissan kilo direk sen alirsin ve karindaki yag tabakana eklenir ynai bebegine cok az yarari olur,cunki doguma yakin bebek ve karin bolgesi sadece yag depolar!!!tavsiye etmem pekmez iyi kan acisindan ama muz o kadarda yeme derim,tavsiye en cok peynir cokelik oda lor cokeligi ve sut bu 3kilo aldirir yag tabaksina gitmez cunki migdeden bebege ulasir,,dr,sor oda aynisini der,

ben de bugün dr dedim çok hızlı kilo alıyorum fazla ağırda yemiyorum(pasta börek hamur işi kesinlikle yemiyorum kızartma desen yiyemiyorum midem bulanıyor)ekmek sabahları az yiyorum yine nasıl hızlı kilo alıyorum anlamıyorum dr fazla kilo yok dedi ama benim gözüme batıyor
bugün hastanede gördüm diyetisyen gelmiş emzirme dönemi felan bişeyler yazıyordu ona gidiyim diyorum
sen nasıl becerdin 5 kilo almayı bravo sana

ama her sabah 1 tatlı kaşığı yiyorum fazla kilo yapıcağını sanmıyorum pekmezin

:=))) kizlar unutmadan muz anne ve bebekte kabizlik yapiyor onuda demeden gecmeyim:=))) ben yaklasik 5aydir kestim muzu sadece ayda bir belki oda,,aman kabiz olmayin ozellikde erken dogum tehlikesi olanlar zorlamasin kendini:=))

işte ben de bundan korkuyorum muz benide hemen kabız yapıyor bayadır yemiyorum

ysm_ysm canim nasilsin umarim iyisindir sende bebginde:=)

sizi cok ozeldim ama guzel gunler attlatmadim biliyorsun o sebebten girmek icimden gelmedi bir donem psikolojim baya bozuldu cok sukur simdik iyiyim,

gecmis olsun aman dikkat et bu halinle ev isiyle felan ugrasma canim benim,,

bozo tsk ederim canim:=)) hahaha aynen bende kabiz oluyorum ama genelde kabiz yapiyor,

ben benim ilk cocukta cok kilo aldim kizim 6kilo hemn hemen dogdu,yani oy uzden korkuyorum:=)) bunda oyle kilo almadim ama bebegim kilosu suanda baya iyi haftasian gore,

ceylan canim nasilsin umarim iyisindir,bebegin nasil umarim iyidir,
sizleri cok ozledim canim arkadasim kendine ve oglusuna iyibak,sevgilerle,,aklimdasiniz,,

bozo canim aramizda hemen hemen bir hafta var:=)) allahim sgalicakla kucaklamamizi nasip etsin amin,,

verdiğin bilgiler için sağol kısmetcim.
kendine çok iyi bak özletme kendini .çok öptüm.
kızlar bende çıkıyorum iyiakşamlar herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…