hehe sonunda cevap aldım.... sizin hiç kaşınmıyo mu canım ya benım her dk elim orda
kızlar geçmişi okudumda herkezin bebeği 2 kiloyu geçmiş maşşallah..
bizimkisi daha 1900...boyu 47 cm...ince ve sırık bi tipi var sanki.değnek gibimi olacak benım yavrum
kızlar geçmişi okudumda herkezin bebeği 2 kiloyu geçmiş maşşallah..
bizimkisi daha 1900...boyu 47 cm...ince ve sırık bi tipi var sanki.değnek gibimi olacak benım yavrum
canım ilk kez senin bebiş benimkisi gibi 1900 demek.içim rahatladı :)ne güzel işte manken gibi olcak kızın:)))) bizim oğlan da 1900 gr ama boyu 43 cm
canım her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı pekmez ye
bak ben 20 gündür yedim baya fark etti
geçen 18 günde 404 gram almıştı
bu sefer 20 günde 780 gram almış
bak kızlar yazmış muzda kilo yapıyormuş
bide onu deniycem bakalım işe yarıycak mı
merhaba kizlar nasilsiniz umarim iyisnizdir,
mospy canim merhaba ,,masallah de bebise annesi, mospy hic demeya benim denizcan da oynamiyor korkuyorum sonradanda depikleri eksilmyior,ama NORMAL YERI AZALDIKCA HAREKETLERI AZALIYOR!!
kizlar hafif karin agrilarim var hastaneye gitmek istemiyorum ya valalhi biktirdi su doktorlar beni:=)
Selam kızlar 2 gündür bebişin odasıyla uğraşıyorumboya yapılırken tavanın yarısından fazlasının sıvası ve saten alçısı pat diye aşağıya indi kartonpiyerler filanda hep döküldü şimdi başka usta çağırdık diğer yarısınıda kırdılar tekrar alçı çektiler kuruduktan sonra zımpara fln yapılıcak cok işim var cok toz cıktı ve cıkıcakta .... ama vardır bundada bir hayır diyorum ya bebeğim beşiğinde uyurken düşseydi o zaman ne yapardım allah korusun
kizlar benden tavsiye size KILO ALMAYIN!! HATA EDERSINIZ ZAYIF COCUK SAGLIKLI COCUKTUR UNUTMAYIN!!
ben hamilelim suresince sadece 5kilo almisim!!!almamaya ozen gosteriyorum ustelikte 1aydir surekli yataktayim,,tavsiye ederim siz bilirsiniz,
bozo canim merhaba evet muz baya kilo aldiriyor migde dosttu eksimeyi engelliyor :=))pekmez kanda iyi kiloda aldiriyor ama benden uzak olsun ikiside:=)9 kilo almak istemiyorummm
:=))) kizlar unutmadan muz anne ve bebekte kabizlik yapiyor onuda demeden gecmeyim:=))) ben yaklasik 5aydir kestim muzu sadece ayda bir belki oda,,aman kabiz olmayin ozellikde erken dogum tehlikesi olanlar zorlamasin kendini:=))
bozo canim aramizda hemen hemen bir hafta var:=)) allahim sgalicakla kucaklamamizi nasip etsin amin,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?