2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Kızlar şuan kurye geldi
Geçenlerde topluca bi siteye üye olmuştuk...(sitenin adını dahi unuttum)
ordan paket gelmiş....daha açmadan size haber vereyim dedim..

Şeffaf poşette.
1 Tane FAİRY
1 Tane PRİMA

bana da milupadan gelmişti
geçen de primaya üye oldum
prima kaç gün sonra yolladı sana bide neler yollamış yazarmısın

kızlalr internettende bakın sırtüstü yatmaak iyi değil en iyi pozisyon sol tarafa yatmak zaten insan boğulcak gibi oluyo sırtüstü yatınca

Bebeğe giden damarlar sağ tarafımızdaymış...
O yüzden sol yanımıza yatmamız gerekiyormuş...
artık yana yatmakatan yanlarım acıdı
diyorum yatağın ortasını deliyim yüz üstü yatıyım
acayip özledim yüz üstü yatmayı

Bende bugün size şikayet edecektim... Bebeğim doğsun soluma dahi dönmiycem...
hani yanlarda bikini lastiğinin geldiği boşluklar varya..yan kemiklerin hemen altı...
artık soluma yatmaktan oralarım acıyor... :çok üzgünüm:

kızlar benim göğüs uçlarım içe dönük zor dışına çıkıyor o yüzden emzirirken çok zorlanacağım biliyorum bebeğim nasıl tutacak (( o yüzden Lansinoh un kremi var onu alsam işe yararmı acaba bi de göğüs ucu için pompa mı almam gerek bilginiz varsa yazarmısınız?

ben bugün aldım o kremden çatladı acıyordu bide eczaneden pompa aldım

arkaadslar doktorunuz kaburga batmasi icin ne diyo ben hep sirt ustu yatiyorum yan yatiyorum canim dahada agriyo genelde karisik uyurum zaten yana donerim saga donerim sola ama bu aralar sadece sirt ustu yatiyorum canim yaniyo cunku

Saadet aynı sorunu bende yaşıyorum
sağ göğsümün alltı...kaburgam....sırt üstü yatınca ağrıyor...oda tam sırtıma vuruyor geceleri

evt canım bende oldum ama bişi gelmedi sen şanslısın demekki

sağ göğsümün alltı...kaburgam....sırt üstü yatınca ağrıyor...oda tam sırtıma vuruyor geceleri

doktor bana normal dedi canım. bebeklerimiz büyüdüğü için yer bulamıyor baskı yapıyormus. ultrasondada gösterdi resmen ayakları orda benimkinin

demekki yanlız değilim benimkide sol kaburgam akşamları özellikle yemekten sonra batmatya başlıyo belime vuruyo ağrısı eşime masaj yaptırıyorum iyi geliyo

Bende 4 aylık evliyken cidden inandım nazara ayşee
Sorana iyiyiz diyordum annem kızıyordu...nazar değer diye...
gerçektende nazar deydi...hiç ummadığımız şekilde aramızı bozuldu..neyse 2-3 günde atlattık şükür

kızlar sırt üstü yatmayın bebek için tehlikeli, düşünsenize içerdeki yeri ne kadar daralıyor,

birde bebekleri yıkarken önce bedenini en son başını yıkayın bebekler en çabuk başından üşütürler

göğüs ucu bendede hiç yoktu kızımda azcık çıktı ama gene fazla yok, pompanın pekte işe yaradığını görmedim 14 ay pompayla sağmama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…