peki göğüs pompası aldınızmı ben elektrikli almayı düşünüyorum.medelanınkini.alan varmı.iyi midir.:uhm:
amaaaan ya...al al eksik bitmiyo.battık ki ne battık:1shok:kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Kızlar şuan kurye geldi
Geçenlerde topluca bi siteye üye olmuştuk...(sitenin adını dahi unuttum)
ordan paket gelmiş....daha açmadan size haber vereyim dedim..
Şeffaf poşette.
1 Tane FAİRY
1 Tane PRİMA
kızlalr internettende bakın sırtüstü yatmaak iyi değil en iyi pozisyon sol tarafa yatmak zaten insan boğulcak gibi oluyo sırtüstü yatınca
artık yana yatmakatan yanlarım acıdı
diyorum yatağın ortasını deliyim yüz üstü yatıyım
acayip özledim yüz üstü yatmayı
kızlar benim göğüs uçlarım içe dönük zor dışına çıkıyor o yüzden emzirirken çok zorlanacağım biliyorum bebeğim nasıl tutacak(( o yüzden Lansinoh un kremi var onu alsam işe yararmı acaba bi de göğüs ucu için pompa mı almam gerek bilginiz varsa yazarmısınız?
arkaadslar doktorunuz kaburga batmasi icin ne diyo ben hep sirt ustu yatiyorum yan yatiyorum canim dahada agriyo genelde karisik uyurum zaten yana donerim saga donerim sola ama bu aralar sadece sirt ustu yatiyorum canim yaniyo cunku
ayyyy ne kadar düşünceli kızın :))) kaç yaşında
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Kızlar şuan kurye geldi
Geçenlerde topluca bi siteye üye olmuştuk...(sitenin adını dahi unuttum)
ordan paket gelmiş....daha açmadan size haber vereyim dedim..
Şeffaf poşette.
1 Tane FAİRY
1 Tane PRİMA
Saadet aynı sorunu bende yaşıyorum
sağ göğsümün alltı...kaburgam....sırt üstü yatınca ağrıyor...oda tam sırtıma vuruyor geceleri
evt canım bende oldum ama bişi gelmedi sen şanslısın demekki
Saadet aynı sorunu bende yaşıyorum
sağ göğsümün alltı...kaburgam....sırt üstü yatınca ağrıyor...oda tam sırtıma vuruyor geceleri
Ayşe sen çikonun zilllisini görmedinmi FB da :asigim:
Profil resmine koymuş çikolata
görrdüüümmmm hele o tombik bebeklik resimleri yokmuydu çok tatlıydı
yok bacım anlatamadım 8 aydır burnumdan getirdi sadece eşim değil herkez aynı
yok kıyafet alma yok karnını kimsye gösterme yok doğum yapacağın tarihi kimsye söyleme
tamam nazar haktır ve vardır dua edersin insanlara ballandıra ballandıda anlatmazsın
ama bu kadarda olmazki farkında değiller beni üzüyolar kötü günlerimi hatırlatıyolar
aman dikkat et şunu yapma bunu yapma derken sanki bunları yaparssan bebeğe bişiy olcak gibisine geliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?