:gitme: Geçmiş olsun gullesu.. Dikkat et kendine..kızlar merhaba ,
doğum iznime ayrıldım oh ne ala derken dün geziye gittik .gezinin sonunda ben ayağımı burktum :gitme: eşim hemen hastaneye götürdü acile ama bişey yapamadılar sadece yarı alçı yaptılar o kadar gecem hiçiyi geçmedi bu arada doktorumun asistanı bebeişimi kontrol etti Allaha şükürler olsun bebeişim iyi Alalhım beterinden saklasın dedim
morelim çok bozuk çoookkkkkk:gitme:
peki göğüs pompası aldınızmı ben elektrikli almayı düşünüyorum.medelanınkini.alan varmı.iyi midir.:uhm:
Bende 4 aylık evliyken cidden inandım nazara ayşee
Sorana iyiyiz diyordum annem kızıyordu...nazar değer diye...
gerçektende nazar deydi...hiç ummadığımız şekilde aramızı bozuldu..neyse 2-3 günde atlattık şükür
ben şu eczenede satılanlardan aldım normal elektirikli felan değil zaten göğüs ucumda yok nasıl emzirceksem
teşekkür ederiss :dance: sizinkilerde öyle tatlı olacak tombik olacak inşallah :)
kaydirigubbakcemile3 delikafadulden kaydirigubbakcemile3 delikafadulden Eşimin gögüsleri bile benimkinden büyük....tü!!!
Azda olsa benimkilerde büyüdü... Ama hala oğlan çocuğu gibiyim.. kaydirigubbakcemile3
:a015: İnş. bebişim doyar.. boyutuyla alakası yokmuş çünkü..
Daha zamanı var Bozo ..2 ay daha dur hele
bana da milupadan gelmişti
geçen de primaya üye oldum
prima kaç gün sonra yolladı sana bide neler yollamış yazarmısın
Bende 4 aylık evliyken cidden inandım nazara ayşee
Sorana iyiyiz diyordum annem kızıyordu...nazar değer diye...
gerçektende nazar deydi...hiç ummadığımız şekilde aramızı bozuldu..neyse 2-3 günde atlattık şükür
Ben nisanda milupaya üye oldum yanılmıyosam..1,5 ay falan sonra gelmişti paket..
Primaya üye olmadım
denedimbiliyorum . com a üye olmuştuk burda kızlardan biri yazmıştı...geçmişe baksam üyelik tarihini öğrenirim
Orda prima ve fairy nin anketi vardı
Anketleri doldurduk..tek soru
Ordan yollamışlar....Ben unutmuştum
bu arada bebeklerinizi 2 saatte 1 emzirin, ben kızımı ağladığında emziriyordum ama acayip gaz sancıları çekti, gitmediğimiz dr kalmadı en sonunda gittiğimiz dr dediki sen bu bebeği her ağladığında emziriyormusun, evettt dedim, bunun midesi ve bağırsağı çok küçük tabiki kaldıramadığı için gece gündüz ağlar :)) hayyy dedim bu kdr bunun içinmi çekmişim, sonra 2 saatte bir emzirdim kızımın ağlamaları kesildi :ecrin_bebek:
kızlar benim göğüs uçlarım içe dönük zor dışına çıkıyor o yüzden emzirirken çok zorlanacağım biliyorum bebeğim nasıl tutacak(( o yüzden Lansinoh un kremi var onu alsam işe yararmı acaba bi de göğüs ucu için pompa mı almam gerek bilginiz varsa yazarmısınız?
selam kızlar adliyeden yeni geldim bir merhaba deyip çıkayım dedim,görüşürüz yarın
Çikolata ben anlayamadımbu arada bebeklerinizi 2 saatte 1 emzirin, ben kızımı ağladığında emziriyordum ama acayip gaz sancıları çekti, gitmediğimiz dr kalmadı en sonunda gittiğimiz dr dediki sen bu bebeği her ağladığında emziriyormusun, evettt dedim, bunun midesi ve bağırsağı çok küçük tabiki kaldıramadığı için gece gündüz ağlar :)) hayyy dedim bu kdr bunun içinmi çekmişim, sonra 2 saatte bir emzirdim kızımın ağlamaları kesildi :ecrin_bebek:
Ayşe annem dar giymemeevet ya çok fazla dar giyinmemek bide fazla anlatmamak lazım insanaşlrın yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?