2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:gitme: Geçmiş olsun gullesu.. Dikkat et kendine..
Moralinide bozma bebiş üzülmesin

peki göğüs pompası aldınızmı ben elektrikli almayı düşünüyorum.medelanınkini.alan varmı.iyi midir.:uhm:

iş yerinde iki arkadasım medela'nın gögüs pompasını kullanmıs ikiside cok memnun kalmıs. cekiş gücü cok iyi sütümü getirtti demişti. bende gelecek ay alacam cnm. medela swing cok iyi diyorlar. internette 270-300 civarında telefonla merkezini aradım 250tl diyorlar

nazara bende inanıyorum. ne zaman dısarı cıksak milletin bakıslarından mıdır nedir eve giderken kavga ediyoruz.

ben şu eczenede satılanlardan aldım normal elektirikli felan değil zaten göğüs ucumda yok nasıl emzirceksem

kaydirigubbakcemile3 delikafadulden kaydirigubbakcemile3 delikafadulden Eşimin gögüsleri bile benimkinden büyük....tü!!!
Azda olsa benimkilerde büyüdü... Ama hala oğlan çocuğu gibiyim.. kaydirigubbakcemile3
:a015: İnş. bebişim doyar.. boyutuyla alakası yokmuş çünkü..
Daha zamanı var Bozo ..2 ay daha dur hele

benimkilerde pek büyümedi. bakalım son haftalar iyi bir performans bekliyorum gögüslerimden :lepi:

bana da milupadan gelmişti
geçen de primaya üye oldum
prima kaç gün sonra yolladı sana bide neler yollamış yazarmısın

Ben nisanda milupaya üye oldum yanılmıyosam..1,5 ay falan sonra gelmişti paket..

Primaya üye olmadım
denedimbiliyorum . com a üye olmuştuk burda kızlardan biri yazmıştı...geçmişe baksam üyelik tarihini öğrenirim

Orda prima ve fairy nin anketi vardı
Anketleri doldurduk..tek soru
Ordan yollamışlar....Ben unutmuştum

bu arada bebeklerinizi 2 saatte 1 emzirin, ben kızımı ağladığında emziriyordum ama acayip gaz sancıları çekti, gitmediğimiz dr kalmadı en sonunda gittiğimiz dr dediki sen bu bebeği her ağladığında emziriyormusun, evettt dedim, bunun midesi ve bağırsağı çok küçük tabiki kaldıramadığı için gece gündüz ağlar :)) hayyy dedim bu kdr bunun içinmi çekmişim, sonra 2 saatte bir emzirdim kızımın ağlamaları kesildi :ecrin_bebek:

evet ya çok fazla dar giyinmemek bide fazla anlatmamak lazım insanaşlrın yanında

ben tekrar gireyim bi siteye :) bakalım yeni anket var mı

FAİRY de
1tane 500 gr bulaşık deterjanı
3 tane 35 gr numune poşetinde..... arkadaşlara verip denetmem ve karşılığında hediye almam için deterjan

PRİMA
2 tane bebek bezi

ay ne güzel bişiymiş bu bebek bezi... ilkkez evimde böle bişi var...
oğlum çişini yapacak diye aldım elime bezini seviyorum...
Kafayı yedim sanırım -tatlicadiarzu-

bunu bende duymustum. uyuyor olsada uyandırıp emzirmek gerekiyormus.

Hndcyln ben o tarz şeyleri almayı düşünmüyorum...
kullanacağımdan emin değilsem almayacam bazı şeyleri

İhtiyaç olduğunda eşim iner alır.....Doğum hastanelerinin çevresinde muhakkak o anda anne ve bebeğin ihtiyacı olacak şeyler satılıyordur.. boşa masraf etmeyeceğim

Bu arada pompaya sanırım benim ihtiyacım yok...çalışmıyorum..1yıl daha çalışmam sanırım....Bebeğim max. 2 saat ayrı kalırım..o da eşimle yanlız kalmam gerektiğinde...sinema..market vb gibi...

Ananne ve teyzeler benden hevesli...
Biz gitmiycekmişiz... lülülülülülü Bizi eevlerinde istemiyolar....Bebek ağladımı yada altını kirlettimi gelecekmiş sadece yanımıza...başka zaman hep teyzelerde kalacakmışşşşşş kötükedihüso

Çikolata ben anlayamadım
Sen olması gerektiğinden fazlamı emziriyormuşsunda ağlıyomuş zillin?

evet ya çok fazla dar giyinmemek bide fazla anlatmamak lazım insanaşlrın yanında
Ayşe annem dar giymeme klava:
Eşimde açık giymeme kızıyo klava:
Hadi eşimi anladımda annem niye dar giyme diyo?
Utanacak bişimi var? dapdar bende giymiyorum tabiki ama...yok illaaaaa hiiiiiiç belli olmamalıymış

Hımmm bide annem: açık giyinme günah diyo (hamileyken)
Diğer kızlara bişi demiyo ben hamileyim diye diyo ..
Neden özellikle hamileyken bukadar dikkat ettiriyolar.
günahsa hep günah -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…