gunaydin kizlar,,
hayirli cuma .lar ,,
ALLAHIM MUBAREK SU GUNLERINDE HEPIMIZE SAGLIKLI DOGUM YAPMAYI NASIP ETSIN;YAVRULARIMIZI SAG SALIM ZAMANLI KUCAKLAMAYI NASIP EYLESIN AMIN;
oy oyy gelinimin cicilerine masallah cok tatli pembe pembe ayy baiyldim bayildim:=)gule gule giysinbuda fotograf albumumuz :):)
masallah canim Allahim tamamina erdirsin aminDR dan geldim ben de kızım 1573 gr olmuş doğum pozisyonuna da girmiş.şimdilik herşey yolunda çok şükür
hahaakaydirigubbakcemile3aynen bende oyleyim brisey oldumu oglusuna sunu al bunu al diyorum hahaah benim kizda anlyior kussuz hemen arayi buluyor guya,,ya kaprisliyim ama zor gunler geciriyorum,hepimiz zor anlar yasiyoruz erkekler biraz anlayisli olmalari lazim,benimki eskileri soyledimi gicik olyuorum eskiden kadin 7dogururmus yok teknoloji yokmus,ama olende cok idi onlari demiyor:=))mesaj attım kocise kızına şunu al bunu al diye kaydirigubbakcemile3pis kociş ah bide gelince devam edebilsem sinir oluyorum kendime görünce hemen yelkenler iniyor surat asmaya devam edemiyom dişlerim görünüyor laelaelaelaelae
slm kızlar.haftaya dr.a gidicem bende.çok özledim kızımı.evde ultrason olsaydı keşke.sempatiksalakcinni
bundan sonra 2 haftadabir gidicez.artık her gittiğimde nst ye gircekmişim.o nasıl bişeyki.can yakmaz dimi.akannehir
Günaydın eylül analarııııııı
günaydın annişler naslsınız
ben daha iyiyim ayağım alçıda ama rahat hareket edebiliyorum 2 hafta sıkıcam dişimi artık ne yapayım. başta moralim çok bozuktu ama geçti artık.annemle babamı aradım hiç gelelimde yardım edelim demediler aslında moralim ona bozuktu neyse eşim sağolsun yardımcı oluyo bana o da bana yetiyo zaten
Allah'ım tüm dualarımızı kabul eder inşallah
günaydın annişler naslsınız
ben daha iyiyim ayağım alçıda ama rahat hareket edebiliyorum 2 hafta sıkıcam dişimi artık ne yapayım. başta moralim çok bozuktu ama geçti artık.annemle babamı aradım hiç gelelimde yardım edelim demediler aslında moralim ona bozuktu neyse eşim sağolsun yardımcı oluyo bana o da bana yetiyo zaten
Allah'ım tüm dualarımızı kabul eder inşallah
teşekkür ederim arkadaşlar güzel yazılarınız için paylaşmak iyi geldi ilk bebek düşük olunca insan çok daha zor bir hamilelik geçiriyo tabi herşey Allahın taktiri Allah buyuk inş.sağlıklı sıhhatli kucaklarız bebişlerimizi:Saruboceq: kızlar birde benim sat 10 aralık 2009 epidural sezeryan düşünüyorum ama bayrama denk gelicek galiba e ne zaman sezeryana alıcaklar bilgisi olan var mı ilk bebekleri sezeryan olanlar dr.kaçıncı haftada aldı bebeğinizi şimdi bayram tatili girmeden alayım dermi ki:sm_confused:akannehir
Angel 53 gunaydin canim,
hosgeldiniz nasilsin bebisinle uzun zaman gorusemedik slm lasamadik:=)) gormsuken yzayim dun aklimdaydin ama kafam darma daginik unutum slm yollamayi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?