2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lilacım bilgi için teşekkürler aynen öyle oluyor, bende doğumdan sonra tartılmıştım ortalama 6,5 gitmişti,

bebeği bende öptürmem herkezde bilir huyumu, kızımıda alıştırdım başka bebeklerin dahi yüzünü orasını burasını öptürmem, şimdiden diyorum kızım birisi kardeşini öpmeye kalkarsa öptürme kötükedihüso tamam anne zaten öpülmezki mikrop kapar diyor hihih :)

gunaydin kizlar,,
hayirli cuma .lar ,,
ALLAHIM MUBAREK SU GUNLERINDE HEPIMIZE SAGLIKLI DOGUM YAPMAYI NASIP ETSIN;YAVRULARIMIZI SAG SALIM ZAMANLI KUCAKLAMAYI NASIP EYLESIN AMIN;

Amin tatlım Rabbim mübarek günün yüzsuyu hürmetine hepimizin bebeklerine sağlıkla sıhatle kavuşmamızı nasip etsin.
eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
bizleri bir avazda kurtarsın Allahım.
aminnn....

arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyordum. iki gün önce doktora gittik oğlumla. çalışabilir raporumuzu aldık. çok şükür sağlığı yerinde ancak daha dönmemiş dedi doktor. umarım bir sıkıntı olmaz. sizleri özlemişim. hepinize sağlıklı mutlu günler

buda fotograf albumumuz :):)
oy oyy gelinimin cicilerine masallah cok tatli pembe pembe ayy baiyldim bayildim:=)gule gule giysin
DR dan geldim ben de kızım 1573 gr olmuş doğum pozisyonuna da girmiş.şimdilik herşey yolunda çok şükür
masallah canim Allahim tamamina erdirsin amin
hahaakaydirigubbakcemile3aynen bende oyleyim brisey oldumu oglusuna sunu al bunu al diyorum hahaah benim kizda anlyior kussuz hemen arayi buluyor guya,,ya kaprisliyim ama zor gunler geciriyorum,hepimiz zor anlar yasiyoruz erkekler biraz anlayisli olmalari lazim,benimki eskileri soyledimi gicik olyuorum eskiden kadin 7dogururmus yok teknoloji yokmus,ama olende cok idi onlari demiyor:=))

canim gule gule git,dr,ins guzel haberleriyle gelrisin,nst galiba ctg olyuor tr,bilmyiorum ben dopler giriyorum nst en guzel sey iki cihaz birisi sanci icin biriside bebegin kalb atiislari icin,tik tik atiyor birde arada kayiyor oynuyor bayilrisin,sakin korkma,,opuyorumnanaktan

bu hafta taşınma işi var, haftayada şu haşim işcan geçidine gidicez, arkadaşım söz vermişti arabasını ben alıcam diye, onu alıcaz gitmişken park yatak vs büyük şeylerinide almayı planlıyoruz allah nasip ederse,

lila canim ben tam 5kilo aldim,2aydirda ayni kilodayim,:=)) koruyorum kendimi dun dr,muayenesind e bravoo diyordu bana vallahi almak istemiyorum ayy ,,ilk kaldim 4kilo verdim sonra yine verdim yine aldim,simdik toplam 75kiloyum,ben kizimda cok aldim 6kilo dogdu istemem kilolu bebek:=))) bunu 2,800 yada 3kilo dogsun yeter normal,

cikolata canim takma kafana ya,,hemen tasinirsin isin zor kismi bitti:=))
insallah alirsin gule gule kullanirsin canim,

ya kizlar canim acayip salata cekti ahahahahha:=)) kalkamda yapayim sabah sabah:=))

günaydın annişler naslsınız

ben daha iyiyim ayağım alçıda ama rahat hareket edebiliyorum 2 hafta sıkıcam dişimi artık ne yapayım. başta moralim çok bozuktu ama geçti artık.annemle babamı aradım hiç gelelimde yardım edelim demediler aslında moralim ona bozuktu neyse eşim sağolsun yardımcı oluyo bana o da bana yetiyo zaten

Allah'ım tüm dualarımızı kabul eder inşallah

canım geçmiş olsun

made canim yalnis yazmisim ama duzelttim özur dilerim,
iste bazen hizli yazayim diye harflerde degisiklik oluyor,,:=))

problem değil kısmetcim anladım ben...
kızlar stress yok relaxxxxxxxxx:)bebişlerimiz geliyo daha ne isterizki

a.s.gunaydin canim
gecmis olsun,,insallah kisa surede attlatirsin,
amin canim

Angel 53 gunaydin canim,
hosgeldiniz nasilsin bebisinle uzun zaman gorusemedik slm lasamadik:=)) gormsuken yzayim dun aklimdaydin ama kafam darma daginik unutum slm yollamayi,

teşekkür ederim arkadaşlar güzel yazılarınız için paylaşmak iyi geldi ilk bebek düşük olunca insan çok daha zor bir hamilelik geçiriyo tabi herşey Allahın taktiri Allah buyuk inş.sağlıklı sıhhatli kucaklarız bebişlerimizi:Saruboceq: kızlar birde benim sat 10 aralık 2009 epidural sezeryan düşünüyorum ama bayrama denk gelicek galiba e ne zaman sezeryana alıcaklar bilgisi olan var mı ilk bebekleri sezeryan olanlar dr.kaçıncı haftada aldı bebeğinizi şimdi bayram tatili girmeden alayım dermi ki:sm_confused:akannehir

kizlar su bizim Ayse 20,
nerelerde acaba cok ozledim datlum kiymetlimi ahahha ama yok yok denk gelmyior
insallah guzel haberlerini alirim,

gunaydin canim hosgeldin
gecmisler olsun ,herseyin hayirlisni istemek yeterli,
canim sezeryan uzerine yardimci olamam ben normal dogum yaptim buyuk ihtimal buda normal olacak,ama erken dogum rizikom var ,oyle yada boyle korkacak birsey yok onu soyleyim, bende sezeryan arastirdim oyle aman aman birsey diel,korma yani,hayirlisiyla kucaklarsin umarim,

Angel 53 gunaydin canim,
hosgeldiniz nasilsin bebisinle uzun zaman gorusemedik slm lasamadik:=)) gormsuken yzayim dun aklimdaydin ama kafam darma daginik unutum slm yollamayi,

saol canım ne olsun iş güç ugraşıyoruz işte 37. haftaya kadar çalışabilirlik raporu aldım şimdi işteyim. pek fazlada fırsatım olmuyo yazmaya malum firmalar falan. bebişim de iyi büyüdü teyzesi beklemedeyiz heran gelir die korkuyorum son aylarda. bide taşınma işim var inşallah evim biterde dogurmadan geçmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…