2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada 7 haftam kalmis ana simdi gordum giderek zaman yaklasiyo dogum korkusu beni yedi bitiriyo simdiden 20 sene sonrayi dunsuyorum kiz bu ne yapicam nasil basacikicam diye allah yardime tsin bana ya cok geri kafali degilim ama yinede farkli kusak olucak neler cekicem ben bu kizdan acaba merak etmiyo degilim

bozocugum dogumdan sonra bazi arkadaslara kart atmak istiyorum bana ozelden adresini yazarmisin eger senin icin sorun teskil etmezse canim :)

bozocugum sicak heleki hamileyken hic cekilmiyo dimi allah yardimciniz olsun valla klimada carpar sakin kalma klimada falan hasta etme kendini iyi bak bebegine kendine gecmis olsun su onumuzdeki ayida atlatin eylulde hava normale doner ins..

ayy burda da yağsada rahatlasak nefes alnımyor vantilötör açtım uyurken oda işe yaramadı

o sicaga vantilator yetmez bide yatak odana acarsan uyurken seni hasta eder aman diyim canim dikkat et hamile hamile sicaktan kaciyim derken usutme ben bir sene yaptim o hatayi 10 gun hasta dolastim sen dikkat et bir ay sonra ins normale doner orda havalar bozocugum insan neyi bulamasa onu ozluyo bende bak bu gun yine mayo aldim kendime cok ucuzlamis gunes yiokki ucuz olcak tabi ama nerde giycem yagmurdan kapali havuz ancak soyle gunerse yatiyimda kemiklerim isinsin kisin hasta olmiyim desem yok esim ins agustos ortasi tabi ama buranin havasi bellide olmaz diyo deidmki kisacasi yaz yok burda de bende umut etmiyim bosuna dedims neeye turkiyeye gelicem ins bebekte buyurse onuda getiririm soyle gunese uzanir kemiklerimi isitirim :)

öyle saadetciğim az kaldı ama dayanlımıyor 3 gece rahat uyudum ne güzel yine başladı
eşim horul horul uyuyor sinir oluyorum nasıl yatabiliyor bu sıcakta

ben uyumiyim yanimdaki katiyen uyuyamaz sinir oluyorum adamin sucu yok tabi bende sorun ama dusman kesiliyorum ofluyorum opufluyoreum oluyorum diyorum uyaniyo ya erkekelr cok kolay uyuyo galiba boyle bir sorun var tabi uyusunalr adamlar ise gidiyo yoruluyo falan anliyorum ama uyutmuyorum heleki horlayinca allah cilgina donuyorum ben :):)

gunaydin kizlar,,
hayirli cuma .lar ,,
ALLAHIM MUBAREK SU GUNLERINDE HEPIMIZE SAGLIKLI DOGUM YAPMAYI NASIP ETSIN;YAVRULARIMIZI SAG SALIM ZAMANLI KUCAKLAMAYI NASIP EYLESIN AMIN;

günaydın kızlar oku oku anca gelebildim saat 7 den beri :)

dün sağlık ocağına gittik eşimin siyatik iğnesini vurdurmak için.
enjeksiyon odasının önünde beklerken hemşirem geldi bir anlık panikle sen ne arıyosun burda dedi elimde (enjektör var iğne falan olacam sandı heralde ) dedim eşimi getirdim iyi o iğnesini olsun gel biz yan odaya geçelim ...
geçtik sorular sordu iyimisin vs vs...
kilodan açıldı konu dedi ki aldığın kilolaların 7 si bebeğe ait gerisi sana kalıyor haberin olsun......

sonra sizden bahsettim ona çok hoşuna gitti böyle bir grubumuzun olması.
bilinçli annelersiniz sizler diyor.
dedim kızlarada söyliycem bu kilo olayını.
sonra eşim geldi aldı beni vedalaştık çıktık...

kızlar aklınızda olsun aldığımız kilolada sadece 7 kilo bebeğe ait bebek doğunca gidiyor....
gerisi bize kalıyor muş !!!!

soyle ucundan gecmise baktim kusura bakmayin kendimde dielim henuz:=))

saadet canim bak gelinimi sapir supur kimseye opturme!!!!damat kizar valalhi ingiltere surasi atlar gelirim delimi deliyim benim isim belli olmaz gelinimi kacirirrim,

yuse canim aynen bende kimseciklere opturmem ,,
busuru bakteri var 2,ayindan sonra belki oda tadinm kislere,
almanlar oyle kimseye opturmez kucaklatmaz lar kac yasinda olursa olsunlar,benim kiz tombisti herkezin dikatindeydi ayy biri dokunmu gicik olyuordum husisi hasta deyip kucaklatmiyordum hahahahah:=) ya bende hasasasim,,bence en iyisini dusnuyorsun,

lila gunaydin canim
,
tesekur ederim bilgilerin icin,gercekten buna cok sevindim,hihoyyyt
ben zaten topu topu 5kilo aldim,halen 75,ilk 4kilo verdim geir aldim acaba dogum sonrasi kac kilo olacameyvahedigeldismile:=)hayirlisi olsun cumleten,

kizlar burasi bir soguk bir soguk yagmurdan goz gozu gormuyor seviniyorum ilk kez ygamura hahaahhahh:=))sciaktan uyuyamiyordum dun bir uyudum ancak uyandim valalhi pencerede acikti ohhh resmen usumusum:=)) guzel uyudum ,,sicaktan yatamiyordum:=((

ben hiç sevmedim bi panik oldum bi stres.
onun kalp atışlarını duydukça benim nefes alışverişim değişiyor.
buda bebeğin kalp atışlarını etkiliyor.
can acıtıcı bişiy değil canım yatıyorsun karnına 2 kemer bağlıyorlar sonra odanın içinde gümbür gümbür kalp atış sesleri...
bi kağıt çıkıyor kalp grafisi gibi üstte kalp atışlarının çizelgesi altta sancı çizelgesi.
doktor bakıyor anlıyor işte bu kadar....

kısmetim sen hiç kilo almadın ki anacım sen doğur sende kilo falan kalmıycak...
ben kendime kayırayım şu ana kadar 13 kilo aldım akıllara zarar.
hayatımda 73 kilo nerde daha 65 e bile çıkamamıştım.
73 dediğim an dehşetle ürperiyorum.
doğumdan sonra veririm inşallah...

ben Rüzgarı kundaklatıcam annem tüm torunları kundakladı derlerki eskiler bacakları düzgün olurmuş..
bide tuzlamak var tabii çoğu kişi karşı çıksada tuzlatacağım ben oğlumu ter kokmazmış öyle derler...
hee bide zemzem suyu Allahın izniyle doğduğunda ağzına bir damla zemzem suyu damlattıracağım :) suyumuz şimdiden hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…