2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

masallah canim Allah nazarlardan sakalsin ikinizide amin,,
Allahin izniyle bunuda atlatirsin surda az kalmis,
ay insallah dogum oncesi ev islerini ahl edersin amin,korkma angel cigim zaten daha zamanin var birde hisedersin zaten,sen basarirsin canim dualarim seninle olsun,

teşekkür ederim kısmetcim herşeyin hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alayım başka bişey istemiyorum..tabiki bu dileğim bütün anne adayları için hem üç aylar hemde mübarek cuma günü allah dua ve dileklerimizi kabul etsin:Saruboceq:

saol canım bide doktor bana eylülde degil agustos sonu dogurursun dedi o yüzden gerçi normal dogum istiyoum inşallah normal olur.ameliyattan çok korkuyorum

Angel canim insallah amin,
bende normal dogum istiyorum ya,
sezeryan aban cazip gelmyior normal oldumu hemen ayaktasin ohh,obur turlu dikisler di yok sidik torbasiydi derken daha cok aci,bri demlik bagir cagir dogsun:=)) burda 24saatde sidik torbasi takiliyor ayy onu cektilermi olum,ahahaahaha:=)) ben normal isterim:=)) hahahaahahha dualrim sneinle olsun canim ins normal dogum olur,amin

ya bugun bizim kizlar nerde:=)
saadet yok ceylan yok kizilcik yok yuse yok mospy yok:=)) kizlar ickin ortaya guzellik uykusu yeterlii,,
gerci saadet ve yuse bay agec yatmislar:=)) onlara normal deyim ama bu diger kizalrimiz nerde kesin guzellik uykusu sekerleme yapiyorlardir:=)))

amin canım ya sen tecrübelisin biliyosun o yüzden daha rahatsın dimi.bazen çok takıyorum kafama bazen de diyorum ki aman ne olacak çok rahat doguracam bişekilde çıkıcak ordan duracak degilya diyorum rahatlatıyorum kendimi

kizlar bana agirlik coktu kactim,biraz uzanayim gelirim,
kahvalti yemek sonrasi sanki bayilacam az yiyorum ustelik salata yedim yani agirda deil iste mahvediyor beni:=(((

Angel canim bence dusunme spontan olsun
dusunmemeye bak yani dusunme demesi kolay:=))ALLAH HANGISI HAKKINDA HAYIRLISIYSA ONU BIR NEFESTE VERSIN;ZAMANLICA;KORKMA BIRSEKIL DOGACAK;

kızlar çizelgeyi nasıl ekleyecegım yardımcı oluır musunuz?

ilk sayfada nasıl yapılacağı anlatıyor canım

eklemeyi soruyorsan kullanıcaı panelinden profil düzenle var solda ona tıkla en alt sayfada çizelge yazıyor oraya kopyala

Kızlar günaydın.
Ben hiç uyuyamıyorum. Günlük 2-3 saat ancak uyku var , sersem gibi dolanıyorum bütün gün evde. Biraz dinlenmek istiyorum olmuyor deli olacağım.

Günaydınlar Ağustosun ve Eylülün En Güzel AnneleriiiiiiiiŞeniz
Yine bunaltıcı sıcaklardan merhaba uyku artık haram bizlere valla Dün dedimki;Bir anönce doğursamda oğlum için uykusuz kalıyım bari evde boşu boşuna yalnız gezmem :))

Kızlar günaydın.
Ben hiç uyuyamıyorum. Günlük 2-3 saat ancak uyku var , sersem gibi dolanıyorum bütün gün evde. Biraz dinlenmek istiyorum olmuyor deli olacağım.

Evde tüm camlar açık yine olmuyor yine olmuyor..Az kaldı kızlar sayılı günler geçecek sağlıkla gelsinler yeterki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…