saol canım ne olsun iş güç ugraşıyoruz işte 37. haftaya kadar çalışabilirlik raporu aldım şimdi işteyim. pek fazlada fırsatım olmuyo yazmaya malum firmalar falan. bebişim de iyi büyüdü teyzesi beklemedeyiz heran gelir die korkuyorum son aylarda. bide taşınma işim var inşallah evim biterde dogurmadan geçmiş olurum
kızlar ben kuaföre gidiyorum şu pos bıyıklarımdan kurtulem bari:)
gunaydin canim hosgeldin
gecmisler olsun ,herseyin hayirlisni istemek yeterli,
canim sezeryan uzerine yardimci olamam ben normal dogum yaptim buyuk ihtimal buda normal olacak,ama erken dogum rizikom var ,oyle yada boyle korkacak birsey yok onu soyleyim, bende sezeryan arastirdim oyle aman aman birsey diel,korma yani,hayirlisiyla kucaklarsin umarim,
masallah canimAllah nazarlardan sakalsin ikinizide amin,,
Allahin izniyle bunuda atlatirsin surda az kalmis,
ay insallah dogum oncesi ev islerini ahl edersin amin,korkma angel cigim zaten daha zamanin var birde hisedersin zaten,sen basarirsin canim dualarim seninle olsun,
Angel canim insallah amin,
bende normal dogum istiyorum ya,
sezeryan aban cazip gelmyior normal oldumu hemen ayaktasin ohh,obur turlu dikisler di yok sidik torbasiydi derken daha cok aci,bri demlik bagir cagir dogsun:=)) burda 24saatde sidik torbasi takiliyor ayy onu cektilermi olum,ahahaahaha:=)) ben normal isterim:=)) hahahaahahha dualrim sneinle olsun canim ins normal dogum olur,amin
kızlar çizelgeyi nasıl ekleyecegım yardımcı oluır musunuz?
Kızlar günaydın.
Ben hiç uyuyamıyorum. Günlük 2-3 saat ancak uyku var , sersem gibi dolanıyorum bütün gün evde. Biraz dinlenmek istiyorum olmuyor deli olacağım.
Evde tüm camlar açık yine olmuyor yine olmuyor..Az kaldı kızlar sayılı günler geçecek sağlıkla gelsinler yeterki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?