ben geldim alsiveristen bebek icin ufak seyelr aldim yine fotograf albumu aldim falan filan yemek yedim allahim sag tarafim deliyo yine beni ya cok ama cok canim aciyo
kizilcik melos canim ordamisiniz ?
Saadet dikkat ettinmi?
ağrılar yemek sonrasımı oluşuyor?
slm kızlar.haftaya dr.a gidicem bende.çok özledim kızımı.evde ultrason olsaydı keşke.sempatiksalakcinni
bundan sonra 2 haftadabir gidicez.artık her gittiğimde nst ye gircekmişim.o nasıl bişeyki.can yakmaz dimi.akannehir
evet geldimyuse ordamisin ?
Achilas iyi olmanıza sevindim...ben geldim eve hastane çok kalabalıktı nst ye giren girene, zor geldim valla az kalsın yatırıyodu, sancım nst de çok yoğun çıkmadı ama içim rahat değil çok kalabalık olduğu için 20 dk falan tuttular.bi sancı tam bağlarlarken vardı o çıktı, bi de kalkmaya yakın geldi kasılma ama o çıkmadı kağıtta,neyse hastanede yatmak istemiyordum zaten.doktorum dedi ki günde 4-5 kasılma normalmiş(sizin de aklınızda olsun), say dedi eğer artmaya fazla olursa hemen gel erken doğumu tetiklemiş olabilir dedi.Bu arada akıntının rengi falan da önemliymiş bi değişiklik olursa haber ver deyip cebini bile verdi.
şimdi dinleniyorum eşim çok kızdı zaten yataktan bile yanlız kalkmama müsade etmiyor, 1-2 kere sağlam ağrılı kasılmam oldu kontrol edicem artık, umarım erken davranmaz.siz de çok dikkat edin, çok tehlikeliymiş, ben de düşerken fazla sarsılmadığım için çok önemsememiştim ama öyle olmuyormuş, doktorum anlattı, 4 aylık bi hastasının oğlundan kumandayı istemiş o da karnına vurarak vermiş, bebeği kaybetmişler, gerçi 8 ay oldu ama bu kadar korktuğuna göre vardır bişey.ben yine yazarım,yatıyım şimdi herkesten fırça yedim
Mihri bende geçenlerde okudum....bebişler anne karnında sıkı bi ortamda olduklarından kundakla rahat ederlermiş...rakadaşım fizik tedavi uzmanı kundakalamanın hiçde iyi bir yöntem olmadığını söyledi bana sakın böyle birşey yapma dedi bebeğin kemik yapısını bozuyormuş birde biliyorsun adananın havasını bebeği çok sararsak herhalde pişk kremi dayanmaz bu arada bebeğinin pişik sorunu olursa ben kızımda burada eczanede yapılan bir krem var sürer sürmez geçiriyor pişiği ben şimdiden aldıracam pişk olması yüksek ihtimal bebişin :ecrin_bebek:
wc ye gidememki yok hicbir sey ilacmi alsam icimi bosaltsa ne yapsam cunku cok can yakiyo
merhaba bende eylül annesiyim 31+4 hamileyim :CüvCüv:daha önce bir düşük yaptığım için çok tedirgin bir hamilelik geçiriyorum hala bebeğime hiç bişey alamadım bişey olucak diye iyice psikolojim bozuldu valla:1shok: burda okuyorum bi çok kişi doğum çantasını bile hazırlamış:gitme:ne yapcam bilmiyorum doğumu epidural sezeryan düşünüyorum ama onda bile hep bir terslik çıkıcak gibi geliyor birde doğumum bayrama denk geliyor ya tatildeyken suyum falan gelirse yok yok benim iyice psikolojim bozulmuş böyle tedirginli yaşayan var mı paylaşırmısınız yoksa yalnızmıyım:1no2:
yusem yarin bakiyim eczaneden zararsiz br sey ise yariyosa bu agridan iyidir :)
yuse bizim zamanimizda bebek elini gozunu cizmesin diye kundak vardi cok siki baglamamak sartiyla bebekelr cok sirin oluyo kundakla ya kucaklamak falan ben yapicam arada kucaklicam sikicam isiricam falan esim sakin isirma bebegi diyo benim sevme seklim bu ya :)
yuse birde sorun olmazsa ozelden adresini atsana bana bebegin gelince kart aticam eger adres vermende sorun olmazsa tum arkadaslara atmak istiyorum allah izin verirse :)
Annem bizi bi kundaklarmış...
avcuna alır kaldırırmış sımsıkı kaydirigubbakcemile3
Ben öyle yaptırmam tabi...hem oğlumun pipisi sıkışmasın arada :roflol:
Saadet sende benim gibi az su içiyordun dimi
1saat daha vaktin varsa kalk 2 litre suyu bitir 20 dk içinde
hemen çıkarsın wc...sonrada rahat yatarsın
Saadet çok düşüncelisin tşk ederim
Face book tan attım adresimi...
istersen 2010 anneleri duvarına yaz...herkes sana msjla dönsün
burda gözden kaçabilir
ben bebeğime ilk olarak önünde ÖPME BENİ yazan önlük aldım
korkuyorum öpecek mıncıklıycaklar diye..
Babasına dahi öptüresim yok..sen bide ısırrım diyosun ..yazık yaaww..
Adım çıkacak...Görmemişin oğlu olmuş diye :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?