2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar su bizim Ayse 20,
nerelerde acaba cok ozledim datlum kiymetlimi ahahha ama yok yok denk gelmyior
insallah guzel haberlerini alirim,

ayy kısmetcim ya bende geçen seni düşündüm neden gelmiyor diye hastanede falan kalmışsın şimdi nasıl durumun erken doğum tehliken varmı
ben iyiyiym ccanım bebeişim 2,600 oldu sanırım 4 hafta sonra yatarım ameliyat masasına

Angel'mm kimin içinde kalmışki;bizlerinde kalsın ben 3.5 aylıkken doğumhaneye girdim acil sancılanmıştım..Ben yatarken 3 doğum oldu doğum okadar zor değil çok büyütüyorlar hemde yavrunu ilk sen görüp kokluyorsun bence en sağlıklısı normal doğum hemde dikiş derdin olmayacak
Şöyle düşün sezeryan yaptırıp pişman olan var ama normal doğumda hiç yok

Günaydın kızlar gerçi öğlen olmak üzere ama olsun.
Nasılsınız umarım herkes iyidir.

Ben pek iyi değilim.Sabah mide bulantısıyla uyandım açlıktandır dedim kahvaltımı yaptım ama geçmedi hatta fazlalaşıt ve afedersiniz ne yediysem çıkardım.
Ooff ya ne güzel azalmıştı bulantılarım yien mi başlayacak.Sizde de oluyor mu kızlar mide bulantısı??

bulantı bende de hala devam
sabah akşam fark etmiyor sürekli var
hamileliğimin başından beri var
sanırım doğum yapana kadar da olucak
sabahları ben de çıkarıcak gibi oluyorum
hatta geçen sabah aç karnına çıkarmıştım

Kızılım geçmiş olsun mide bulantısı son dönemde tekrar başlayabilirmiş yediğin bişey dokunmuş olmasın arada benimde oluyor çok fena ..

Canım mesajını yeni gfördüm cevap yazdım. Benimde reflüm azdı ne yesem çıkıyor 2 haftada 1,5 kg verdim çok kötü bu reflü.

işlerimi toparladım geldim, bugün çok uykum var, dün akşam eşim badana yaptı bende bebeğin kalan kıyafetlerini ve kendi pijama takınmlarımı ütüledim ütü işi bitti.
bugünde örtüleri vs. yıkıcam, mutfak dolaplarını sildircem bana yerleştirmesi kalsın

Ayy canım benim nasıl olalım bebişler inmişler aşağılara ha geldiler ha geliyorlar günler geçiyor kaydirigubbakcemile5siz nasılsınız canım.

iyiyiz canım teşekkür ederiz. sen nasılsın bebiş nasıl. 3-4 gün giremedim nasıl özlemişim sizi. geçmişi okudum bitirdim. hepinizden hberdarım. acaba benim oğlum da döndü mü çok merak ediyorum. salı yada çarşamba günü doktora gidicez bakalım ne durumda bizimki...

Kızlar merhaba herkese :)) umarım herkes iyidir.
Ceylancım, bozocum sizler nasılsınız?
Dün akşam bebek mevlütümüzde dağıtılmak üzere 100 adet yemeni aldım kızlar bizde adettendir sizlerinde böyle adetleri var mı? Birde 75 adet bebek şekeri yapmıştım ikisini birden vericez.

Hayırlısıyla dönsün bacaklaıyla çok tekmeliyorlar mide üstünü kavga ediyoruz resmen kaydirigubbakcemile5Haftaiçi güzel haberlerle gel inşallah canım benim bu oğluşlar çok aceleci 2010'un en aceleci paşaları..

evt canım haklısın normalde hemen bebeginle ilgilenebiliyosun sütün geliyo sezeryan öyle degil ama inşallah hakkımızda hayırlısı olur

ayşecim suat bey bana tek kullanımlık bir fitil ve birde krem verdi, bende kurtulamadım bir türlü iltihaptan, neden oluyor anlamıyorum sanki o kadar titiz davrandıkça temiz ve kuru tuttukça gelip beni buluyor bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…