kizlar su bizim Ayse 20,
nerelerde acaba cok ozledim datlum kiymetlimi ahahha ama yok yok denk gelmyior
insallah guzel haberlerini alirim,
amin canım ya sen tecrübelisin biliyosun o yüzden daha rahatsın dimi.bazen çok takıyorum kafama bazen de diyorum ki aman ne olacak çok rahat doguracam bişekilde çıkıcak ordan duracak degilya diyorum rahatlatıyorum kendimi
selam kızlar hepinize günaydın. nasılsınız bakalım. bebişler nasıl..
Günaydın kızlar gerçi öğlen olmak üzere ama olsun.
Nasılsınız umarım herkes iyidir.
Ben pek iyi değilim.Sabah mide bulantısıyla uyandım açlıktandır dedim kahvaltımı yaptım ama geçmedi hatta fazlalaşıt ve afedersiniz ne yediysem çıkardım.
Ooff ya ne güzel azalmıştı bulantılarım yien mi başlayacak.Sizde de oluyor mu kızlar mide bulantısı??
ayşe enfeksiyon mu çıktı sende de
Ben pek iyi değilim.Sabah mide bulantısıyla uyandım açlıktandır dedim kahvaltımı yaptım ama geçmedi hatta fazlalaşıt ve afedersiniz ne yediysem çıkardım.
Ooff ya ne güzel azalmıştı bulantılarım yien mi başlayacak.Sizde de oluyor mu kızlar mide bulantısı??
evet bacım tahlilde çıktı kasıkalrımda batmalar ağrılar vardı
evet bacım tahlilde çıktı kasıkalrımda batmalar ağrılar vardı
Ayy canım benim nasıl olalım bebişler inmişler aşağılara ha geldiler ha geliyorlar günler geçiyor kaydirigubbakcemile5siz nasılsınız canım.
iyiyiz canım teşekkür ederiz. sen nasılsın bebiş nasıl. 3-4 gün giremedim nasıl özlemişim sizi. geçmişi okudum bitirdim. hepinizden hberdarım. acaba benim oğlum da döndü mü çok merak ediyorum. salı yada çarşamba günü doktora gidicez bakalım ne durumda bizimki...
angel'mm kimin içinde kalmışki;bizlerinde kalsın ben 3.5 aylıkken doğumhaneye girdim acil sancılanmıştım..ben yatarken 3 doğum oldu doğum okadar zor değil çok büyütüyorlar hemde yavrunu ilk sen görüp kokluyorsun bence en sağlıklısı normal doğum hemde dikiş derdin olmayacak
şöyle düşün sezeryan yaptırıp pişman olan var ama normal doğumda hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?