nerdeki cagdasa gidiyorsunuz yeni acılan mı? anıt iş merkezinin orda
markete gittim meyvemi aldım geldim ayyy dışarısı nasıl sıcakmış, ofise bi geldim buzzz gibi :))
hro alınca yazarım burayada canım, park yatağın iç yatağınıda ordan alırız sanırım, onun için ayrıca para ödeniyor zaten. eşimede söyledim haftaya gidicez, gitmişken bebek şekeri malzemelerinide alıcam artık hazırlarım yavaş yavaş,
saadetcim küçükken bizide öpmüşlerdir ama ben öptürmem, dışardan gelenin illa elini yıkayarak alması lazım, öptürmem o tazecik ten öpülmez koklanır, bende kıyıp öpemem başkasının bebeğide olsa. anca biraz ele kola gelip sıkılmalık sevilmelik olunca rahat rahat öper severim. hele sigara içenlerin kokusu, bebeği öpünce yanağı sigara kokacak neyseki bizde tek sigara içen eşim ve o da içince hemen ağzını çalkalar ellerini yıkar.
yok canım bize en yakın olan yanında yeni açılan ziraat bankası var ..kardelen şubesi oraya gidiyoruz...
ben de öpemem yeni doğmuş bebekleri bacaklarını öperim
eltimin yeni çocuğu olmuştu herkes şapur şupur öpüyordu öpmeyin dedim
hemen sen öptürmiycekmisin bize dedi hayır dedim
ayy bide bazıları bebeğin dudağından felan öpüyor yazık günah bebeklere
bende ona sinir oluyorum dudaktan öpülür mü yaa
bu gun esimin tum isyeri once bowlinge sonrada bara gidicekmis bir sey icip muhabet etmeye esim sende gel diyo ben yok gelmem dedim ya koca karnim hic gidesim yok insanalrin beni gormesini istemiyorum hatta eylulde dugun var cok sik ve cok yakin arkadasi eism geliceksin mutlaka diyo tek gidemem ben diyo ben yok gelemem dogurursam belki dedim sizde benim gibimisiniz ? insanalrin beni gormesi hic hosuma gitmiyo kendimi cirkin hissediyorum istedigim gibide giyinemiyorum
dudaktanda yuh yani :)
bu gun esimin tum isyeri once bowlinge sonrada bara gidicekmis bir sey icip muhabet etmeye esim sende gel diyo ben yok gelmem dedim ya koca karnim hic gidesim yok insanalrin beni gormesini istemiyorum hatta eylulde dugun var cok sik ve cok yakin arkadasi eism geliceksin mutlaka diyo tek gidemem ben diyo ben yok gelemem dogurursam belki dedim sizde benim gibimisiniz ? insanalrin beni gormesi hic hosuma gitmiyo kendimi cirkin hissediyorum istedigim gibide giyinemiyorum
saadet bende senin gibiyim canım ya.hamilelikten değil bende hamilelikten gururduyuyorum karnımı hiç saklamam.dar şeyler giymeyide seviyorum.ama şu kilolar kocaman popom insan içine çıkmamı engelliyor.utanıyorum kendimden bide yürüyüşüm değişti.işim olmadıkça çıkmıyorum dışarıya.o yüzden yürüyüş de yapamıyorum pek.ee yapmayıncada daha çok kilo alıyorum.bu bir kısırdöngü işteboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?