2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de öpemem yeni doğmuş bebekleri bacaklarını öperim
eltimin yeni çocuğu olmuştu herkes şapur şupur öpüyordu öpmeyin dedim
hemen sen öptürmiycekmisin bize dedi hayır dedim
ayy bide bazıları bebeğin dudağından felan öpüyor yazık günah bebeklere

kizlar ben sevdim o tasmalari neden derseniz ben alisverise gittigimde sanki hipnoz oluyorum biri alsa gitse 10 dk sonra farkederim oda kasada kaybolmasindan daha iyi benimle gelirse oyle dursun yada kaynanam bakar ben bir yere gidersem :)

hareket etmiyor dedim kemiğime vuruyor şimdi
uyuyordu galiba dün gece ben hiç uyuyamadım

bende ona sinir oluyorum dudaktan öpülür mü yaa

bu gun esimin tum isyeri once bowlinge sonrada bara gidicekmis bir sey icip muhabet etmeye esim sende gel diyo ben yok gelmem dedim ya koca karnim hic gidesim yok insanalrin beni gormesini istemiyorum hatta eylulde dugun var cok sik ve cok yakin arkadasi eism geliceksin mutlaka diyo tek gidemem ben diyo ben yok gelemem dogurursam belki dedim sizde benim gibimisiniz ? insanalrin beni gormesi hic hosuma gitmiyo kendimi cirkin hissediyorum istedigim gibide giyinemiyorum

ben hiç öğle düşünmüyorum eskisinden daha öz güvenle yürüyorum çirkinlikse hiç aklıma gelmiyor bile çünkü anne oluyorumm büyük bir gururla eskisinden daha çok geziyor tozuyrum vallahı :) kendini öğle şartlama bence en güzel en özel hissedeceğimiz zamanlar ....:CüvCüv:

Yaşasın yarın dr kontrolüm var.Yaklaşık 20 gündür izinliydi dr umuz geldi yarın oğluşumdan haber alıcam oleey.

dudaktanda yuh yani :)

ilk doğdukalrında çok has haslar dudaktan yanaktan öpmek sıkıştırmak doğru değil öpüldüğünde hemen yanakları kızarıyor ee irde bağışıklıkları daha çok zayıf hemen mikrop kaparlar öpülmeye HAYIRRRR DİYORUM benneyaptımki

canım senin hamileliğine cok güzel herkes imrenir daha cok

ben de karnım büyüdükçe utanıyorum
dışarı fazla çıkmak istemiyorum

saadet bende senin gibiyim canım ya.hamilelikten değil bende hamilelikten gururduyuyorum karnımı hiç saklamam.dar şeyler giymeyide seviyorum.ama şu kilolar kocaman popom insan içine çıkmamı engelliyor.utanıyorum kendimden bide yürüyüşüm değişti.işim olmadıkça çıkmıyorum dışarıya.o yüzden yürüyüş de yapamıyorum pek.ee yapmayıncada daha çok kilo alıyorum.bu bir kısırdöngü işteboshayallersmile

gogus buyudu yanalr genisledi akrinla malum birde saclarim siyah siyah cok sikildim sanki makyaj bile yapsam olmuyo dokunmuyorumda sacima surda 5 hafta kaldi diye tamamen psikolojik birazda zannedersem bizimki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…