sigaraya bende hassasım. esimin babası cok içiyor. ona nasıl söylerim bilmiyorum
:) bizde öle çağdaş hepp ... ohh ne güzel yaaa tadını çıkar valaa...benim izne var dahaaa senağlama
cnm endişelenme bazen öyle olabliyor yorgun,uykusuz ve açsan yavaşlama olabilir dedi doktorum hemen dinlen ve asla aç kalma dedi sol tarafaına yat ve dürt bakalım bi napcak kızın
benim kız dün çok hareketliydi bugün çok az hareket etti korkutuyor böyle yapınca
ahh canim bende dertliyim esim sigara icmez babasi kalp hastasi annesi kanserden tek gogsu alinmis hala naisl iciyorlar sasarsin ben varken hamileyim diye icmiyolar fazla ama hastalik yani ellerinden dusmuyo yani insan nasil bagimli olurki gogsu gider vazgecmez anlamiyorum birde burda sigara cok pahali 9 euro en ucuzu gunde paketelr havada ucusuyo ben giden paralara aciyorum :)
cok titiz davranınca daha cok hastalanır. köy cocuklarına bak salya sümük sokaklarda yuvarlanarak oynarlar sehirdekiler kadar hasta da olmazlar.
benim eşimde sigara içiyor
bırakıcaksın dedim çocuğu sevdirmem sana dedim
ramazanda bırakıcam dedi bakalım
aslında genelde aynı yerlere gidiyoruz ama bi türlü rastlasmadık. görürüsem seni hemen gelecem yanına :)
benim esimin ailesinin bahcesi cidden sokak kadar arkada bir bahce var adam kendi ekip bicemiyo kiraliyo bazen esim diyorki ben cocukken tum gun orda toprak yerdim kopeklerimiz vardi kosardik eglenirdik nehir var ordan su icerdik hic hastalanmadim ufakken diyo bana diyoki annemlere gittigimizde arka bahceye koy cocugu oynasin dumduz arazi yok yol yok hic bir sey yok yemyesil birde ufak ev yapmis babasi torunalri icin icerisi oyuncak dolu salincak falan var dedimki bu evi keyfime gore dosicem bebegimin oyun evi olsun yani esim toprak yiye yiye buyumus cokta saglikli eger cok titiz olursak hasta olma ihtimali cok yuksek bagisiklik sistemi guclu olsun :):)
bende toprak yermişim küçükken.o vücutta bişey eksikliğinden kaynaklanıyormuş.ben kızımın yemesini istemem.bağışıklığı başka şekilde güçlensin.benim ağzımda çok yaralar çıkıyor bağışıklığımda çok düşük çok hasta olurum.sitemizde evimizin önünde kum havuzu çocuklar hergün içinde.yemesinde girsin oynasın hoşuma gider.
bende valla hemen gelirim yanınaa :) biz 6 da çıkıyoruz işten genel 6,30 - 7 arası akşam markete uğruyoruzz..denk geliri belkii :)
sokaktan gecende gelip opmez yani babannesi dededi babasi teyzesi falan zaten burda kimse kimsenin cocugunu izinsiz pek elliyemiyo :):)
kizlar dun bir kaidn gordum gerci daha oncede gormustum alisveris merkezinde cocugun beline kopek tasmasi takmis cocuk iste yeni yeni yuruyo deidmki super fikir komik gorunsede cok guvenli alisverise dalsa kadin cocuk kenarindan ayrilamiyo tasma ile kadinin cantasina bagli dgeride kemerine bagliydi ilk gordugumde komik gelmisti ama gayet mantikli kaybolup aglicagima tasma ile yakinimda kalsin dimi :) bunlar boyle yanalrindan ayirmiyo cadialr bayraminda seker topluyo cocuklar kesinlikle yanliz degil baba veya anne kenarda bekliyo cocuk zili caliyo sekeri aliyo sonraki eve :)
ins birakir benim bir arkadasim 3 sene birakti diyorduki yemekten sorna dis etlerim cekiliyo birde tiryaki degildi 3 sene sonra bir tane iki tane derken yine gunde yarim bir pakete cikti ben anlamis degilim hic kullanmadim naisl bagimlilik bu allah yardim etsin canim ins birakir >.
kızlar doğumdan sonra 3 ay daha ferlos ve eleviti kullanmaya devam edicez ama devlet sadece hamilelerin ilacını ödüyor.madem kullanmamız gerekiyor niye ödenmiyor olurmu öyle saçma şey anlamadım
inşllhhh
ben de hiç içmedim nasıl bir bağımlılıktır anlamadım
benim eşim hep işi bahane ediyor çok stresli diye ondan bırakamıyormuş bahane işte
benim arkadasalrım emzirme dönemleri boyunca kullandılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?