slm kızlar nasılsınız.Afiyettesinizdir inşallahkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar bana bişey söleyin diş çok fena ağrıyo ne yapabilirim dayanmaya çalışıyorm ama bi vuruyo ağrı dişime dpğum sncısı neki dr gitsen bişey olurmu ne yaparlar
oooooooo diş ağrısı hiç bişey benzemes çok fenadır parol yada tamol alsan fayda edermi acaba doktorunu arayıp görüşsene canım en doğrusunu o söyler
netten biraz ağrı pompası ve epidural sezaryanı araştırdım allahımmm ellerim uyuştu karnıma ağrı girdi ellerim titredi daha fazla okuyamıcam
zaten yaptıramam diyordum kesin karar verdim hayatta yaptıramam ben cesaret edemem düşündükçe belim ağrıyo :)) ağrı pompası çok mantıklı geldi, gittiğimde sorucam ne kadar ek ücret aldıklarını
canm aradm tel kapalı 4 gün sonra kontrolum var ozamana kadr dayana bilsem bi yol gösterir herhalde ay çok kötü bişe san ki dişime biri baltayla vurup kaçıyo ilk defa böle bişey gördüm hamile olmadan öncede ağrıdı ama böle değildi
selam kızlar diz ağrısı olan var mı?
kızlar bana bişey söleyin diş çok fena ağrıyo ne yapabilirim dayanmaya çalışıyorm ama bi vuruyo ağrı dişime dpğum sncısı neki dr gitsen bişey olurmu ne yaparlar
kızlar yeni doğum yapmış ağustos annesinin tavsiyesi bence dikkate alalımm ... ağustos anneler,n, okurken dikkatimi çekti paylaşmak istedim..
ben epidural sezaryen ile doğum yaptım. epiduralde serum veriyorlar çok hızlı bir biçimde. yanlış hatırlamıyorsam tüm ameliyat boyunca yaklaşık 3 şişe serum verildi. buda elinizin ayağınızın şişmesine sebep oluyor. kötü birşey değil merak etmeyin sadece terliğe ayağınız giremeyebiliyor :) bende öyle oldu terlikler olmadı ayağıma. eşimin terliklerinide giydim ama yürüyemedim onlarla. biliyorsunuz ki yürümek çok önemli. bende kalın çorap götürmüştüm onları giydim ayağıma ve yürüdüm çoraplarla
yani terliklerinizi bir numara büyük götürün. epidural sezaryende yaklaşık 4 saat sonra sizi ayağa kaldırmak için geliyor hemşire. biz o terlik bu terlik yok olmadı çorap derken çok uğraşmıştık.
birde bebeklerin yaptığı ilk kaka varya o biraz ortalığı batırabiliyor. hastane bizden 5 takım bebek kıyafeti istemişti 3 takımını kullandık ki ben hastanede toplamda 28 saat kaldım.
şeker pembe gelmedi hiç ne yaptı ki
ben de terliğimi büyük numara aldım inşllh olur ozaman
siskinlik cok kötü hamilelikten önce 36 numaraydı simdi sabahları 37 öglen 38 aksam 39 numaraya kadar cıkıyor sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?