2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
netten biraz ağrı pompası ve epidural sezaryanı araştırdım allahımmm ellerim uyuştu karnıma ağrı girdi ellerim titredi daha fazla okuyamıcam
zaten yaptıramam diyordum kesin karar verdim hayatta yaptıramam ben cesaret edemem düşündükçe belim ağrıyo :)) ağrı pompası çok mantıklı geldi, gittiğimde sorucam ne kadar ek ücret aldıklarını

slm kızlar nasılsınız.Afiyettesinizdir inşallahkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bana bişey söleyin diş çok fena ağrıyo ne yapabilirim dayanmaya çalışıyorm ama bi vuruyo ağrı dişime dpğum sncısı neki dr gitsen bişey olurmu ne yaparlar

kızlar bana bişey söleyin diş çok fena ağrıyo ne yapabilirim dayanmaya çalışıyorm ama bi vuruyo ağrı dişime dpğum sncısı neki dr gitsen bişey olurmu ne yaparlar

oooooooo diş ağrısı hiç bişey benzemes çok fenadır parol yada tamol alsan fayda edermi acaba doktorunu arayıp görüşsene canım en doğrusunu o söyler

oooooooo diş ağrısı hiç bişey benzemes çok fenadır parol yada tamol alsan fayda edermi acaba doktorunu arayıp görüşsene canım en doğrusunu o söyler

canm aradm tel kapalı 4 gün sonra kontrolum var ozamana kadr dayana bilsem bi yol gösterir herhalde ay çok kötü bişe san ki dişime biri baltayla vurup kaçıyo ilk defa böle bişey gördüm hamile olmadan öncede ağrıdı ama böle değildi

canım ağrı pompası ne ilk defa duydum ben epidural düşünüyordum

4 güne kadar hoplatır o seni be güzelim allah yardımcın olsun sen doktorunu sık sık ara belki açar

kızlar yeni doğum yapmış ağustos annesinin tavsiyesi bence dikkate alalımm ... ağustos anneler,n, okurken dikkatimi çekti paylaşmak istedim..

ben epidural sezaryen ile doğum yaptım. epiduralde serum veriyorlar çok hızlı bir biçimde. yanlış hatırlamıyorsam tüm ameliyat boyunca yaklaşık 3 şişe serum verildi. buda elinizin ayağınızın şişmesine sebep oluyor. kötü birşey değil merak etmeyin sadece terliğe ayağınız giremeyebiliyor :) bende öyle oldu terlikler olmadı ayağıma. eşimin terliklerinide giydim ama yürüyemedim onlarla. biliyorsunuz ki yürümek çok önemli. bende kalın çorap götürmüştüm onları giydim ayağıma ve yürüdüm çoraplarla
yani terliklerinizi bir numara büyük götürün. epidural sezaryende yaklaşık 4 saat sonra sizi ayağa kaldırmak için geliyor hemşire. biz o terlik bu terlik yok olmadı çorap derken çok uğraşmıştık.
birde bebeklerin yaptığı ilk kaka varya o biraz ortalığı batırabiliyor. hastane bizden 5 takım bebek kıyafeti istemişti 3 takımını kullandık ki ben hastanede toplamda 28 saat kaldım.

gecmis olsun meloscugun dis agrisi cekmen daha kotu doktorlar zaten hamilelere gecici islemler yapiyorlar iki disim kirilmisti biliyorsunuz agrisi olmasin son aylarda birde diye gittim gecici dolgu yapti ne agrisi var ne sancisi belki beklesem simdiye baslamisti bebekten sonrada bunu cikarip normal doglu koyicak canim cok gecmis olsun ihmal etme ..

oznurcum acaba varis corabı mı götürsek esim ameliyat oldugunda giydirmişlerdi onada2-3 tane serum taktılar ve siskinliği vardı.

cikolata bu dedigin sey agizdan sanci geldikce alinan gazmi ? hafif uyusturuyomus sanci gelince bir daha cekiyosun yoksa baska bir seymi ?

annemin dişleri dogumdan önce cok güzelmiş hiç cürüğü yokmus. hamilelik boyunca yeterinde kalsiyum almadıgı için dıgumdan sonra neredeyse cogu dişinden sorun yasamıs. babamlar o yüzden bana her seferinde tembih ediyor. süt iç, yogurt ye diye

Life Begins

cikolata bu kadinin kullandigi pompami dedigin sey bu dogum videposu ama oyle kadinin seyini falan gostermiyo gayette kolay dogurdu kaidn boyle olsam yeter yani turkiyedeki dogum programlarini hic izleyemiyorum korkuyorum bu iyi en azindan :)

esim geldi biraz once evde sikiliyorum diye sex in the city -desperate house wives- gossip girl tum sezonalri satin almis internetten bu gun basliyim izlemeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…