kızlar benim karnım acıyor sizinde oluyor mu?
bende karin agrisi yok canim ama alt tarafim aciyo sanki kemikleri oynamis gibi :)
eksime mi canım?
ağrı da değil ekişime değil karnım geriliyor acıyor içi
ben kızım dogduktan 1 ay sonra gidip platine boyatacam cok sıkıldım bende siyah sactan. önceden her ay kuafördeydim simdi gidip fön cektiriyorum sadece
ben esmerim biliyosun diyorumki bebek gelsin cikolata karamel veya bakir tonalri yaptiriyim diyorum bende cok sikildim sacalrim uzun ama hamilelikten once kaynaklar vardi o zaman siyah altlari lulu lule daha hos duruyordu kaynakalri ciakrdim hamileyken olmuyo diye simdi gogsumun altinda siyah aylardir sikildim iyice
saadetcim bne seni hiç görmedim ama çok güzel bir bayan olduğunu düşünüyorum. hani hissedilebilir ya bazen. ben zaten kilolu hamile kaldım. şimdide önde kocaman bir göbeğim var. içindede oğlum var :) hiç takmıyorum bol bol kıyafet alıyorum. yaz gelmeden önce makyajımı da ihmal etmiyordum ama şimdi terlettiği için yapmıyorum. ama lütfen hayattan kendinizi soyutlamayın. bu gece eşinle kesin git çok iyi gelir. birde orası ingiltere. türkiyede herkes ne giymiş ne yemiş ne kadar almışa dikkat ediyor. ben de bir süre yurt dışında bulundum. ama oralarda asla böle şeyler önemli değil güleryüz her kapaıyı açıyor. bugünlerin tyadını çıkralım. hayatta 2 ya da üç kez böle tatlı göbeklerimiz olduğu için eşlerimiz bizlerle gurur duyacak. siyah saç esmerlere çok yakışıyor hem boşver. bayanssulusmile
bizde bugün oraya gittik. annemlerin evi oraya yakın ormancılar sitesi biliyor musun?
çok güzeldir kendisi
şişmanım diyor ama hiçte kilosu yok
saadetcim bne seni hiç görmedim ama çok güzel bir bayan olduğunu düşünüyorum. hani hissedilebilir ya bazen. ben zaten kilolu hamile kaldım. şimdide önde kocaman bir göbeğim var. içindede oğlum var :) hiç takmıyorum bol bol kıyafet alıyorum. yaz gelmeden önce makyajımı da ihmal etmiyordum ama şimdi terlettiği için yapmıyorum. ama lütfen hayattan kendinizi soyutlamayın. bu gece eşinle kesin git çok iyi gelir. birde orası ingiltere. türkiyede herkes ne giymiş ne yemiş ne kadar almışa dikkat ediyor. ben de bir süre yurt dışında bulundum. ama oralarda asla böle şeyler önemli değil güleryüz her kapaıyı açıyor. bugünlerin tyadını çıkralım. hayatta 2 ya da üç kez böle tatlı göbeklerimiz olduğu için eşlerimiz bizlerle gurur duyacak. siyah saç esmerlere çok yakışıyor hem boşver. bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?