2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kızım dogduktan 1 ay sonra gidip platine boyatacam cok sıkıldım bende siyah sactan. önceden her ay kuafördeydim simdi gidip fön cektiriyorum sadece

Son düzenleme:
ben kızım dogduktan 1 ay sonra gidip platine boyatacam cok sıkıldım bende siyah sactan. önceden her ay kuafördeydim simdi gidip fön cektiriyorum sadece

ben esmerim biliyosun diyorumki bebek gelsin cikolata karamel veya bakir tonalri yaptiriyim diyorum bende cok sikildim sacalrim uzun ama hamilelikten once kaynaklar vardi o zaman siyah altlari lulu lule daha hos duruyordu kaynakalri ciakrdim hamileyken olmuyo diye simdi gogsumun altinda siyah aylardir sikildim iyice

kızlar benim karnım acıyor sizinde oluyor mu?

canım benim özellikle akşamları geriliyor ve acıyor. dünde ilk defa oğlum göbek deliğime bir bastırıyor sanki delikten eli ya da ayağı fırlayacak olabilir. soluna yatıp pozisyon değiştirmesini sağlarsan rahatlarsın ben öle yapıyorum:CüvCüv::CüvCüv:

offf ya,
ne kadar çok salak insan var işyerimde. kendi işlerini nasıl yapacaklarını da bana soruyorlar. iyice sıyırdılar. zaten sıcaklarda bunalıyorum, adamlar beyinlerini kaybettiler. kendi işini nasıl yapacağını bana soruyor. aklı var mantık var. çok sinirlendim yine. adrenalin yükseliyor.

benimde karnım çok acıyor özellikle geceleri.genişledikçe acıyor sanırım.bebeğin hareketleri değil acıtan.CADIARZU

şurada son haftalar diye ya sabır çekiyorum ama iyice zıvanadan çıktılar. cuma gününe yükleme koymayın diyorum, gecikince gümrükte sorun yaşıyoruz diyorum gene yüklemeleri cumaya koyuyorlar. bugün yüklenecek malı bugün üretmeye çalışıyorlar. şimdi tır kapıda ürün bekliyor, ürünlerde sorun var, hazır değil diyorlar. artık salak insanlara tahammül edemiyorum. hiç çekemiyorum salak davranışları. eskiden de çekemezdik ama hormonlarım nedeniyle artık dövesim geliyor. kafa hiç mi çalışmaz yahu.

saadetcim bne seni hiç görmedim ama çok güzel bir bayan olduğunu düşünüyorum. hani hissedilebilir ya bazen. ben zaten kilolu hamile kaldım. şimdide önde kocaman bir göbeğim var. içindede oğlum var :) hiç takmıyorum bol bol kıyafet alıyorum. yaz gelmeden önce makyajımı da ihmal etmiyordum ama şimdi terlettiği için yapmıyorum. ama lütfen hayattan kendinizi soyutlamayın. bu gece eşinle kesin git çok iyi gelir. birde orası ingiltere. türkiyede herkes ne giymiş ne yemiş ne kadar almışa dikkat ediyor. ben de bir süre yurt dışında bulundum. ama oralarda asla böle şeyler önemli değil güleryüz her kapaıyı açıyor. bugünlerin tyadını çıkralım. hayatta 2 ya da üç kez böle tatlı göbeklerimiz olduğu için eşlerimiz bizlerle gurur duyacak. siyah saç esmerlere çok yakışıyor hem boşver. bayanssulusmile

çok güzeldir kendisi
şişmanım diyor ama hiçte kilosu yok

bizde bugün oraya gittik. annemlerin evi oraya yakın ormancılar sitesi biliyor musun?

valla duydum ama o kadar çok site varkii hep karıştırıyorum isimlerinii :)) bizde o yoldan düz çıkınca yanii osttim yolu varr çakırlar diye geçiyo sanırım...güzel sıla 1 sitesinde oturuyoruzz..

çok güzeldir kendisi
şişmanım diyor ama hiçte kilosu yok

di mi bozocum. kaynak felan diyo. iki çatlaktan üzülüyorsa bir insan demekki çok güzel :) hepimiz güzeliz çünkü hamileyiz. içimizde hareket eden ve mutsuzluklarımızdan etkilenen bebişlerimzi var. :lepi::lepi:

sagol canim moral oldu kendimi daha iyi hissetttim dogru diyosun burda havalar cok sicak olmadigi icin makyajimi falan evde olsam bile hafif yapiyorum sirf moral olsun kendimi kotu hissetmiyim diye bakalim belki giderim aksam ama dugune kesin gidicem tek tek gitmesin adamcagiz :) canim haklisin burda kimse kismenin elbisesine sununa bununa bakmiyo guelr yuz her kapiyi aciyo birbirlerini inceleme elestirme huylari bizim gibi degil allahtan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…