2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canm o krapları sorma gece bi kaç defa oluyo bağırarak eşimi kaldırıym bacaklarımın arka tarafına tuzlu yeterinca az yiyorm kraplar için bana hemşire söledi günde 1 tane muz hem bebeğede kilo aldırımış

hro bilgiler için teşekkürler, bizde o park yataktan almayı istiyorduk piyasaya göre epey fark var, önümüzdeki hafta almayı planlıyoruz, aldıklarınızı güle güle kullanın

canım ben teşk ederim . sevgili çikolata haşim işcan alt kattan aldım. kraftın yeri normalde ama chicco satıyor. sadece birşey hatırlatayım. bu park yatağı alınca bitmiyormuş ben onu yeni farkettim. iç yatakta gerekiyor. eğer yün ya da pamuk yaptırmıyacaksan. gitmişken eğer bakmak istersen aklında bulunsun. eğer alırsan beni bilgilendirirsen sevinirim

ımmm muzdan kolay ne var denicem sağol

çalışıyormusn sen doktorum ban dedi işten geldikten sonra hiç bişey yapmadan saol tarafına yat öğlece dinlen 30-35 dk vucudun su kaybı azalır ve bol su iç şişkinliklerin olmasın dedi kişiden kişiye vucttan vucuda değişiyor aslında herşey her vucut bir olmuyorr napalım denemekten zarar gelmezzzza.s

özkem calsiyumdan çok magnezyum kramplara iyi geliyor. birde bunları içtiğinde hala kramp oluyorsa yoğurda soda kat iç dedi doktor

bende almak istedim o önlüklerden.sonra düşündüm bizimkiler sırf gıcıklık olsun diye öpme beni demek ha al sana dercesine yapışırlar çocucuğuma.olumsuz davranışı pekiştirmeyeyim dedim almadım

gunaydin kizlar nasilsiniz ? benim moralim bozuk yine biraz ama genel bir konudan dun bir arkadasimin acibaden hastane bahcesinde yavru bir kedi bulmus yaklasik gorenler 10 gundur orda oldugunu soyluyormus hayvan kurtlanmis bagira bagira bir hal olmus 10 gundur bir insan evladi el atmamis ne millet olduk yuhhhhhhhhhhh dedim baskada bir seyd emedim allah hepsinin belasini bol bol versin diyorum ne diyim baska ne devletten ne milletten su hayvanciklara uzanacak el yok vallahi uyeliklerimi silicem artik her yerden gordukce moralim dahada bozuluyo gormiyim mutlu yasiyim dimi ?

özkem calsiyumdan çok magnezyum kramplara iyi geliyor. birde bunları içtiğinde hala kramp oluyorsa yoğurda soda kat iç dedi doktor

banada günde 2 tane maden suyu iç dedi. 1 tanede muz yiyorum. dün muz, elma, armut süt ve cikolata sosunu blandırdan gecirdim cok güzel oldu esim bile içti :)

valla bebek opulur kizlar tabi kimse posikopatlik duzeyinde opmez ama zaten 6 sene gectimi kimsede op desen opmez yani zamaninda opulsun birakin bu kadar kasmayin bizi kisme opmedimi olmedik aysiyoruz hala :)

benim kız dün çok hareketliydi bugün çok az hareket etti korkutuyor böyle yapınca

evet yaa bende şimdi yemekten geldimm fecii sıcakkkkkkkkafamçokkarıştı

gimsaya mı gidiyosunn marketeee ? beniş bayıoyoo oraa yaa...her daim kalabalıkk..

esim kalabalık diye gitmez gimsaya cagdasa gidiyoruz. o yokken erken saatlerde olursa ben o zaman gidiyorum gimsaya.

artık izindeyim evde zaman geciriyoruz cok güzelmiş :)

benim kız dün çok hareketliydi bugün çok az hareket etti korkutuyor böyle yapınca

canım benimde bazen öyle. doktorun belki sanada söylemiştir. böyle zamanlarda yemekten sonra suyunu ve cikolatanı ye sol tarafına yat 1 saat bebeginin hareketlerini say. 10 dan fazlaysa normal 5den azsa doktora gitmek gerekiyormus.

valla bebek opulur kizlar tabi kimse posikopatlik duzeyinde opmez ama zaten 6 sene gectimi kimsede op desen opmez yani zamaninda opulsun birakin bu kadar kasmayin bizi kisme opmedimi olmedik aysiyoruz hala :)

yok öyle her önüne gelen öpemez sigaralı dudaklarıyla ben eşim ve çok yakınlarım öpebilir dışardan gelince ellerini yıkasınlar öyle dokunsunlar bebişime çatarım yoksa milleteklava:

cok titiz davranınca daha cok hastalanır. köy cocuklarına bak salya sümük sokaklarda yuvarlanarak oynarlar sehirdekiler kadar hasta da olmazlar.

cnm endişelenme bazen öyle olabliyor yorgun,uykusuz ve açsan yavaşlama olabilir dedi doktorum hemen dinlen ve asla aç kalma dedi sol tarafaına yat ve dürt bakalım bi napcak kızın

yok öyle her önüne gelen öpemez sigaralı dudaklarıyla ben eşim ve çok yakınlarım öpebilir dışardan gelince ellerini yıkasınlar öyle dokunsunlar bebişime çatarım yoksa milleteklava:

sigaraya bende hassasım. esimin babası cok içiyor. ona nasıl söylerim bilmiyorum

dondurma yedim yattım ondan sonra kıpırdadı karnım bi otarfa bi bu tarafa gitti şimdide tatlı yiyorum oynasın diye
ama dün çıkıcak gibiydi bugün çok az

esim kalabalık diye gitmez gimsaya cagdasa gidiyoruz. o yokken erken saatlerde olursa ben o zaman gidiyorum gimsaya.

artık izindeyim evde zaman geciriyoruz cok güzelmiş :)

:) bizde öle çağdaş hepp ... ohh ne güzel yaaa tadını çıkar valaa...benim izne var dahaaa senağlama

sokaktan gecende gelip opmez yani babannesi dededi babasi teyzesi falan zaten burda kimse kimsenin cocugunu izinsiz pek elliyemiyo :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…