kırampların oluyormu senin benim bu araalr kırampların çok sıklaştı gece uykumdan 1kaç kez kalkıyorum acıyla kalsiyum ilacını günde 3e çıkardı bu sebebpten dolayı ama yinede kramp olıuyor ...
tuzlu ile aran nasıl tuz çık fazla yeme gecede soluna yat
hro bilgiler için teşekkürler, bizde o park yataktan almayı istiyorduk piyasaya göre epey fark var, önümüzdeki hafta almayı planlıyoruz, aldıklarınızı güle güle kullanın
ay canm o krapları sorma gece bi kaç defa oluyo bağırarak eşimi kaldırıym bacaklarımın arka tarafına tuzlu yeterinca az yiyorm kraplar için bana hemşire söledi günde 1 tane muz hem bebeğede kilo aldırımış
kırampların oluyormu senin benim bu araalr kırampların çok sıklaştı gece uykumdan 1kaç kez kalkıyorum acıyla kalsiyum ilacını günde 3e çıkardı bu sebebpten dolayı ama yinede kramp olıuyor ...
tuzlu ile aran nasıl tuz çık fazla yeme gecede soluna yat
ben bebeğime ilk olarak önünde ÖPME BENİ yazan önlük aldım
korkuyorum öpecek mıncıklıycaklar diye..
Babasına dahi öptüresim yok..sen bide ısırrım diyosun ..yazık yaaww..
Adım çıkacak...Görmemişin oğlu olmuş diye :dilcikar:
markete gittik esimle ama cıktıgıma pişman oıldum o kadar sıcak ki
özkem calsiyumdan çok magnezyum kramplara iyi geliyor. birde bunları içtiğinde hala kramp oluyorsa yoğurda soda kat iç dedi doktor
evet yaa bende şimdi yemekten geldimm fecii sıcakkkkkkkkafamçokkarıştı
gimsaya mı gidiyosunn marketeee ? beniş bayıoyoo oraa yaa...her daim kalabalıkk..
benim kız dün çok hareketliydi bugün çok az hareket etti korkutuyor böyle yapınca
valla bebek opulur kizlar tabi kimse posikopatlik duzeyinde opmez ama zaten 6 sene gectimi kimsede op desen opmez yani zamaninda opulsun birakin bu kadar kasmayin bizi kisme opmedimi olmedik aysiyoruz hala :)
valla bebek opulur kizlar tabi kimse posikopatlik duzeyinde opmez ama zaten 6 sene gectimi kimsede op desen opmez yani zamaninda opulsun birakin bu kadar kasmayin bizi kisme opmedimi olmedik aysiyoruz hala :)
benim kız dün çok hareketliydi bugün çok az hareket etti korkutuyor böyle yapınca
yok öyle her önüne gelen öpemez sigaralı dudaklarıyla ben eşim ve çok yakınlarım öpebilir dışardan gelince ellerini yıkasınlar öyle dokunsunlar bebişime çatarım yoksa milleteklava:
canım benimde bazen öyle. doktorun belki sanada söylemiştir. böyle zamanlarda yemekten sonra suyunu ve cikolatanı ye sol tarafına yat 1 saat bebeginin hareketlerini say. 10 dan fazlaysa normal 5den azsa doktora gitmek gerekiyormus.
esim kalabalık diye gitmez gimsaya cagdasa gidiyoruz. o yokken erken saatlerde olursa ben o zaman gidiyorum gimsaya.
artık izindeyim evde zaman geciriyoruz cok güzelmiş :)
yok öyle her önüne gelen öpemez sigaralı dudaklarıyla ben eşim ve çok yakınlarım öpebilir dışardan gelince ellerini yıkasınlar öyle dokunsunlar bebişime çatarım yoksa milleteklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?