saol bitanem. önce platin yapayım diyorum sevmezsem sonra bakıra dönerim :)
kilotları büyük beden almak gerek bence bide ince dikişliler varrr sezeryan olursa dikiş yeri acıtmasın diyeee..ben onlardan alıcamm..allahtan çarşıbaşında çalışan arkadaşım varr saolsun yardımcıı oluyoo bayaa... gecen pijamalarıda aldım onadann ...
şuan m beden kullanıyorum oluyoo rahatt hamiş külodu almadımmm yaa ben hiçç çok sıkar gibi geldiii denemedimm bunalrda daha oluyoo diyee..zaten pantolunun belide taaa öğsüme kadar bu sıcakta bayıyoo vallaa bide külott öel olsaa alllaahhh yanarımm yaww...bilmiyorumkismile
sağol cnm sen de olmasan kimse sallamıycak:) ben yere dizlemiştim. bi anda bi acı hissettim. ondan beri de dizimi kıvırınca ağrıyo..seninki bu tarz bişey mi..yani dizleyince ya da sonuna kadar kıvırınca ağrıyor mu?hosgeldib canım. benim özellikle merdiven cıkarken dizlerim cok agrıyor. son ay olurmus. biraz sabredecez
saadetcim türkiyede ağrı pompası sanırım yeni yaygınlaşıyor o yüzden ek ücret alınıyor benim gittiğim hastanede, hastanın tercihine bağlı isteyen yaptırıyor istemeyene enjektörle ağrı kesici veriliyor veya serumla birlikte veriliyor, ben iğneden çok korkan biriyim kızımda hemşireye saat başı bana ağrı kesici vurun diyordum :) düşün yani korkmama rağmen bunu göze alıyordum, ama bu yöntem iyiymiş zğrın olunca veya yataktan kalkmadan önce butona basıyorsun 3-5 dk sonra ağrı kesici etkisini gösteriyor
kızlar mrb nasılsınızz?????????
ben uzun zamandır uğrayamadımözledim valla:):):)
kpss telaşından elim bi türlü nete gitmedi çok şükür bitti biraz dinlencenin ardından yeniden burdayımömmm:):):) umarım herkes iidir bebişleriniz de iidirr:):):)
cikolata bende igneden cok ama cok korkuyorum :) bir sey sorucam simdi bizim deneyimimiz yok yani ben cok korkuyorum korkualrim basima ne gelicegini bilmedigim icin ayrica artiyo zannedersem sen basina az cok ne gelicegini biliyosun yani ben dusnuyorumki ben bu kadar acidan sorna bir daha bebek dusunmem gibi geliyor insan zamanla unutuyormu aciyi yoksa cocuk her aciyi alip goturuyormu naisl bir duygu bu cikolata ?
kızlar mrb nasılsınızz?????????
ben uzun zamandır uğrayamadımözledim valla:):):)
kpss telaşından elim bi türlü nete gitmedi çok şükür bitti biraz dinlencenin ardından yeniden burdayımömmm:):):) umarım herkes iidir bebişleriniz de iidirr:):):)
sadoşşş ben jübilemi Rüzgarla yapıcam Allah nasip ederse
o sağlıkla gelsin yeterki ben başka çocuk düşünmüyorum şekerim:dilcikar:
meleğinin yüzünü gördüğünde onun kokusunu hissettiğinde ve ilk emzirişinde bu acıları unutturuyor rabbim. birde şöyle düşün sen başına ne geleceğini bilmediğin halde korkuyorsun, ben başıma ne geleceğinide biliyorum bu daha kötü :) ama iyileşicem ve 4 kişilik bir aile olucaz diyorum. bence korkma şahsen ben korkmuyorum hatta doğuma nazaran iğneden daha çok korkuyorum :)))
hoşgeldin sen de bendensin ben de kpss ye girdim koca göbekle...ama benimkine oturmaktan fenalık geldi sonlara doğru felaket hareketlendi..:)
valla bende uzun sure dusunmuyorum kesinlikle diyemem durum ne gosterir ama bir tane yeter simdiden 20 sene sonrayi dunsuyorum esim diyoki ben yarini dusunmuyorum sen 20 seneyimi dusunuyosun deidmki basima 20 sene sonra ne isler acicak neler cekicem allahim korkuyorum naisl buyutcem nasil egitim vericez dusundukce deli oluyorum bir tane yeter iki olursa sorunu iki olur ama hersey kismet :):)
bende hamile çamaşırı almadım çünkü psikoojik olarak da tuhaf hissettirir ve dediğin gibi zaten pantolonlar yüksek bu sıcakta ikisi bir arada çekilmez diye. doğumdan sonra dikiş konusu önemli olduğu için tecrübeli annelerden fikir alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?