2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oznurcum acaba varis corabı mı götürsek esim ameliyat oldugunda giydirmişlerdi onada2-3 tane serum taktılar ve siskinliği vardı.

aslında tedbir olarak götürülebilir yanii ne olur ne olmazzz..tabii bu herkeste olacak anlamına gelmez ama yine de dikkate almak gerek...kii zaten şuanda bile ayaklar büyü 1-2 numaraa :)) terliği büyük almak şartt ...

benim vücudum cok müsait sismeye balon gibi olurum herhalde :)

ben yillarca lost tutkunu yasadim sezon faciaydi heroes izledim sonra nedense sikildim kaldi bunalara baslicam daha hic izlemedim bir ara gossip girl izlemistim ama bir iki bolum bakalim ins iyidir :)

kizlar ben doguranlari izliyorumda yani bunalr oyle yakin cekimd egil sadece kadini falan gosteriyo bazisi cok agliyo bagiriyo bazisi bir bagiriyo bebek geliyo bu kisiden kisiye degisiyomu yani anlamadim ki sonucta gelen ayni sey dimi :)

kızlar bende 36 dan 38 çıktım terlikleri bide bişey daha soram iç çamaşırlarınızı nasıl bişey aldınız hamilelek kilotlarımı koysam çantama olurmu ya pijamaları nasıl bişey almalıym

ben yillarca lost tutkunu yasadim sezon faciaydi heroes izledim sonra nedense sikildim kaldi bunalara baslicam daha hic izlemedim bir ara gossip girl izlemistim ama bir iki bolum bakalim ins iyidir :)

lost ve heroes bende seyrettim. heroes ilk sezon cok güzeldi ama sonradan sıktı

selam kızlar,
bugün doktora gittim tekmelerini aşağıda hissettiğim için, ayak gelişli ama dönebilir dedi..:ecrin_bebek:
çok zor ya vajinamda hissediyorum ayaklarını resmenakannehir

kizlar ben doguranlari izliyorumda yani bunalr oyle yakin cekimd egil sadece kadini falan gosteriyo bazisi cok agliyo bagiriyo bazisi bir bagiriyo bebek geliyo bu kisiden kisiye degisiyomu yani anlamadim ki sonucta gelen ayni sey dimi :)

ayy ben izliyemiyorum
sancı giriyor karnıma hemen

kızlar bende 36 dan 38 çıktım terlikleri bide bişey daha soram iç çamaşırlarınızı nasıl bişey aldınız hamilelek kilotlarımı koysam çantama olurmu ya pijamaları nasıl bişey almalıym

ben daha cantamı hazrılamadım. normal kilot koyarım herhalde

ben önceki bedenimden almadım 1 beden büyük aldım
dikişi acıtmasın diye

benimde ağrıyordu geçen hafta.dr bgittim sadece ağrı kesici içebilirsin dedi.minoset içtim bende.ara ara hala zonkluyor.geçmiş olsun çok zordur diş ağrısı.

kilotları büyük beden almak gerek bence bide ince dikişliler varrr sezeryan olursa dikiş yeri acıtmasın diyeee..ben onlardan alıcamm..allahtan çarşıbaşında çalışan arkadaşım varr saolsun yardımcıı oluyoo bayaa... gecen pijamalarıda aldım onadann ...

şuan m beden kullanıyorum oluyoo rahatt hamiş külodu almadımmm yaa ben hiçç çok sıkar gibi geldiii denemedimm bunalrda daha oluyoo diyee..zaten pantolunun belide taaa öğsüme kadar bu sıcakta bayıyoo vallaa bide külott öel olsaa alllaahhh yanarımm yaww...bilmiyorumkismile

ben asmali kesmeli kanli igneli seyleri izliyemiyorum bunalri izliyorum cunku hic birini gostermiyo kadina ikin ikin diyo bebek cikiyo isin icine hastane malzemesi girerse tansiyonum kaciyo :)

ben onlarıda izliyemiyorum onlar ıkındıkça bana birşey oluyor eyvahedigeldismile

yaa bişey sorcamm sizde de kasılma çokk muu ?? yanii ağrı falan yok ama ara ara göbüşün bi tarafı taşş gibi oluyoo sakıncalı bi durumm muu acaba normal mii ? bilen varmıı? dr randevum salıyaa dahaa..aramakta istemiyorumm kadın tatildeymiş rahatsız etmeyeyimm dedimm ..

benimde ağrıyordu geçen hafta.dr bgittim sadece ağrı kesici içebilirsin dedi.minoset içtim bende.ara ara hala zonkluyor.geçmiş olsun çok zordur diş ağrısı.

canm şuan geçti arada bi zokluyo ama feleğimi şaşırıymyetrince kalsiyumda alıyorm şurda 40günüm kaldı biraz daha dayansa ne olu doğumdan sonra bakarm icabına erkek çocuk anneden 4 diş götürürmüş öle duydm aca daha kemikli oldukları içinmi ki

bana da oluyor
dr sormadım unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…