oznurcum acaba varis corabı mı götürsek esim ameliyat oldugunda giydirmişlerdi onada2-3 tane serum taktılar ve siskinliği vardı.
dün facebookta gördüm 43 gün kaldı yazmıstı. umarım iyidir.
melekte ugramyor uzun zamandır
aslında tedbir olarak götürülebilir yanii ne olur ne olmazzz..tabii bu herkeste olacak anlamına gelmez ama yine de dikkate almak gerek...kii zaten şuanda bile ayaklar büyü 1-2 numaraa :)) terliği büyük almak şartt ...
esim geldi biraz once evde sikiliyorum diye sex in the city -desperate house wives- gossip girl tum sezonalri satin almis internetten bu gun basliyim izlemeye :)
ben yillarca lost tutkunu yasadim sezon faciaydi heroes izledim sonra nedense sikildim kaldi bunalara baslicam daha hic izlemedim bir ara gossip girl izlemistim ama bir iki bolum bakalim ins iyidir :)
kizlar ben doguranlari izliyorumda yani bunalr oyle yakin cekimd egil sadece kadini falan gosteriyo bazisi cok agliyo bagiriyo bazisi bir bagiriyo bebek geliyo bu kisiden kisiye degisiyomu yani anlamadim kisonucta gelen ayni sey dimi :)
kızlar bende 36 dan 38 çıktım terlikleri bide bişey daha soram iç çamaşırlarınızı nasıl bişey aldınız hamilelek kilotlarımı koysam çantama olurmu ya pijamaları nasıl bişey almalıym
kızlar bende 36 dan 38 çıktım terlikleri bide bişey daha soram iç çamaşırlarınızı nasıl bişey aldınız hamilelek kilotlarımı koysam çantama olurmu ya pijamaları nasıl bişey almalıym
canm aradm tel kapalı 4 gün sonra kontrolum var ozamana kadr dayana bilsem bi yol gösterir herhalde ay çok kötü bişe san ki dişime biri baltayla vurup kaçıyo ilk defa böle bişey gördüm hamile olmadan öncede ağrıdı ama böle değildi
ayy ben izliyemiyorum
sancı giriyor karnıma hemen
ben asmali kesmeli kanli igneli seyleri izliyemiyorum bunalri izliyorum cunku hic birini gostermiyo kadina ikin ikin diyo bebek cikiyo isin icine hastane malzemesi girerse tansiyonum kaciyo :)
benimde ağrıyordu geçen hafta.dr bgittim sadece ağrı kesici içebilirsin dedi.minoset içtim bende.ara ara hala zonkluyor.geçmiş olsun çok zordur diş ağrısı.
yaa bişey sorcamm sizde de kasılma çokk muu ?? yanii ağrı falan yok ama ara ara göbüşün bi tarafı taşş gibi oluyoo sakıncalı bi durumm muu acaba normal mii ? bilen varmıı? dr randevum salıyaa dahaa..aramakta istemiyorumm kadın tatildeymiş rahatsız etmeyeyimm dedimm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?