2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben onlarıda izliyemiyorum onlar ıkındıkça bana birşey oluyor eyvahedigeldismile

haha bozo ben korku filmi izliyorum hayaletli seyelr uzayli seyelr hic ama hic korkutmuyo beni hic umursamiyorum bile ama sacma sapan hastane ortaminda gecen seyelr oldum olasi kan varsa allah bitti tir tir titriyorum esimde diyoki sende alemsin insan gormedigi seyelrden korkar ruh gibi falan sen hic tinlamiyosun boyle sacma korku filmlerinden korkuyosun :):) kanlis eyelr icimi deliyo geciyo gozumu kapatiyorum esidme tersin hic rahatsiz olmaz gozlerini acar her sahneye bakar :)

öznurcuğm ben kasılmanın ne olduğunu bilmiyom ama karnım sertleşiyo karnımda kasılma oluyo beldn sancı giriyoadet sancısı gibi ben dra sölemedn o sölemişti ban bunların olacağını ve normiş son aylara girdik artık herşeye hazırlıklı olmamz lazm canm

ben çok korkarımm yaa hiç bakamam kötü sahneler bitince eşim ok bakabilirsin geçti derr :) sen otel -2 yi izlesen bayılırsın kesinn bende nası izledimm hala anlayamıyorummeyvahedigeldismile berbatt tıı resmennnnn......

bende de çok.ben sordum dr.a normal dedi.ama 1 saatte 4ten fazlaydı sanırım olursa erken doğum habercisiymiş.

bana sancı falan olmuyoo sadece kasığıma doğruu acayipp sertleşiyoo 5-10 sn falan...yerimden kalkıp tuvaletim geldğinde özellikle oluyooo ..artık salı sorarımmm normalmi diyee...

bana sancı falan olmuyoo sadece kasığıma doğruu acayipp sertleşiyoo 5-10 sn falan...yerimden kalkıp tuvaletim geldğinde özellikle oluyooo ..artık salı sorarımmm normalmi diyee...

bende de bebek bi yere toplanıyor wc ye gidince geçiyor

tum otel filmlerini izledim ama bir hafta uyumadim yani icim kiyildi gordukce ruhum bayildi cidden izliyorum sonrada uyku yok iste eism o filmde gozleri boyle acik naisl izliyo psikopatmisin nesin dedim bakma oyle ben rahatsiz olmuyorumki diyo ben cok olmustum acikcasi :)

bana da oluyor
dr sormadım unuttum

boza canm yazını okudumda karnı acıyn varmı diye benm çok şikayetim var bu konuda nasıl bi acıyo elimi dokunduramıyorm sabki içten yaralar var sızlıyo bence büyük bi ihtimal çatladı içrden benmki, seni bilemiyorm benmki kadar mı acıyo tam gbek deliğim sağ ve sol tarafları

benim cok oluyor bazen agırlasıyor resmen.

kızlar o kasılmalarınız karnınızın tümünde olursa doğum kasılması oluyor, bi kısmında ise hazırlık kasılması.

bence 1. resimdeki renk cok güzel sanada güzel olur.
avatarımdaki de benim eski sac rengim esim bakır yap tekrar diyor platin istemiyor :)

tessekkurler canim platin bakir senin ten rengin her renge gider resimlerine baktim sen degsitir sikilirsan baska renge donersin ten rengin cok uyumlu her renge sanslisin bu konuda :)

kızlar linkte ağrı pompasını gayet güzel anlatmışlar bende ne olduğunu bugün öğrendim, hem epiduralde hem genel anesteside kullanılabiliyormuş.

Hasta kontroll ar giderimi-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

cikolata biliyorum ben bunu burda ek ucret istemiyorlar bunun icin ayrica birde gaz cekiyosun bununda dugmesi var basiyosun dur ben ayin 3.ve 10.iste tek tek sinifta anlaticakalr secim yapicam anlatirim sizede sey gibi ya oluceksin hangi yolla sec gibi istemiyorum hic birini ben dogurmicam ya

bende de çok.ben sordum dr.a normal dedi.ama 1 saatte 4ten fazlaydı sanırım olursa erken doğum habercisiymiş.

aa bak bunu öğrendiğimm iii olduuu ..ya ben sabah kalkınca bugün sayıcamm diyorumm hanii dr sorarsa diyee 1-2 sayıyorumm eee iş yerii malumm kafa kalmıyokii unutup gidiyorumm...

bide o kada çok tuvalete gidiyorumm uyanınca merak ediyorum acaba günde kaç kez gidiyorum bi sayayımm diyorumm yine unutuyorumm ama gece yatana kadarr 20 kere rahat gidiyorumdurr yaa...ve tuvaletimi yapıyorum elimi yıkıyorum tekrar yapıyorumm böle yaaniii ohaoldumsmile çişli olduk çıktıkk yaaa eyvahedigeldismile

ama şu kasılmaya dikkat edeyimm bundan sonra bi sayayımmm...allah korusunn daha çokkkkk varr oğluşummunn gelmesiineee acelece davranmasınnn !!!!klava:

tessekkurler canim platin bakir senin ten rengin her renge gider resimlerine baktim sen degsitir sikilirsan baska renge donersin ten rengin cok uyumlu her renge sanslisin bu konuda :)

saol bitanem. önce platin yapayım diyorum sevmezsem sonra bakıra dönerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…