2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Saadet toprak yiyenler demir elsikliğinden yiyor....İyi bişiden değil yani kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar istanbulda park yatak için iç yatak nerden alınabilir? bilen varsa adres ve yer verebilir mi

Bütün tatlı annelere merhaba :) Dilerim herkesin keyfi yerindedim. :) Ufaktan çantamı hazırlamamı salık verdiler, henüz erken gibi geliyor ama bir kaç arkadaşım 35-36 haftasında doğurdu :/ Pazartesi de ben 35'e giriyorum. Heyecanlandım açıkcası :/

zeynep avatarındaki senin bebeginin ultrason resmi mi? ne güzel gülümsemiş masallah

Hro sen facebook grubuna üye değilmisin?

Hepimizin güncel resimleri var orada

esimin işleri yüzünden tatile gidemedik 2-3 günlüğüne yakın bir yerlere gitmek istiyordum ama bundan sonra riskli olur herhalde

arkadaşlar istanbulda park yatak için iç yatak nerden alınabilir? bilen varsa adres ve yer verebilir mi

İstanbulu bilmiyorum ama ben internetten almıştım. Visco yatak. Araştırmanı öneririm, bebek yatağının ebatlarına göre aratabilirsin. Ben 70x130 luk Visco yatağı internetten 35 tl'ye aldım. Aynı yatak aynı marka mağazada 100TL'ydi, Eskişehir'de.

kız kaçak hımmmm burdasın demek :

slm anneler hepinize bebişlerede kocaman maşallahhhhh

Oradayım buradayım, Miniğim ağustos sonu eylül başı gelecek, her iki ayın da annesi sayılırım

yok kız bunlar bu fenalıklarıyla durmaz fazla gelirler
benimde sata göre 30 ağustos ama dr um 15-20 sine zor dayanır bu diyor şimdilik sezeryan günümüzü 28 ağustos dedi durursa tabi
son güne kadar almıcam diyor bakalımmm

Bana da 29 Ağustos dedi :) Ama benim durum farklı işte, plasenta previa belası, 40'ı beklemek çok sakıncalı dedi :/ Halbuki kendimi normal doğuma öyle bir hazırlamıştım ki!! Tam bir normal doğum experi olmuştum... boşa gitti emeklerim mafoldumben

canım üzülme bende hazırlamıştım ama benim sıpanın dönesi gelmedi artık dönmez kanala girmiş sıpanın ayakları vardır bir keramet de geç sağlıklı olsunlarda varsın bizler sezeryanla yarım kalalım onların canı sağolsun ben takmıyorum sende takma kafana hayırlısı böyleymiş demekki de geç üzerinde durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…