benim esimin ailesinin bahcesi cidden sokak kadar arkada bir bahce var adam kendi ekip bicemiyo kiraliyo bazen esim diyorki ben cocukken tum gun orda toprak yerdim kopeklerimiz vardi kosardik eglenirdik nehir var ordan su icerdik hic hastalanmadim ufakken diyo bana diyoki annemlere gittigimizde arka bahceye koy cocugu oynasin dumduz arazi yok yol yok hic bir sey yok yemyesil birde ufak ev yapmis babasi torunalri icin icerisi oyuncak dolu salincak falan var dedimki bu evi keyfime gore dosicem bebegimin oyun evi olsun yani esim toprak yiye yiye buyumus cokta saglikli eger cok titiz olursak hasta olma ihtimali cok yuksek bagisiklik sistemi guclu olsun :):)
Bütün tatlı annelere merhaba :) Dilerim herkesin keyfi yerindedim. :) Ufaktan çantamı hazırlamamı salık verdiler, henüz erken gibi geliyor ama bir kaç arkadaşım 35-36 haftasında doğurdu :/ Pazartesi de ben 35'e giriyorum. Heyecanlandım açıkcası :/
zeynep avatarındaki senin bebeginin ultrason resmi mi? ne güzel gülümsemiş masallah
biz de kullanıcaz canım ama devlet ödemiyor parayla alıcaz
benimde 35 olmama cok az kaldı ufak ufak cantamı hazırlayacam bende
Evet canım teşekkür ederim :) Benim "GÜNEŞ"im o, 22 haftalıkken. Bir daha bu kadar güzel bir görüntüsünü alamadık zaten. :)
34+1 sen zaten 35. haftandasın canım :)
saadetcim bne seni hiç görmedim ama çok güzel bir bayan olduğunu düşünüyorum. hani hissedilebilir ya bazen. ben zaten kilolu hamile kaldım. şimdide önde kocaman bir göbeğim var. içindede oğlum var :) hiç takmıyorum bol bol kıyafet alıyorum. yaz gelmeden önce makyajımı da ihmal etmiyordum ama şimdi terlettiği için yapmıyorum. ama lütfen hayattan kendinizi soyutlamayın. bu gece eşinle kesin git çok iyi gelir. birde orası ingiltere. türkiyede herkes ne giymiş ne yemiş ne kadar almışa dikkat ediyor. ben de bir süre yurt dışında bulundum. ama oralarda asla böle şeyler önemli değil güleryüz her kapaıyı açıyor. bugünlerin tyadını çıkralım. hayatta 2 ya da üç kez böle tatlı göbeklerimiz olduğu için eşlerimiz bizlerle gurur duyacak. siyah saç esmerlere çok yakışıyor hem boşver. bayanssulusmile
arkadaşlar istanbulda park yatak için iç yatak nerden alınabilir? bilen varsa adres ve yer verebilir mi
İstanbulu bilmiyorum ama ben internetten almıştım. Visco yatak. Araştırmanı öneririm, bebek yatağının ebatlarına göre aratabilirsin. Ben 70x130 luk Visco yatağı internetten 35 tl'ye aldım. Aynı yatak aynı marka mağazada 100TL'ydi, Eskişehir'de.
kız kaçak hımmmm burdasın demek :
slm anneler hepinize bebişlerede kocaman maşallahhhhh
Oradayım buradayım, Miniğim ağustos sonu eylül başı gelecek, her iki ayın da annesi sayılırım
yok kız bunlar bu fenalıklarıyla durmaz fazla gelirler
benimde sata göre 30 ağustos ama dr um 15-20 sine zor dayanır bu diyor şimdilik sezeryan günümüzü 28 ağustos dedi durursa tabi
son güne kadar almıcam diyor bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?