sorumluluk duygusu elbette zor, bu dönemde çocuk yetiştirmek , maddi manevi kolay değil elbette. ama saadet sen çok gençsin. ben 32 yaşında Allah nasip ederse anne olacağım. ve açıkçası 2-3 yıl sonra 2.çocuğu Allah kısmet ederse düşünüyorum. kardeş çok güzel bence. tek çocuk olması pek çok açıdan iyi değilmiş gibi gelir bana. senin de kardeşin var bildiğim kadarıyla. bence kardeş olmak güzel bir duygu. ve Allah nasip ederse ben oğluma bir kardeş istiyorum.
Lila sende çok erken jübile yapıyorsun gibi geldi bana :)
bişiy sorcam ayy çok saçma olacak ama nolur cevap verin.
bende kan korkusu var ve normal doğurasım var biliyosunuz.
doğumda çok kan görüyomuyuuuz ?
çünkü ben o anda bayılırım Allah korusun çocuğa bişiy olur((((
çok kanıyomu kızlar yaa doğuranlar bi el atsın şu soruma....
canim dondurma istedi yiyim hemen dondurma cikolata derken hep bu saatte bunalri yiyorum kilo aliyorum evdeki dondurma sayimi ben bile bilmiyorum herhalde 25 paket vardir :):)
Lil@ bende umreden özel hurma ve zemzem getirdim dolapta bekliyor..ben Rüzgarı kundaklatıcam annem tüm torunları kundakladı derlerki eskiler bacakları düzgün olurmuş..
bide tuzlamak var tabii çoğu kişi karşı çıksada tuzlatacağım ben oğlumu ter kokmazmış öyle derler...
hee bide zemzem suyu Allahın izniyle doğduğunda ağzına bir damla zemzem suyu damlattıracağım :) suyumuz şimdiden hazır
Ooooh ne güzel valla benim yerimede ye olurmu.Bende gebelik şekeri çıktığı için bana yasak.Ama doğum yapayım kutu kutu yicem.sempatiksalakcinni Afiyet olsun şeker
Bu hafta benimde bulantılarım başladıGünaydın kızlar gerçi öğlen olmak üzere ama olsun.
Nasılsınız umarım herkes iyidir.
Ben pek iyi değilim.Sabah mide bulantısıyla uyandım açlıktandır dedim kahvaltımı yaptım ama geçmedi hatta fazlalaşıt ve afedersiniz ne yediysem çıkardım.
Ooff ya ne güzel azalmıştı bulantılarım yien mi başlayacak.Sizde de oluyor mu kızlar mide bulantısı??
az kaldi sabir ben sekerim varmi yokmu bilmiyorum valla rahatsizligim yok ayrica her gittigimde idrarima cubuk sokuyo bakiyo gecen seker dedi parmaktan kan aldi cokd egil sorun yok dedi yani seker yuklemesi falan dilan yapilmadi bana bundan anliyolar demekki dedim bende sormadim ins yoktur olsada rahatsizlik falan olurdu herhalde dimi ? gecmis olsun canim az kaldi az sabir benim tek sorunum sag tarafimda kaburga batmasi ayrica sirt agrisi hepimiz ayri ayri sorunalrla ugrasiyoruz bakalim hayirlisi gecicek yakinda ..
Yok canım yaa benimde bir şikayetim rahatsızlığım falan yok şeker yüklemesi yapıldı şekerim biraz yüksek çıktı.Sonrada bebek için çok tehlikeli olduğunu anlattılar hemde çok olumsuz örnekler vererek.Diabet diyeti verdiler içinde fabrika şekeri olan herşey yasak.Aylardır böyle yaşıyorum ama alıştım Teyzem isviçreden çikolatalar getirmiş bana hepsini buzlukta saklıyorum az kaldı doğumdan sonra paket paket yicem hihoyyyt Çok özledim yaa bende çikolata,dondurma vs. bütün tatlı şeyleri çok özledim.Eşim bakkala giderken soruyor istediğin bişey varmı diye bende her defasında sayıyorum çikolata al,gofret al,dondurma al,bisküvi al aklıma gelen bütün tatlıları sayıyorum gülüyor.
sabaa canım hani karambole hamile falan kalırsam aldırmam doğururum tabii ama büyükte konuşmamak gerek..
yarının ne getireceği belli olmaz.
büyük sözüme tövbe.
bu güne kadar neye yapmam etmem dediysem sonunda paşa paşa yaptım...
ayyy sustum benn....
:)))))
aramizda uc yas var cokta genc sayilmam :) sorumluluk diygusu evet birde burda bana ne de olsa farkli b ir kultur var buda korkutuyo beni yani 17 yasinda gece disari cikiyorlar tek baslarina arkadas gruplari var ben 20den once cikmasina katiyen izin vermem esimde burda normal yapma diyemezsin arkadas gruplari olucak diyo deidmki inat ederse doner turkiyeye 20 yasindan sorna tamam ama oncesi ciksin istemem geri kafali degilim sadece huzursuz olurum esimde burasi cok buyuk bir yer degil guvenli istanbul gibi degil diyo deidmki hic farketmez cikamaz istemem tum gece gozum yolda bekliyemem simdiden catismalari hayal edebiliyorum sevmicek nefret edicek o donemlerde benden biliyorum bakalim ne yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?