2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aramizda uc yas var cokta genc sayilmam :) sorumluluk diygusu evet birde burda bana ne de olsa farkli b ir kultur var buda korkutuyo beni yani 17 yasinda gece disari cikiyorlar tek baslarina arkadas gruplari var ben 20den once cikmasina katiyen izin vermem esimde burda normal yapma diyemezsin arkadas gruplari olucak diyo deidmki inat ederse doner turkiyeye 20 yasindan sorna tamam ama oncesi ciksin istemem geri kafali degilim sadece huzursuz olurum esimde burasi cok buyuk bir yer degil guvenli istanbul gibi degil diyo deidmki hic farketmez cikamaz istemem tum gece gozum yolda bekliyemem simdiden catismalari hayal edebiliyorum sevmicek nefret edicek o donemlerde benden biliyorum bakalim ne yapicam

sen görmüyorsun ki lilacım, örtü oluyormuş belden aşağı kısımda set yapıyorlarmış görüş alanını..
zaten çok kanamıyormuş..
ben bugün doktora sordum, kesi atarken normal doğumda uyuşturuyor musunuz diye tabi ki dedi...
merak etme bence

saba cım çok haklısınn ...bende 2.çocuğu düşünmüyorumm mesela gelecek falan filann mazeretiyle ama şimdi düşünüyorumm kardeş farklı bişey ben,mde ablam var mesela benden 2 yaş büyük ama arkadaş gibiyizdir...

allahımmm korusunn ama ana baba bi gün olamayacak ve kardeşşş her daimm olacakk
( tabii takdir-i ilahii ) bunu hiçbirimiz bilemieyizz..... sadece yaş itibariyle düşünürsekk...

ama şu şartlarda da hiç birimiz cesaret edemiyoruzz...ki zaten benim yaş 29 olacak araya en az 2 sene koyy o yaştan sonra da sıkıntılımı olur nasıl olur bilemiyorummm... şuan tabiki düşünmüyoruz belki ama bebişlerin kokusunu alınca iş değişir belki :))

ayy heram çok teşekkür ederim canım bu geröçekten kafama takılıyodu
çok pis fobilerim var benim hastalık boyutunda.bu da sadece bi tanesi işte.
iyi bari kan görmem eğer çok kan olsaydı gözlerimi tavana dikmeyi düşünüyodum görmemek için :)

ben aldım yarı sünger yarı viskoleks...
oslm sakın tam viskoleks alma bebeğin vücudunun şeklini aldığı için önerilmiyor.
bebekler hafif sert yatakta yatmalıymışlar kemik gelişimi açısından...
bunu dikkate al bende alırken çok araştırdım...

bende park yatagin icine yari sunger aldim lila aynis eninki gibi delikleri falan var ama nevresim gibi seyelr daha almadim onalrida bu hafta sonu alirim bakiyimda

canim dondurma istedi yiyim hemen dondurma cikolata derken hep bu saatte bunalri yiyorum kilo aliyorum evdeki dondurma sayimi ben bile bilmiyorum herhalde 25 paket vardir :):)

canim dondurma istedi yiyim hemen dondurma cikolata derken hep bu saatte bunalri yiyorum kilo aliyorum evdeki dondurma sayimi ben bile bilmiyorum herhalde 25 paket vardir :):)

Ooooh ne güzel valla benim yerimede ye olurmu.Bende gebelik şekeri çıktığı için bana yasak.Ama doğum yapayım kutu kutu yicem.sempatiksalakcinni Afiyet olsun şeker

Lil@ bende umreden özel hurma ve zemzem getirdim dolapta bekliyor..
sen nasıl kullanacaksın..özel bi yöntem varmı

bide:
Efendimiz bebekler doğar doğmaz ağzına hurma verdirtiyormuşş...
O fırsatı bulamam belki ben eyvahedigeldismile

kızlar bugün doktor ferrum fortu kes, gyno ferro sanola başla dedi..
kanım çok hafif düşüktü de:2:
sanırım ferro sanolun demiri daha yüksek:sm_confused:

Ooooh ne güzel valla benim yerimede ye olurmu.Bende gebelik şekeri çıktığı için bana yasak.Ama doğum yapayım kutu kutu yicem.sempatiksalakcinni Afiyet olsun şeker

az kaldi sabir ben sekerim varmi yokmu bilmiyorum valla rahatsizligim yok ayrica her gittigimde idrarima cubuk sokuyo bakiyo gecen seker dedi parmaktan kan aldi cokd egil sorun yok dedi yani seker yuklemesi falan dilan yapilmadi bana bundan anliyolar demekki dedim bende sormadim ins yoktur olsada rahatsizlik falan olurdu herhalde dimi ? gecmis olsun canim az kaldi az sabir benim tek sorunum sag tarafimda kaburga batmasi ayrica sirt agrisi hepimiz ayri ayri sorunalrla ugrasiyoruz bakalim hayirlisi gecicek yakinda ..

Bu hafta benimde bulantılarım başladı

Yok canım yaa benimde bir şikayetim rahatsızlığım falan yok şeker yüklemesi yapıldı şekerim biraz yüksek çıktı.Sonrada bebek için çok tehlikeli olduğunu anlattılar hemde çok olumsuz örnekler vererek.Diabet diyeti verdiler içinde fabrika şekeri olan herşey yasak.Aylardır böyle yaşıyorum ama alıştım Teyzem isviçreden çikolatalar getirmiş bana hepsini buzlukta saklıyorum az kaldı doğumdan sonra paket paket yicem hihoyyyt Çok özledim yaa bende çikolata,dondurma vs. bütün tatlı şeyleri çok özledim.Eşim bakkala giderken soruyor istediğin bişey varmı diye bende her defasında sayıyorum çikolata al,gofret al,dondurma al,bisküvi al aklıma gelen bütün tatlıları sayıyorum gülüyor.

kızlar sakın srtt ustu yatmayınnn benm kaburgalarım agrıo dıee sola yatamıorumm srt ustu rahat edıodumm bugun hemsıre dedı sakın yuzustu ve srtı ustu yatmaa saga veya sola yat genelde soola yat dedı srt ustu ytınca bebegın kan akısı zayıflıomus anne karnında ölume bıle yol acıomus allh korusun ayrca bbebekde saglık sorunu yaasatıomus aman dııkkt sakın yatmayın srt ustuu bn hep öle yatıodum bugune kdr ıns bısy olmamıstır((

turkiyede biraz abartiyolarmi ne bilmem burda bu kadar abartmiyolar tahlilleri sunalri bunalri her gittimge idrar testi tansiyon ulktrason sorun varsa o zaman baska ama bu kadardan anliyp sorun olup olmadigini tetenozdu sekerr yuklesiydi hic birini olmadim ..

:) herşeyin hayırlısı tabi. bende istiyorum 2.çocuk ama Allah nasip eder mi onu bilemem. bende büyük konuşmayayım :) nasip

evet haklısın, senin bebiş kültür farkı nedeniyle bağımsızlık duygusunu daha erken isteyebilir. ama daha güvenli olma konusuna da katılıyorum. daha az tehlike var, istanbulda hırlısı, hırsızı, delisi, sapığı çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…