aysem ınan yalnıs anlamadım anlamam da hepınız cok ıyısınz
helel olsn lafımı olr
ben sureklı ogrenelım paylasalım dıye buradayım ınan baban tatlım
ya o meyvelilerden veriyorsa ben hergün içerim muzlu falan negüzel...banada doktor dedi kendin evde yap muzlu sütü dedi ya....artık öyle yapcam...
o meyvelilerin içeriğine baktım sitrikasid bişiler yazıyordu..normal sütte ise bişey yok...
tam cnm yanlış anlama yok o zaman anlaştık kaydirigubbakcemile5
kızlar ya bende balığı çok seviyodum
birden tiksindim şimdi yiyemyorıum
balık çok önemli die biliyodum
tavuk yiyorum beyaz et olarak yeterliimi acaba
A&S hatırlamazmıyım canım hatırlıyorum tabi çok teşekkürler...ya kızlar doktor bana şu meyveli sütlerden içebilirsin süt süttür dedi ama içime sinmiyo bende sade içemiyorum npacağımıda bilmiyorum
kızlar hamilelikte manevi beslenme de çok önemli
hamileliğimiz boyunca sürekli kuran okuyalım
ehattaa imkanımız olursa bir hatim bitirelim
okumayı bilmeyenler cd den bebeklerine dinletebilirler
nasıl güzel bi hamilelilk geçirirsek bebeklerimizde o kadar hayırla doğsun inşallahhhh
hayır akşam olması bişi değil...asıl eşimle hiç ilgilenemiyorum :)) 7.ocakta öğrendık o günden beri köşe bucak kaçıyorum.,tık yok ... bu forumda tek kaldım galıba ...hamile olup kocasından kaçan herkes bu problemi aştı :)))
galiba akşaöma doğru çoğalan mıde bulantısı sıkıntısı çoğumuzda mevcut... :))) geçecek inşallah..
ay bendede oldu canım ya ben balık hastasıyım yani gece gündüz yesem bıkmam...bendede oldu birazcık tiksinme ya zor yiyorum sanki..yedikten sonbra böyllee mideme ağır geliyor hemen üzerine tatlı birşey yiyip tadını değiştiriyorum.....neden öyle oldu anlamadım..hatta dün yedim bak kuyruk kısmını yemedim attım ki ben balık delisiyim ....ama yiyorum canım..beyazet tavuk falan kesinlikle balığın yerini tutmuyor...balığın içindeki yağlarla tavuğun alakası yok canım...
bende bol bol klasik müzik dinletmeyi düşünüyorum...
aynen bacım bende içeriğine baktım ve görünce kafam karıştı..nesguik dahamı masum ne:)
kızlar benim adliyeye gitmem gerek gelince görüşürüz
oda olur cnm oda senin tercihinn...
güzel bir müzik kulağıyla doğar :)
akşam benim miydem yanıyor
eşim de başladı miydem yanıyor demeye
miydem bulanıyor başladı miydem bulanıyor demeye
dedim hamileliktendir takma dedim kaydirigubbakcemile3
ben ne yersem onu yiyor ben ne yaparsam onu yapıyor kaydirigubbakcemile3
kızlar hamilelikte manevi beslenme de çok önemli
hamileliğimiz boyunca sürekli kuran okuyalım
ehattaa imkanımız olursa bir hatim bitirelim
okumayı bilmeyenler cd den bebeklerine dinletebilirler
nasıl güzel bi hamilelilk geçirirsek bebeklerimizde o kadar hayırla doğsun inşallahhhh
evt canım bukonuda herkezin bir tercihi vardır mutlaka...ruhende çok sakin oluyorlarmış...
bebeklik dönemindede dinlediğinde sakinleşiryormuş..ninniden çok daha iyi..çocuk gelişiminde önemi çok büyük klasik müziğin...ileriki yaşlarda kurana göndeririz zaten bilinçlenince inşallah.allah o ghünleride göstersin
katılıyrm cnm zaten bana cok dıyen oldu
bır tanıdık zaten hocaydı kendsı
hergun okunmus su ıcermıs ve hatım falan yapmıs
cocuk masallahı varmıs cok huzurlu akıllıvb...
bende daha baslamadm ama geceelerı okuyup yatınca ıyı oluyo
kızlar nesguık evde yok hıc kullanmadım kahveden daha mı masum?????
Uzerını ıyı okuyun emulgator koruyucu falan varsa dıkkatlı tuketın derım canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?