2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aysem ınan yalnıs anlamadım anlamam da hepınız cok ıyısınz

helel olsn lafımı olr

ben sureklı ogrenelım paylasalım dıye buradayım ınan baban tatlım

tam cnm yanlış anlama yok o zaman anlaştık kaydirigubbakcemile5

kızlar ya bende balığı çok seviyodum
birden tiksindim şimdi yiyemyorıum
balık çok önemli die biliyodum
tavuk yiyorum beyaz et olarak yeterliimi acaba

birde doktor dedi ki hergün süt içemiyorsan sütlaç yap 1 kase ye dedi..birşeyler bul mutlaka tüket dedi yani......mecburuz bebkler için.....bende sıkıyorum artık süt işini bundan sonra..zaten diğer beslenmem çok dikkatliyim..mutlaka haftada 1 kez et 1 kez beyaz et 1 kez balık sebze ve bakliyatı düzenle sistemle tüketiyorum...hergünde yumurta ve ceviz olayında dikkatliyim..ama calsiyumda çok önemli...

aynen bacım bende içeriğine baktım ve görünce kafam karıştı..nesguik dahamı masum ne:)
kızlar benim adliyeye gitmem gerek gelince görüşürüz

kızlar hamilelikte manevi beslenme de çok önemli
hamileliğimiz boyunca sürekli kuran okuyalım
ehattaa imkanımız olursa bir hatim bitirelim
okumayı bilmeyenler cd den bebeklerine dinletebilirler
nasıl güzel bi hamilelilk geçirirsek bebeklerimizde o kadar hayırla doğsun inşallahhhh

ay bendede oldu canım ya ben balık hastasıyım yani gece gündüz yesem bıkmam...bendede oldu birazcık tiksinme ya zor yiyorum sanki..yedikten sonbra böyllee mideme ağır geliyor hemen üzerine tatlı birşey yiyip tadını değiştiriyorum.....neden öyle oldu anlamadım..hatta dün yedim bak kuyruk kısmını yemedim attım ki ben balık delisiyim ....ama yiyorum canım..beyazet tavuk falan kesinlikle balığın yerini tutmuyor...balığın içindeki yağlarla tavuğun alakası yok canım...

cnm toz nesguikler var kakao gibi. ılık süte onlardan bir çay kaşığı koyunca güzel oluyor. Birde öyle dene.

bende bol bol klasik müzik dinletmeyi düşünüyorum...

galiba akşaöma doğru çoğalan mıde bulantısı sıkıntısı çoğumuzda mevcut... :))) geçecek inşallah..

CANLARIM EVET YAA BENDE EŞİME DOKUNAMIYORUM DOKUNMASINA BULANTIDAN TAHAMMÜL EDEMİORUM BUARA :))
AMA SANKİM BU HAFTA AZALDI GİBİ DİLİMİ ISIRİİM DEE aklinialirimsmile
BİZDE DE HENÜZ TIK YOK kaydirigubbakcemile3

bende çok severdim biz hep kızartlma yapardık
midemi rahatsız etmesin diye fırında yaptık
haslama gibi yumuşak yumuşak oldu
cızır cızır kızartmaya alışmışım öyle olunca yiyemedim ve soğudum
evet haklıısn balıktaki yağlar tavukta yokda hani dedim beyaz et ihtiyacımı karşılar biraz
zorlucam kendimi yicem artık

akşam benim miydem yanıyor
eşim de başladı miydem yanıyor demeye
miydem bulanıyor başladı miydem bulanıyor demeye
dedim hamileliktendir takma dedim kaydirigubbakcemile3
ben ne yersem onu yiyor ben ne yaparsam onu yapıyor kaydirigubbakcemile3

aynen bacım bende içeriğine baktım ve görünce kafam karıştı..nesguik dahamı masum ne:)
kızlar benim adliyeye gitmem gerek gelince görüşürüz

evt nesguık daha iyi sanırım..
bi
rde ben yeni bişi keşfettim şu nesfitin meyvelisinin içine 1 bardak süt döküyorum hepsini yiyorum..sütte arada kaynıyor..nesfitte bağırsakları yumuşatıcıymış ya hamilelikte iyi oluyormuş...
birde bebe bisküvisiylede iyi gidiyor..benim bulduğum formüller bunlar..artık herakşam başka tarif napalım bişekilde içmeliyiz.

oda olur cnm oda senin tercihinn...
güzel bir müzik kulağıyla doğar :)

evt canım bukonuda herkezin bir tercihi vardır mutlaka...ruhende çok sakin oluyorlarmış...
bebeklik dönemindede dinlediğinde sakinleşiryormuş..ninniden çok daha iyi..çocuk gelişiminde önemi çok büyük klasik müziğin...ileriki yaşlarda kurana göndeririz zaten bilinçlenince inşallah.allah o ghünleride göstersin

:roflol::roflol::roflol:

katılıyrm cnm zaten bana cok dıyen oldu

bır tanıdık zaten hocaydı kendsı

hergun okunmus su ıcermıs ve hatım falan yapmıs

cocuk masallahı varmıs cok huzurlu akıllıvb...

bende daha baslamadm ama geceelerı okuyup yatınca ıyı oluyo

cnm benim ilerki yaşlarda kurana göndermek ayrı bişeyde, ama hamileyken dinletmekte farklı bişey kuranı kerim bizim için gönderildi ve o ayetler Allahın sözleri
daha anne karnındayken tanışsınlar istiyorum kuran ahlakıyla ahlaklansın istiyorum
inşallah tabi..

kızlar nesguık evde yok hıc kullanmadım kahveden daha mı masum?????

uzerını ıyı okuyun emulgator koruyucu falan varsa dıkkatlı tuketın derım canlar

evet hayatım,maşallah ne güzel inşallah bizimkide akıllı uslu olur
bende hatime başladım bitiricem inşallah
geceleri iyi oluyo evet sende huzurla dolup uyuyosun güzel güzel rüyalar görüyosun :)
bide ben beebeğimle konuşmaya başlaıdm siz konuşuyomusunuz

aysem sonuna kadar katılıyrm cevremde cok ornek de var

bende baslayacagm ınsallah parca parca sure okumak yerıne

hatım herald daha ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…