2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dişim yine ağrdı dra gittim bekmadılar drumdan yazılı kağıt ve bendende istediler erken doğm yapabilirsin dedi dişçi son 3 ayda pek yapmıyorz dedi ne yapacağım bilmiyorm daha 6 haftam var doğuma pazartesi kendi dişçime gideceğim bakalım o ne diyecek çok kötü zamana denkl geldim

banada dr istediğin kadar salatalık domates yiyebilirdsin dedi bende acaktıkca salatalık yiyorum hıyarlı babaya döndüm

tek değilsin mihrim içim dışım salatalık oldu hatta salatalık kokmaya başladım olumunekankayizsmile

Kıyamam kuzum cidden çok zor Alah yardımcın olsun kendi dişçinde bişey yapacağını zannetmiyorum ağrı kesici verir

:roflol:

allahım yardımcınız olsunn ... zaten sıkıntılıyız bide şekeri çıkanlar için çok daha zor..az daha sabır yaa az kaldııı...
hiç sorma geçen gün sinirimden ağladım yani açlıktan ilk aylar hiç birşey yiyemiyordum çıkarmaktan bu yüzden hastanede tedavi bile gördüm şimdi canım istiyor yiyemiyorum meyve bile sınırlı neyse bizimkisi geçici allah yardımcısı olsun sürekli şeker hastası olanlara

Kıyamam kuzum cidden çok zor Alah yardımcın olsun kendi dişçinde bişey yapacağını zannetmiyorum ağrı kesici verir

drum ağrı kesicide içme dedi sadece 1 2taneye izn veriyorm bebeeğin ciğerlerinin geliştiği dönem ağrı kesicilerde ciğerlere giden damarları tıkıyormuş

geçmiş olsun canım çok zor allah yardımcın olsun a.s.

mihri senin şeker ne durumda çok şükür ben atlattım her şey yiyorm az az sık sadece hamur işi kızartma pirnç pilavı onlarıda sevmezdi cnmda istemiyo dondurma tatlı falan yiyorm tabi abarmıyorum bebeğimin kilosuda normal bugün gittim dra 2400 gram olmuş oğlum allah seninde yardımcın olsun

sürekli ölçüyorum yüksek çıkarsa dr hemen gel hastaneye dedi o gün 209 olmuştu hemen yürüyüşe çıktım 179 oldu yürüyüşle salıyada gidecem bakim ne diyecek

sürekli ölçüyorum yüksek çıkarsa dr hemen gel hastaneye dedi o gün 209 olmuştu hemen yürüyüşe çıktım 179 oldu yürüyüşle salıyada gidecem bakim ne diyecek

canm yemeklerden sonra yürüş yap sabah ölen akşam çok faydasını görürsün ve öğün atlatma

mihrim kilosu nasıl şekeri olanlar bebeklerin kiloluları fazla oluyor önden gelişimleri ..

mihrim kilosu nasıl şekeri olanlar bebeklerin kiloluları fazla oluyor önden gelişimleri ..

kızlar bacağıma bi krap girdi allahım ne kötü oldu gece girerdi şimdi gündüzde olmaya başaladı muz yedim baklım etkisi olacakmı insanlar eskiden ne yaparlardı acaba dişleri ağrımazmı bacaklarına krap girmezmiydi nasıl dayanıypolardı acanba

Valla benim annem sırf o yüzden geceleri yatamıyordu canım.Yoğurt ye canım birde yürüyüş yap rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…