kızlar öpüldünüz biz kaçar dinlenelim azcık
banada dr istediğin kadar salatalık domates yiyebilirdsin dedi bende acaktıkca salatalık yiyorum hıyarlı babaya döndüm
kızlar dişim yine ağrdı dra gittim bekmadılar drumdan yazılı kağıt ve bendende istediler erken doğm yapabilirsin dedi dişçi son 3 ayda pek yapmıyorz dedi ne yapacağım bilmiyorm daha 6 haftam var doğuma pazartesi kendi dişçime gideceğim bakalım o ne diyecek çok kötü zamana denkl geldim
hiç sorma geçen gün sinirimden ağladım yani açlıktan ilk aylar hiç birşey yiyemiyordum çıkarmaktan bu yüzden hastanede tedavi bile gördüm şimdi canım istiyor yiyemiyorum meyve bile sınırlı neyse bizimkisi geçici allah yardımcısı olsun sürekli şeker hastası olanlara:roflol:
allahım yardımcınız olsunn ... zaten sıkıntılıyız bide şekeri çıkanlar için çok daha zor..az daha sabır yaa az kaldııı...
Kıyamam kuzum cidden çok zor Alah yardımcın olsun kendi dişçinde bişey yapacağını zannetmiyorum ağrı kesici verir
geçmiş olsun canım çok zor allah yardımcın olsun a.s.kızlar dişim yine ağrdı dra gittim bekmadılar drumdan yazılı kağıt ve bendende istediler erken doğm yapabilirsin dedi dişçi son 3 ayda pek yapmıyorz dedi ne yapacağım bilmiyorm daha 6 haftam var doğuma pazartesi kendi dişçime gideceğim bakalım o ne diyecek çok kötü zamana denkl geldim
geçmiş olsun canım çok zor allah yardımcın olsun a.s.
melos allah yardımcın olsun kuzum..
sürekli ölçüyorum yüksek çıkarsa dr hemen gel hastaneye dedi o gün 209 olmuştu hemen yürüyüşe çıktım 179 oldu yürüyüşle salıyada gidecem bakim ne diyecekmihri senin şeker ne durumda çok şükür ben atlattım her şey yiyorm az az sık sadece hamur işi kızartma pirnç pilavı onlarıda sevmezdi cnmda istemiyo dondurma tatlı falan yiyorm tabi abarmıyorum bebeğimin kilosuda normal bugün gittim dra 2400 gram olmuş oğlum allah seninde yardımcın olsun
sürekli ölçüyorum yüksek çıkarsa dr hemen gel hastaneye dedi o gün 209 olmuştu hemen yürüyüşe çıktım 179 oldu yürüyüşle salıyada gidecem bakim ne diyecek
mihrim kilosu nasıl şekeri olanlar bebeklerin kiloluları fazla oluyor önden gelişimleri ..
kızlar bacağıma bi krap girdi allahım ne kötü oldu gece girerdi şimdi gündüzde olmaya başaladı muz yedim baklım etkisi olacakmı insanlar eskiden ne yaparlardı acaba dişleri ağrımazmı bacaklarına krap girmezmiydi nasıl dayanıypolardı acanba
Valla benim annem sırf o yüzden geceleri yatamıyordu canım.Yoğurt ye canım birde yürüyüş yap rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?