2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demezler bilirim. fazla mesai de vermezler.
üstelik de tam gün.
iznine az kalmış olmalı. sık dişini canım ya

yok canım ne mesaisi yaaa... 32.haftada çalışabilir raporu alıcam 37 ye kadar tabii o zamanda tam bayram sonuna denk geliyoo yanii daha çokkkkk varr..tabii allah korusun bi aksilik olmazsa dr um çalışamazsın derse çalışmıcamm tabii..arada bi iki rapor falan alırım diyorumm ...doğum sonu kullanmak oğlumla vakit geçirmek için dayanıcammmmafoldumben

maşallah bebişlerinize biz de çarşamba günü gidicez doktora. bakalım benim paşam ne kadar olmuş. çok merak ediyorum..

ben de 3 haftaya kadar çalışırım diyodum ama dayanamaz hale geldim. servise binerken bile zorlanıyorum.
13ünde ayrılcam valla. 5 hafta kala oluyor.
allah korusun erken doğum falan olsa yanıyor biliyorsun.
zaten izin bitince de kendimi attırana kadar uğraşıcam.
arka arkaya ücretsi isitiycem. zaten ben yokken çalışsın diye yeni birini aldılar. sanırım atmak için çok düşünmezler. umarım yani. tazminatım yansın istemem.
sonra da çalışmıycam.
çok sıkıntı olacak ama dayanırım napıyım.
alışkanlıklarımın bazılarından şimdiden vazgeçtim.

mrehaba arkadaşlar aak allah yardımcın olsun biz evde ıhlıyoruz tıslıyoruz sen nasılsın kim bilir

kocam gelecek birazdan. o da hafta sonu çalışanlardan
gidiyim de bişeyler hazırlıyım karnını doyuruyum.
haadi bye

ya evet bende ondan korkuyorum yaaa erken doğarsaaa diyee.? atmazlarsa eğer eşini bahane edip yine tazminat alabilirsin..ben öyle duydumm tabii bilene sormak gerekk..yanii eşim çalışmamı istemiyor dediğin zaman yine tazminatını alabiliyosunn..bebiş için olcak o kadar fedakarlıkk..hem zaten 3 yaşına kadar sıkıntıı sonra kreşe veriyosunn rahat rahat çalışabilirsinn ..

maşallah bebişlerinize biz de çarşamba günü gidicez doktora. bakalım benim paşam ne kadar olmuş. çok merak ediyorum..

hoşgeldin canım... bende salı gidicemm iple çekiyorum vallaaa ...tam 50 gün olacak dr a gitmeyeliii..bu ayın 10 unda gidecektim dr um tatile çıkmışş sarktıı vallaa...50 gündür boyu kilosu ne alemde bilmiyorumm ..sabırsızlıkla bekliyorumm

canım yaaa baya olmuş desene. 50 gün dile kolay. bebişindeki değişikliğe sen bile inanamayacaksın o zaman......

şekeri olan arkadaşlar canım çikolata istiyor ne yapacağım ben tamamıyla yasak dimi

kızlar aklıma gelmişken biz kocişle kıza kumbara yaptık heray nekadar birikirse ananesde 100 tl koycak heray kızın dına hesap açtırıp biriktiricez 18ine kdr biz ondan sonra kız kullancak eğitimi için biriktircez nasıl fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…