2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar...
canım çok sıkılıyo bide sıcak bi taraftan oflayıp duruyorum.
aslında hastane çantamı hazırlasam hiç elim gitmiyo yaa
ne miskinleştim böyle...

selam kızlar...
canım çok sıkılıyo bide sıcak bi taraftan oflayıp duruyorum.
aslında hastane çantamı hazırlasam hiç elim gitmiyo yaa
ne miskinleştim böyle...

öğlen bizde onu konuşuyorduk lilacım.Hepimizde var neredeyse bu haleti ruhiyeohaoldumsmile
Allahtan biraz esmeye başladı.Rahatladım biraz.Bu arada lilacım bebişimin ismini ebru diye yazarmısın

oww ipekcim Ebru ismi bana hep asil gelmiştir.
Ebru sanatından gelen bir ağırlığı vardır bu ismin bende.
osmanlı sanatları arasında hat sanatından sonraki sırayı Ebru sanatı alır...
sağlıkla gelsin adıyla yaşasın Ebru'muz inşallah hemen ekliyorum canım...

Amin inş canım teşekkür ederiz...böyle olumlu tepkiler alınca sevindirik oluyorum...:kedi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

İyi akşamlar herkese kocacığım aradı geliyormuş(neyse ki geç kalmadıalsanaalsanasmile klava: )Gidip ortalığı toplayayım.Ne kadar kızsamda seviyorum ben bu adamı ya hu Şeniz

kızlar hergün bao yapmak zaralıymış ama ben çok fena terliyorum fena kokuyorum sanki sürekli yok dio eşim fln ama pis kokuyo hissediom ya

Esma Meleğimiz sağlıkla gelsin şekerim :) Allahım ona biraz sabır versin zamanında gelsin aceleci kızımız :)

terlemem mi anacım hemde nasıl ben hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum valla.
sabaha kadar cam açık yatıyoruz yinede çişe kalktığımda bakıyorum saç diplerim bile sırılsıklam.
hadi gelde duş alma mümkünmüüü hergün alıyorum anca öyle rahatlıyorum valla.
ne zararı var ki acaba ?
erken doğumumu tetikliyo acep ?

bende öyle ki kesik kesik uyuyorum bi ara acıyla kalkıyorum meğer karnımın üstüne yatmışım.akannehir
hala alışamadım yan yatmaya heryerim ağrıyo ya.
zaten bi doğurayım hep yüzüstü yatacam ...hamilelik insanı nasıl kepaze ediyo bi hapşuruyorum hadiii işemişim günde kaç çamaşır değirtiriyom ohaoldumsmile artık çişimizi bile tutamaz hale geldik yahuu :çok üzgünüm:
ben hiç sevmedim bu hamileliği :dilcikar:

yok bis kaçırmıos arada bir kaçırıyos karnımın üstüne hiç yatmadım bak ben bi yastık koyup yan üstüne yatıom çok rahat ediom deneyin kıslar

canim yaziyi yukariya yazdim karisti:=))kaydirigubbakcemile3
masallah canim merhaba allahim nazarlardan saklasin,zamanli kucakla bebegini,amin,
bende cok cektim suana kadar inanki ama benim ki psikolojik oldu ama gecti sayiliyor kendimi oyle avutuyorum,,,
canim hemsom nasilsiniz biz iyisiz,umarim sizde iyisnizdir,
aman ha dikkat et canimyaa simdik pide vs,yazmisn off canim bri cekti anlatamam hahaha:;=)) gelemiyorumda ama 11.ayda insallah bakayim ne oalcak,,aman kendinize iyi bakin sevgilerle,,
ya terlionuzmu sizde çoook

canim pembe cigim bende hergun dustayim ustelik kuveti dolduruyorum normalde iyi deil diyorlar tr,de rahmetli annemde derdi ama burdaki dr,larda tam tersi ni diyor girin dinlenin ozellikle aksamalri ilik dus alin diyorlar SICAK SU ILE DEILlmaz:yani ilik su ile dusunuzu alin diyorlar bebek suda oldundan hosuna gidiyormus,bence en guzelini yapiyorsun,dikkat et dus alirken karnin hafif sertlesir bebek kendini tam bukuyor ve hsolaniyor sonrada karnin yumusuyor yine bu bebek ile sen suda oldunuzdan kaynaklaniyor ,saatler olsun ikinize sekerimzemuszemus

deniycem canım yoksa ezicem ben sıpamı daha içimdeyken...
kelebeeeeem hoşgeldin canıım ooh iyi yapmışsın valla yarasın :)
kısmetim geldiiii şimdi hiç atlamaksızın herkesin hal ve hatrını sorar benim güzel yüreklim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…