tamamen yasak canım ama tadımlık yiyip biraz yürüyüş yapsan olurmu bazen bbizimkiler dondurma yiyor malum ben rahatsızım diye çocuğumada yasaklayamam bende biraz tadına bakıyorum biraz yürüyorum geçen gün pastanede kızıma dondurma yediriyorum dondurmacı sizede verelimdedi bende söyledim durumumu diyet dondurmalar varmıs tatlandıcılarla yapıyorlarmış o gün kalmamış tesadüf ne yapalım şunun şurasında ne kaldıki allah izin verirse bizde doğumdan sonra yeriz :icecream:şekeri olan arkadaşlar canım çikolata istiyor ne yapacağım ben tamamıyla yasak dimi
kızlar aklıma gelmişken biz kocişle kıza kumbara yaptık heray nekadar birikirse ananesde 100 tl koycak heray kızın dına hesap açtırıp biriktiricez 18ine kdr biz ondan sonra kız kullancak eğitimi için biriktircez nasıl fikir
kızlar kızarmıs dondurma yediniz mi? KK de tarifini buldum yaptım. cok basit sizde deneyin.
şekeri olan arkadaşlar canım çikolata istiyor ne yapacağım ben tamamıyla yasak dimi
coştunuz valla yemekler tarifler....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bizde acıktık gidip bişeyler yiyelim.Bu arada apt biri mayalı bişey yapmış.Bi koku bi koku sormayın.Ama sanırım şekerli.Artık kokulardan çıkarıyorumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allahtan öle aşermiyorum yoksa kapıya dayanırdımalsanaalsanasmile
Link atsana butterfly enazında şekersiz yaparım kendine :))
kızlar kızarmıs dondurma yediniz mi? KK de tarifini buldum yaptım. cok basit sizde deneyin.
banada dr istediğin kadar salatalık domates yiyebilirdsin dedi bende acaktıkca salatalık yiyorum hıyarlı babaya döndümöyle mihricim bende kütahya sordum diyet yapmıyorlarmış kıyamam .. Bol bol salatalık yiyin diyorlar
ben yemiştim acayipp güzell yaa...
ahh canımm yaaa ...valla bende yok bilmiyorum ama google dan diyet çikolata tarifi diye arat çıkıyoo bişeyler bi bak istersenn..
banada dr istediğin kadar salatalık domates yiyebilirdsin dedi bende acaktıkca salatalık yiyorum hıyarlı babaya döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?