sabahları tabanlarım şişlikten çok sızlıyor. ama sadece taabanlarım. işe gidip masaya oturduktan 2 saat sonra da bileklerim şişmeye başlıyor. eve geldiğimde de dizlerim bile şişmiş oluyor.
izner kadar dayanıyorum.
bizde hamile kaldıgım zaman bozuk paraları biriktirmeye baslamıstık. biriktikce kızım adına küçük altın alıyoruz. fazla birikmedi ama 4 tane altını oldu kızımın. 1 tane altın alacak kadar daha bozuk paramız var ama onu daha almadık
saltanat ne yaptı acaba onunda agustosta olacak galiba
Bizde geldik.Biraz karnımızı doyurduk.Teyzemiz geldi ama yine çıktı,düğüne gitti.Babamızda kandırdı bizi geliyorum diye ama yok nerdeeeeeealsanaalsanasmile Yine kaldık mı başbaşa...
Şekercim sen yastığı nereye koyup uyuyorsun.Bende geceleri uyuyamıyorum.Sürekli uyanıyorum.Hiç dinlenemiyorum o yüzden.Yazlıkta bile uyanınca boyun kısmım su gibi oluyor.Burda siz düşünün artık.Hergün duş tabiki kaçınılmaz.Kısmetin dediği gibi ılık suylada yapamıyorum.Sıcak olacak illaakannehir...
selam saadet canım bende soguk suyla duş alıyorum ilk basta ılık suyla sacımı fln yıkıyorum sonrasında da direk soguk su öyle yaptıktan sonra 1-2 saat rahat edıyorum
Yaa kızlar ben naaptım bugünklava:
akşama yemek var diye gittim 2 elbise beğendim
1 i çok mini...altıma tayt giymem gerek.....
Göbek üstü.. gögüs altında çok şık bi kemeri vardı...Denedim beğendim
eve gelip giydim... 3 dk kalmadı üstümde... eyvahedigeldismile ay nasıl rahatsız oldum...Hemen götürüp değiştirecem
az önce eve gelince sanki regl olacakmış gibi... az bi ağrım oldu... bebişim kızdımı bana acabalmaz:
Yarın KİVİyi :roflol: gezmeye götürcez.... geçmişi bitirdim yatayım biraz..
p.tesi görüşürüz :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?