2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ya sanada çok geçmiş olsun ne diyeyim Allah sabır versin hepimize. seninde benim gibi ayakların demekki.

melos ıns gecer senınkıde
benım oyle boyle degıldı cene kemıgımın ıcıne ıltıhap bırıkmıs kanal tedavısı gerek dedı ama ılgınc dısım saglam sadece bı tarafı azıcık kırıldı
ben dedım cekın madem kutulayım
dr vuracagım morfınle sekerın varsa komaya gırersın dedı ben bunu goze alamam dedı
nasıl canım yandıysa morfınsız cekın demısım dr a oda guldu:))
ıns en kısa zamnda gecer Allah sıfalar versın

buteterfly bende ayniyim yilbasindan bu yana biriktiriyorum cok koymuyorum oyle bozuk paraalr iste 50 cent 1 euro 20 cent ama gecen saydim tam olarak 250 euro olmus yani havadan bulmus gibi oluyo hemde ise yariyo yilbasinda esime hediye alirim kendime bir sey alirim dahada birikir yilbasina kadar 400 euroyu bulur herhalde :):)

merhaba kizlar nasilsiniz? ben yeni alisevristenm dondum kedielrimi besledim film izlicem simdi bir cok ucuz sey buldum bu gun sezxon sonu diye yaz gelmeden bitti burda :)

saltanat ne yaptı acaba onunda agustosta olacak galiba

ben konusuyorum bazen saltanatla facebooktan mesaj atiyorum saltanat gayet iyi bebegi iyi tatilden dondukten sonra tasinmislar boyaydi temizlikti simdide bebegin odasini duzenliyo hepinizin selamini soyledim tek tek merake tmeyin saltanat gayet iyi hepinizede selami var :):)

burda bu gun yagmur yoktu havada gayet guzeldi 22 derece ben bile bu sicakta her gun ya dus aliyorum ya kuvete suya giriyorum ilik burdaki yagmurlu havada bile insan terliyo sizin terlemeniz gayet normal banyonunda zarari olucagini hic sanmam cok sicak su olmadikca :)

selam saadet canım bende soguk suyla duş alıyorum ilk basta ılık suyla sacımı fln yıkıyorum sonrasında da direk soguk su öyle yaptıktan sonra 1-2 saat rahat edıyorum

İpek yatarken büyükçe bi elyaf yastığım var....onu 2 bacağımın arasına alıp yatıyorum..
yoksa bacağım aşşağı sarkıyo
çok rahat ediyorum

<< benim...benden daha fazla hamile olan eşim>> laelaelaelaelae şimdide yastığımı elimden almaya başladı..
bide ilaçlarımı içse tam olacak klava:

Yaa kızlar ben naaptım bugün klava:
akşama yemek var diye gittim 2 elbise beğendim
1 i çok mini...altıma tayt giymem gerek.....
Göbek üstü.. gögüs altında çok şık bi kemeri vardı...Denedim beğendim
eve gelip giydim... 3 dk kalmadı üstümde... eyvahedigeldismile ay nasıl rahatsız oldum...Hemen götürüp değiştirecem

az önce eve gelince sanki regl olacakmış gibi... az bi ağrım oldu... bebişim kızdımı bana acaba lmaz:

Yarın KİVİyi :roflol: gezmeye götürcez.... geçmişi bitirdim yatayım biraz..
p.tesi görüşürüz :içelim:

selam saadet canım bende soguk suyla duş alıyorum ilk basta ılık suyla sacımı fln yıkıyorum sonrasında da direk soguk su öyle yaptıktan sonra 1-2 saat rahat edıyorum

merhaba canim yani sicakta zaten kaynar suyla banyo yapilmaz seker pembe her gun banyo yapmayin zararlid emsite ondan dedim benim bildigim cok sicak suyla banyo yapmak tehlikeli kaynar su hatta ben kuvete su doldurup icine giriyordum arkadaslar sicak suya girme dediler erken dogum acisindan ama normal suyun ne zarari olucak tek zarari temiz olmak olabilir hehehehe zaten turkiye cok sicak sicak suyla dus alamazsiniz ki :):) gayet guzel sen zatens acini ilik suyla vucudunu soguk suyla yikiyosun :)

yuse bir iki kere bendede oldu bu sanci adet olucakmisim gibi anlamadim neden bizim bebekler gelis calismasi yapiyo galiba :):) kendine iyi bak yorma kendini fazla ..

günaydın kızlar... sabah 3e kadar sohbet etmişsiniz maşallah... ben bu gece rahat uyudum sayılır. damda yattık eşimle serin serin. bir de şu sinekler olmasa....

günaydın kızlar herkese güzel pazarlar ben yine tek başımayım evde bi yere gitmeye tek başıma cesaret edemiyom biraz alış veriş yapsm diyorm eşimde yok çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…